Starity

Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 12. 17:31 #101
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Sipos Anett, hát igen.. Ettől senki nem fog megtanulni magyarul, de reménykedem benne, hogy pár külföldinek elnyerte a tetszését a magyar nyelv. Mert tényleg egy szép, ámbár nehezen tanulható nyelvünk van! smileeee.gif
2014. december 12. 18:00 #102
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
hazank buszkesege......
Tobb oldalon is lattam sokaknak nem nyerte el a tetszeset a video.
2014. december 12. 18:36 #103
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Sírok x'D
Ez valami borzalmas! biggrin.gif
2014. december 12. 18:52 #104
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Mesi99 @ 2014.12.12. 17:19)
Itsjustme: Hát oké hogy így leoltod a naívságát meg mindent, de Te meg pont a másik véglet vagy aki mindenben a rosszat, és az "úgyse ígyvan"-t látja. Miért nem lehet valakiről csak egy csöppnyit feltételezni hogy tényleg nem egy hátcsószándékú, igazából gonosz egy ribi/k*rva stb.. Annyira szánalmas ezt olvasni hogy azt el nem tudod képzelni, összeesküvés elméleteket még nem szőttél véletlenül?

ki kell, hogy ábrándítsalak, nem látom bele "mindenbe a rosszat", csak lehet kicsikét többet láttam már, és több élettapasztalatom van mint nektek - de ehhez mondjuk az sem szükséges, csak egy kis józan ész, de ebbe inkább ne menjünk bele, úgyis félreértés lenne csak belőle, és teljesen fölöslegesen pötyögnék ide kisregényeket. rolleyes.gif

nem lek*rváztam, főleg, mivel ha attól az lenne valaki, hogy huszonévesen voltak kapcsolatai, akkor az egész világ "k*rvákból" állna, és nem mellesleg saját magam is becsmérelném elég erősen. megtanulhatnátok olvasni is a sorok között, nem csak átfutni kellene a szavakat, és hozzágondolni le nem írt dolgokat. egyszerűen azt mondtam, hogy fölösleges az álszenteskedés, meg ez a "nincs senkije" monológ, attól hogy nem halljátok vissza, lehet bárkivel, és egyébként sem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy hány kapcsolata volt. nem is értem, miért kell ezt felhozni minden egyes Palvin Barbiról szóló cikknél. mint már említettem, teljességgel kizárt, hogy egy huszonkét éves lánynak egyetlen barátja volt, akivel több évvel ezelőtt szétment, főleg abban a világban, amelyikben Barbi mozog, és ezt nem azért látom így, mert egy egy utolsó k*rvának tartom, nem gondolom, hogy az lenne, nekem nem szokásom ezzel a szóval csak úgy dobálózni. ennek az egésznek az a magyarázata, hogy az ember társas lény. mit kell ezen túlbonyolítani?

szóval látom, mindkettőtöknek sikerült felfogni a lényeget. istenem, hogy a halálba tudjátok így kiforgatni a szavaimat? blink.gif
5 felhasználónak tetszik: CandUs, JBT1, NiceandCute, AFCfan, LaDySmIth
2014. december 12. 19:05 #105
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.11. 18:34)
No, nem akartam többet a cikkhez írni, de nagyon alul értékelitek Barbit. HarrySLove, Barbiról csak azt tudjátok mondani h volt 50 pasija, de nem... mert 1 volt csak, de összehozzák már Barack Obamával is.  Pedig világosan megmondta, hogy szingli. Amúgy meg én is feltehetném a kérdést, miért ennyire túlsztárolt Az egydé, zsüsztin bíbőr, szelenagomez.. 
Barbi a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger,  Victoria's Secret PINK, Bel Air, Ray Ban, Milly by Michelle Smith, United Bamboo, Magenta arca. Az első magyar aki a L'Oréal szépségnagykövete lett. A Glamour 3x megválasztotta az év modelljének. Rengeteg hazai és külföldi díja van. 2014-ben kisebb mellékszerepet kapott a Herkules filmben. Minden hónapban felkerül egy nagyon híres külföldi címlapra. Alig 1 év alatt beindult a nemzetközi karrierje. 1 év alatt modellt állt a Voguenak, Harper's Bazaarnak, Teen Vogue-nak. 
Én is szeretem Mihalik Enikőt, meg Axente Vanessát. De ha megengeditek,akkor majd mi eldöntsük, hogy miért szeretjük Barbit.
Amúgy kiwy arról nem ő tehet, hogy cikkeznek róla.  _nevet.gif Ezaz.. Barbi már nem barátkozhat senkivel, mert nem hagyják békén. Amúgy is meg se erősítette, hogy járna bíbőrrel vagy Niall-el, de már rögtön mindenki azt mondta. Ha másnak van 500 sztár barátja akkor Barbinak miért ne lehetne?

Megalkotott szöveged első részéhez:
Más cikkek alatt mindig azt olvasom, hogy nemtetszésedet nem túl szép módon kifejezed sztárok iránt. Akkor mégis miért ugrasz az emberek torkának, hogyha Barbiról számodra negatív véleményt írnak? Hidd el, én már rájöttem, hogy jobb figyelmen kívül hagyni ezeket. A személyek nézetein ezzel úgy sem tudsz változtatni.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, NiceandCute, LaDySmIth
2014. december 12. 19:15 #106
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

JBT1 én megértem ha valakinek negatív a véleménye, mert senkinek nem lehet mindig pozitív a véleménye. Én csak annyit mondtam, hogy túlságosan alul értékelitek, mert csak a pasijáról tudnak mesélni, hiába hogy egy volt csak a mocskos média mindenkivel összehozza. De az ügy túl van tárgyalva.

Az utálókkal nem szoktam foglalkozni, mert nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlése
2014. december 12. 19:49 #107
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.12. 19:15)
JBT1 én megértem ha valakinek negatív a véleménye, mert senkinek nem lehet mindig pozitív a véleménye. Én csak annyit mondtam, hogy túlságosan alul értékelitek, mert csak a pasijáról tudnak mesélni, hiába hogy egy volt csak a mocskos média mindenkivel összehozza. De az ügy túl van tárgyalva. 
Az utálókkal nem szoktam foglalkozni, mert nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlése

Megkönnyítené a helyzetet, ha nem lennének értelmezési problémáid.
- Számomra van egy határ értékelhető és értékelhetetlen között.
- Ne rakd többes számba.
- Lehet, hogy mások igen, de én egy r.hadt szót sem ejtettem a párjáról, vagy kiről.
- Barbi szép lány, de nálam, ismét mondom, nálam Modellekkel összemérve az értékelhetetlen kategóriába tartozik.
- Többnyire szavaid ütköznek, és az ellenkezőjét mondják annak, amit művelsz.
Inkább hagyjuk, mert szerintem is enyhén túl van tárgyalva a dolog. Fizikailag fáradt már vagyok ehhez. Alapból céltalan az itteni szövegelésem.
2 felhasználónak tetszik: NiceandCute, LaDySmIth
2014. december 12. 19:52 #108
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.12. 15:35)
Lehet, hogy mondjuk Diala nem szereti Barbit, attól lehet, hogy az életben egy tök aranyos lány, vagy nem tudom.

Igazából, őszintén bízom benne, hogy nem a Barbi (vagy bármely más ismert ember) iránti szimpátiám alapján mérettetek meg, mint emberi lény.
Barbit nem ismerem személyesen, így "kénytelen" vagyok az internetre hagyatkozni, és ahogyan a kamerák előtt viselkedik, az számomra roppantul ellenszenves, noha, mikor évekkel ezelőtt megláttam a legelső H&M kampányában, szimpatikus volt.
Hollywood és a hírnév elrontotta.

Ezekkel a "nem tudunk semminek sem örülni, látszik, magyarok vagyunk"-kommentekkel meg nem tudok mit kezdeni. Akkor csak mert honfitársamról van szó, mindenről pozitív véleménnyel kell legyek?! A videó alatt nem egy olyan véleményt lehet látni, ami negatív hangvételű, de nem azért húzza ezt bárki is le, mert nem tud örülni a sikernek, de ez a videó több sebből vérzik.
Egy fentebbi komment meg külön fájlalja, hogy miért nem lehet örülni annak, hogy népszerűsíti a nyelvet és a kultúrát?! Ebben hol van kultúra? Ez jellemez bennünket, hogy fésülködünk és alszunk, mint a mormota?!
A nyelvi kérdésekbe meg már ne is menjünk ismét bele.

Peace.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, NiceandCute, LaDySmIth
2014. december 12. 19:57 #109
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Mindenkinek szíve joga szeretni, illetve utálni akit akar! Van akinek tetszik a videó,van aki számára ellenszenves, ez van... 2-3 kommentet akartam a kép alá kommentelni,de ha írtok nekem így nem tudom megcsinálni biggrin.gif JBT nem is rád értettem, nyugi.. Nincs nekem senkivel sem bajom.
2014. december 12. 20:10 #110
- törölt felhasználó -    
Imádom Barbit,példaképemnek tartom. heart.gif De ettől a videótól nem fog egy külföldi se megtanulni magyarul.De ettől függetlenül tetszik a videó. smileeee.gif És a másik zavaró: A nevét miért használja fordítva?Hiszen ez egy csodálatos magyar név.Oké értem ,hogy sok magyar legszívesebben elmenekülne magyarországról de attól még magyar,és igen is vállalja fel!
2014. december 12. 20:22 #111
bbl589
bbl589
visszatérő vendég

StátuszLive fast! Die young!
Hozzászólás: 372
Csatolások: 9
Azonosító: 197009
Szerintem béna, erőltettet, Palvin Barbara szörnyű színész. Plusz komolyan le gyönyörűzte magát?
2014. december 12. 20:40 #112
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
érdekes
tényleg nagyon szép Barbi
de ettől még senki sem fogja megtanulni a világ egyik legnehezebb nyelvét
2014. december 12. 20:58 #113
FashionLady
FashionLady

Státuszfashion fades, only style remains the same.♥
Hozzászólás: 1110
Csatolások: 3
Azonosító: 155125
nekem maga a videó nagyon tetszik.
2014. december 12. 21:26 #114
olsenfan..
olsenfan..
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Szerintem elég lapos lett, nagyon gyenge.
Témája a klipnek nem olyan rossz, de ez a zene, meg ez a megjátszás...
2014. december 12. 21:39 #115
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
nekemis tetszik maga a video smileeee.gif
2014. december 12. 22:24 #116
CoLayla
CoLayla
visszatérő vendég

StátuszTökéletes vagyok, mert vannak hibáim!!!
Hozzászólás: 323
Csatolások: 2
Azonosító: 228081
Aha, biztos jó, de nem viszi a gép! XD biggrin.gif
2014. december 12. 22:29 #117
Biancca
Biancca
új tag

StátuszSzeress meg engem koromfeketének, hófehérnek bárki megszerethetne./Gogol
Hozzászólás: 93
Csatolások: 1
Azonosító: 236467
Minden egészséges magyar lánynak szüksége van az alvásra? Vagy, hogy is volt ez? Jó tudom, nem ő diktálta a szöveget, de akkor is. Egy török, vagy egy japán lány már nem is alszik?
Mindenesetre ostobának és vacaknak találtam a videót, de hát biztos az én hibám. Sosem tudtam megbékélni a modelszakmával.
2014. december 13. 00:51 #118
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Elég sok a negatív komment alatta, de szerintem inkább örülni kéne hogy egy magyar lány ilyen sikereket ért el. unsure.gif A videó egyébként nem olyan rossz.
2014. december 13. 10:04 #119
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik ez a videó!! király!! biggrin.gif biggrin.gif
2014. december 13. 10:07 #120
- törölt felhasználó -    
Ez jóó : ismered Houdylit? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok