Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi
2014. december 12. 17:31
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Sipos Anett, hát igen.. Ettől senki nem fog megtanulni magyarul, de reménykedem benne, hogy pár külföldinek elnyerte a tetszését a magyar nyelv. Mert tényleg egy szép, ámbár nehezen tanulható nyelvünk van!
2014. december 12. 18:52
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (Mesi99 @ 2014.12.12. 17:19)
Itsjustme: Hát oké hogy így leoltod a naívságát meg mindent, de Te meg pont a másik véglet vagy aki mindenben a rosszat, és az "úgyse ígyvan"-t látja. Miért nem lehet valakiről csak egy csöppnyit feltételezni hogy tényleg nem egy hátcsószándékú, igazából gonosz egy ribi/k*rva stb.. Annyira szánalmas ezt olvasni hogy azt el nem tudod képzelni, összeesküvés elméleteket még nem szőttél véletlenül?
ki kell, hogy ábrándítsalak, nem látom bele "mindenbe a rosszat", csak lehet kicsikét többet láttam már, és több élettapasztalatom van mint nektek - de ehhez mondjuk az sem szükséges, csak egy kis józan ész, de ebbe inkább ne menjünk bele, úgyis félreértés lenne csak belőle, és teljesen fölöslegesen pötyögnék ide kisregényeket.
nem lek*rváztam, főleg, mivel ha attól az lenne valaki, hogy huszonévesen voltak kapcsolatai, akkor az egész világ "k*rvákból" állna, és nem mellesleg saját magam is becsmérelném elég erősen. megtanulhatnátok olvasni is a sorok között, nem csak átfutni kellene a szavakat, és hozzágondolni le nem írt dolgokat. egyszerűen azt mondtam, hogy fölösleges az álszenteskedés, meg ez a "nincs senkije" monológ, attól hogy nem halljátok vissza, lehet bárkivel, és egyébként sem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy hány kapcsolata volt. nem is értem, miért kell ezt felhozni minden egyes Palvin Barbiról szóló cikknél. mint már említettem, teljességgel kizárt, hogy egy huszonkét éves lánynak egyetlen barátja volt, akivel több évvel ezelőtt szétment, főleg abban a világban, amelyikben Barbi mozog, és ezt nem azért látom így, mert egy egy utolsó k*rvának tartom, nem gondolom, hogy az lenne, nekem nem szokásom ezzel a szóval csak úgy dobálózni. ennek az egésznek az a magyarázata, hogy az ember társas lény. mit kell ezen túlbonyolítani?
szóval látom, mindkettőtöknek sikerült felfogni a lényeget. istenem, hogy a halálba tudjátok így kiforgatni a szavaimat?
2014. december 12. 19:05
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.11. 18:34)
No, nem akartam többet a cikkhez írni, de nagyon alul értékelitek Barbit. HarrySLove, Barbiról csak azt tudjátok mondani h volt 50 pasija, de nem... mert 1 volt csak, de összehozzák már Barack Obamával is. Pedig világosan megmondta, hogy szingli. Amúgy meg én is feltehetném a kérdést, miért ennyire túlsztárolt Az egydé, zsüsztin bíbőr, szelenagomez..
Barbi a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger, Victoria's Secret PINK, Bel Air, Ray Ban, Milly by Michelle Smith, United Bamboo, Magenta arca. Az első magyar aki a L'Oréal szépségnagykövete lett. A Glamour 3x megválasztotta az év modelljének. Rengeteg hazai és külföldi díja van. 2014-ben kisebb mellékszerepet kapott a Herkules filmben. Minden hónapban felkerül egy nagyon híres külföldi címlapra. Alig 1 év alatt beindult a nemzetközi karrierje. 1 év alatt modellt állt a Voguenak, Harper's Bazaarnak, Teen Vogue-nak.
Én is szeretem Mihalik Enikőt, meg Axente Vanessát. De ha megengeditek,akkor majd mi eldöntsük, hogy miért szeretjük Barbit.
Amúgy kiwy arról nem ő tehet, hogy cikkeznek róla.
Ezaz.. Barbi már nem barátkozhat senkivel, mert nem hagyják békén. Amúgy is meg se erősítette, hogy járna bíbőrrel vagy Niall-el, de már rögtön mindenki azt mondta. Ha másnak van 500 sztár barátja akkor Barbinak miért ne lehetne?
Barbi a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger, Victoria's Secret PINK, Bel Air, Ray Ban, Milly by Michelle Smith, United Bamboo, Magenta arca. Az első magyar aki a L'Oréal szépségnagykövete lett. A Glamour 3x megválasztotta az év modelljének. Rengeteg hazai és külföldi díja van. 2014-ben kisebb mellékszerepet kapott a Herkules filmben. Minden hónapban felkerül egy nagyon híres külföldi címlapra. Alig 1 év alatt beindult a nemzetközi karrierje. 1 év alatt modellt állt a Voguenak, Harper's Bazaarnak, Teen Vogue-nak.
Én is szeretem Mihalik Enikőt, meg Axente Vanessát. De ha megengeditek,akkor majd mi eldöntsük, hogy miért szeretjük Barbit.
Amúgy kiwy arról nem ő tehet, hogy cikkeznek róla.
Megalkotott szöveged első részéhez:
Más cikkek alatt mindig azt olvasom, hogy nemtetszésedet nem túl szép módon kifejezed sztárok iránt. Akkor mégis miért ugrasz az emberek torkának, hogyha Barbiról számodra negatív véleményt írnak? Hidd el, én már rájöttem, hogy jobb figyelmen kívül hagyni ezeket. A személyek nézetein ezzel úgy sem tudsz változtatni.
2014. december 12. 19:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
JBT1 én megértem ha valakinek negatív a véleménye, mert senkinek nem lehet mindig pozitív a véleménye. Én csak annyit mondtam, hogy túlságosan alul értékelitek, mert csak a pasijáról tudnak mesélni, hiába hogy egy volt csak a mocskos média mindenkivel összehozza. De az ügy túl van tárgyalva.
Az utálókkal nem szoktam foglalkozni, mert nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlése
Az utálókkal nem szoktam foglalkozni, mert nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlése
2014. december 12. 19:49
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.12. 19:15)
JBT1 én megértem ha valakinek negatív a véleménye, mert senkinek nem lehet mindig pozitív a véleménye. Én csak annyit mondtam, hogy túlságosan alul értékelitek, mert csak a pasijáról tudnak mesélni, hiába hogy egy volt csak a mocskos média mindenkivel összehozza. De az ügy túl van tárgyalva.
Megkönnyítené a helyzetet, ha nem lennének értelmezési problémáid.
- Számomra van egy határ értékelhető és értékelhetetlen között.
- Ne rakd többes számba.
- Lehet, hogy mások igen, de én egy r.hadt szót sem ejtettem a párjáról, vagy kiről.
- Barbi szép lány, de nálam, ismét mondom, nálam Modellekkel összemérve az értékelhetetlen kategóriába tartozik.
- Többnyire szavaid ütköznek, és az ellenkezőjét mondják annak, amit művelsz.
Inkább hagyjuk, mert szerintem is enyhén túl van tárgyalva a dolog. Fizikailag fáradt már vagyok ehhez. Alapból céltalan az itteni szövegelésem.
2014. december 12. 19:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.12. 15:35)
Lehet, hogy mondjuk Diala nem szereti Barbit, attól lehet, hogy az életben egy tök aranyos lány, vagy nem tudom.
Igazából, őszintén bízom benne, hogy nem a Barbi (vagy bármely más ismert ember) iránti szimpátiám alapján mérettetek meg, mint emberi lény.
Barbit nem ismerem személyesen, így "kénytelen" vagyok az internetre hagyatkozni, és ahogyan a kamerák előtt viselkedik, az számomra roppantul ellenszenves, noha, mikor évekkel ezelőtt megláttam a legelső H&M kampányában, szimpatikus volt.
Hollywood és a hírnév elrontotta.
Ezekkel a "nem tudunk semminek sem örülni, látszik, magyarok vagyunk"-kommentekkel meg nem tudok mit kezdeni. Akkor csak mert honfitársamról van szó, mindenről pozitív véleménnyel kell legyek?! A videó alatt nem egy olyan véleményt lehet látni, ami negatív hangvételű, de nem azért húzza ezt bárki is le, mert nem tud örülni a sikernek, de ez a videó több sebből vérzik.
Egy fentebbi komment meg külön fájlalja, hogy miért nem lehet örülni annak, hogy népszerűsíti a nyelvet és a kultúrát?! Ebben hol van kultúra? Ez jellemez bennünket, hogy fésülködünk és alszunk, mint a mormota?!
A nyelvi kérdésekbe meg már ne is menjünk ismét bele.
Peace.
2014. december 12. 19:57
|
|
|
Mindenkinek szíve joga szeretni, illetve utálni akit akar! Van akinek tetszik a videó,van aki számára ellenszenves, ez van... 2-3 kommentet akartam a kép alá kommentelni,de ha írtok nekem így nem tudom megcsinálni
JBT nem is rád értettem, nyugi.. Nincs nekem senkivel sem bajom.
2014. december 12. 20:10
Imádom Barbit,példaképemnek tartom.
De ettől a videótól nem fog egy külföldi se megtanulni magyarul.De ettől függetlenül tetszik a videó.
És a másik zavaró: A nevét miért használja fordítva?Hiszen ez egy csodálatos magyar név.Oké értem ,hogy sok magyar legszívesebben elmenekülne magyarországról de attól még magyar,és igen is vállalja fel!
2014. december 12. 20:40
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
érdekes
tényleg nagyon szép Barbi
de ettől még senki sem fogja megtanulni a világ egyik legnehezebb nyelvét
tényleg nagyon szép Barbi
de ettől még senki sem fogja megtanulni a világ egyik legnehezebb nyelvét
2014. december 12. 20:58
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nekem maga a videó nagyon tetszik.
2014. december 12. 21:26
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szerintem elég lapos lett, nagyon gyenge.
Témája a klipnek nem olyan rossz, de ez a zene, meg ez a megjátszás...
Témája a klipnek nem olyan rossz, de ez a zene, meg ez a megjátszás...
2014. december 12. 22:29
|
|
Bianccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 1 Azonosító: 236467 offline
|
Minden egészséges magyar lánynak szüksége van az alvásra? Vagy, hogy is volt ez? Jó tudom, nem ő diktálta a szöveget, de akkor is. Egy török, vagy egy japán lány már nem is alszik?
Mindenesetre ostobának és vacaknak találtam a videót, de hát biztos az én hibám. Sosem tudtam megbékélni a modelszakmával.
Mindenesetre ostobának és vacaknak találtam a videót, de hát biztos az én hibám. Sosem tudtam megbékélni a modelszakmával.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: