Starity

Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 11. 18:20 #81
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
silenc Nincs semmi magyar a videóban??? Hát ott van a tökéletes PALVIN BARBARA!!! xD Hova nézel te. tongue.gif (HATALMAS adag szarkazmus, remélem érti mindenki. xD)

Diala Ez így van!!!! Minden egyes mondatoddal egyet értek. De hát tudod, hogy van ez. Minden hír fontos, a lényeg hogy beszéljenek rólad. Barbika nem kiemelkedő modell, de hihetetlenül tudja mikor hova kell nyalni. Folyton lesi a kamerákat, hogy mikor figyelnek rá, és akkor tesz valamit, amiről utána beszélhetnek a firkászok! Ez ment Justin Bieber-rel, Niall Horan-nal, Di Caprio-val, és még sorolhatnám. A legfelkapottabbakból lehet beszédtémát csinálni. Mikor Justinnal egy jachton van, valami afterparty vagy mi lehetett, látszik ahogy figyeli mikor figyelnek a fotósok, és akkor túr Justin hajába és hajon hozzá kacarászva közelebb. xD Egészségére annak, aki őt tartja kicsi országunk büszkeségének. xD
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, CandUs
2014. december 11. 18:34 #82
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
No, nem akartam többet a cikkhez írni, de nagyon alul értékelitek Barbit. HarrySLove, Barbiról csak azt tudjátok mondani h volt 50 pasija, de nem... mert 1 volt csak, de összehozzák már Barack Obamával is. Pedig világosan megmondta, hogy szingli. Amúgy meg én is feltehetném a kérdést, miért ennyire túlsztárolt Az egydé, zsüsztin bíbőr, szelenagomez..

Barbi a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger, Victoria's Secret PINK, Bel Air, Ray Ban, Milly by Michelle Smith, United Bamboo, Magenta arca. Az első magyar aki a L'Oréal szépségnagykövete lett. A Glamour 3x megválasztotta az év modelljének. Rengeteg hazai és külföldi díja van. 2014-ben kisebb mellékszerepet kapott a Herkules filmben. Minden hónapban felkerül egy nagyon híres külföldi címlapra. Alig 1 év alatt beindult a nemzetközi karrierje. 1 év alatt modellt állt a Voguenak, Harper's Bazaarnak, Teen Vogue-nak.

Én is szeretem Mihalik Enikőt, meg Axente Vanessát. De ha megengeditek,akkor majd mi eldöntsük, hogy miért szeretjük Barbit.

Amúgy kiwy arról nem ő tehet, hogy cikkeznek róla. _nevet.gif Ezaz.. Barbi már nem barátkozhat senkivel, mert nem hagyják békén. Amúgy is meg se erősítette, hogy járna bíbőrrel vagy Niall-el, de már rögtön mindenki azt mondta. Ha másnak van 500 sztár barátja akkor Barbinak miért ne lehetne?
2014. december 11. 18:47 #83
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (Ria1997 @ 2014.12.10. 16:30)
Csak a magyaroknak nélkülözhetetlen az alvás?

Igen biggrin.gif biggrin.gif Ezen én is gondolkodtam, de szerintem azért mondta bele a magyart, hogy tudják a külföldiek, hogy hogy van magyarul az hogy magyar.. Vagy nem tudom.. biggrin.gif
2014. december 11. 19:15 #84
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
haters gonna hate
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2014. december 11. 19:48 #85
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért sztárolják annyira. Az egy dolog, hogy szép. Egy másik, hogy érzelmeket nem tud kifejezni az arcával és színészkedni sem tudom holott állítólag a színészi pálya felé kacsintgat. Ahhoz, hogy modell légy nem csak szépnek kell lenni. Az édeskevés. Nézzük meg Sasha Luss vagy Marine Deleeuw képeit. Na azt nevezném modellkedésnek. wink.gif
2014. december 11. 19:57 #86
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Csatolások: 0
Azonosító: 202974
Én szeretem Enikőt meg Vanit is, és eszméletlen magasságokban jár a karrierjük, csak gratulálni tudok nekik, és hasonló sikereket kívánni. Viszont ha annyira emlegetitek őket, hogy mennyivel jobbak Barbinál, akkor tessék írni róluk!!! Szívesen elfogom olvasni, és kommentelni hozzá. Egy sor nem szólt Enikőről a VS show után, bezzeg a mini mókus fancsali pofájáról azonnal megjelentek a "hírek".
"inkább nem akarom tudni, azért valójában hogyan és miként dolgozott meg. xD"

Az ilyen hozzászólás meg unalmas, és undorító. Bármelyik sztárocskánál felmerülhet. De ha a pénz már ott van számláján, akkor már kit érdekel? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Rocket, LovelyBarbaraPalvin
2014. december 11. 19:58 #87
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.11. 18:34)
No, nem akartam többet a cikkhez írni, de nagyon alul értékelitek Barbit. HarrySLove, Barbiról csak azt tudjátok mondani h volt 50 pasija, de nem... mert 1 volt csak, de összehozzák már Barack Obamával is.  Pedig világosan megmondta, hogy szingli. Amúgy meg én is feltehetném a kérdést, miért ennyire túlsztárolt Az egydé, zsüsztin bíbőr, szelenagomez.. 
Barbi a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger,  Victoria's Secret PINK, Bel Air, Ray Ban, Milly by Michelle Smith, United Bamboo, Magenta arca. Az első magyar aki a L'Oréal szépségnagykövete lett. A Glamour 3x megválasztotta az év modelljének. Rengeteg hazai és külföldi díja van. 2014-ben kisebb mellékszerepet kapott a Herkules filmben. Minden hónapban felkerül egy nagyon híres külföldi címlapra. Alig 1 év alatt beindult a nemzetközi karrierje. 1 év alatt modellt állt a Voguenak, Harper's Bazaarnak, Teen Vogue-nak. 
Én is szeretem Mihalik Enikőt, meg Axente Vanessát. De ha megengeditek,akkor majd mi eldöntsük, hogy miért szeretjük Barbit.
Amúgy kiwy arról nem ő tehet, hogy cikkeznek róla.  _nevet.gif Ezaz.. Barbi már nem barátkozhat senkivel, mert nem hagyják békén. Amúgy is meg se erősítette, hogy járna bíbőrrel vagy Niall-el, de már rögtön mindenki azt mondta. Ha másnak van 500 sztár barátja akkor Barbinak miért ne lehetne?

Csak, hogy tisztázzuk: Barbit nem a Glamour választotta meg az év modelljének, hanem az újság olvasói. Egyáltalán nem mindegy!
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. december 11. 20:03 #88
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

CandUs én is tudom. wink.gif de végül is Glamour csinálta a díjátadót, ezért fogalmaztam így
2014. december 11. 20:23 #89
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Én a fentieket nem azzal a célzattal írtam, hogy most bárkit "megtérítsek", esetleg ellenszenvet tápláljak benne Barbi iránt, egyszerűen nekem ez a véleményem.
Vani komplett biográfiáját és pályáját pedig nem fogom most ide leírni, mert nem róla szól a hír, és nem lenne érdemes, ugyanis túl hosszú lenne a lista, amit felesleges lenne most ide bepötyögni.
Csak a tisztánlátás kedvéért írom még le azt, amit.
Én figyelemmel kísérem Vanessa modellkarrierjét, és szerintem már a munkája iránti alázatával Barbi fölé nő, ugyanis ő kizárólag azzal foglalkozik, ami a dolga, nem világsztárokkal pózolgat, hanem tudatosan építi a karrierjét. Elhivatott, és látszik, hogy nem a bulváron keresztül akar érvényesülni, megmaradt annak a lánynak, aki a debütálása előtt volt (meg lehet nézni az Instagram-fiókját!).
Plusz, Barbi már nem kifutómodell, ellenben Vanessa még most is rengeteg divatbemutatón vesz részt, szinte minden Fashion Weeken ott van, és legdrágább luxusmárkák ruháiban vonul fel...
El lehet hinni, hogy Vanessát a szakmabeliek mennyivel jobban megbecsülik kint, mint itthon. Ékes példa erre a Women of the Year-díj, amit akkor is Barbi kapott, mikor minden más magyar pályatársa lekörözte...

A filmszerepe pedig elég gyatra érv, tekintve, hogy minden szerepe egy lapos pislantás egy filmkockán.
Szerintem még managernek is jobb lenne, ugyanis valami hihetetlen az a profizmus, amivel kvázi befuttatta az addig gyakorlatilag ismeretlen barátnőjét, aki az első VS Showján többre vitte, mint ő anno.

Ez nem irigység, szimplán egy vélemény, amit nem kötelező elfogadni vagy azzal egyetérteni.
5 felhasználónak tetszik: JBT1, CandUs, LaDySmIth, Jolie_77, NiceandCute
2014. december 11. 21:03 #90
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Idézet (Diala @ 2014.12.11. 20:23)
Én a fentieket nem azzal a célzattal írtam, hogy most bárkit "megtérítsek", esetleg ellenszenvet tápláljak benne Barbi iránt, egyszerűen nekem ez a véleményem.
Vani komplett biográfiáját és pályáját pedig nem fogom most ide leírni, mert nem róla szól a hír, és nem lenne érdemes, ugyanis túl hosszú lenne a lista, amit felesleges lenne most ide bepötyögni.
Csak a tisztánlátás kedvéért írom még le azt, amit.
Én figyelemmel kísérem Vanessa modellkarrierjét, és szerintem már a munkája iránti alázatával Barbi fölé nő, ugyanis ő kizárólag azzal foglalkozik, ami a dolga, nem világsztárokkal pózolgat, hanem tudatosan építi a karrierjét. Elhivatott, és látszik, hogy nem a bulváron keresztül akar érvényesülni, megmaradt annak a lánynak, aki a debütálása előtt volt (meg lehet nézni az Instagram-fiókját!).
Plusz, Barbi már nem kifutómodell, ellenben Vanessa még most is rengeteg divatbemutatón vesz részt, szinte minden Fashion Weeken ott van, és  legdrágább luxusmárkák ruháiban vonul fel...
El lehet hinni, hogy Vanessát a szakmabeliek mennyivel jobban megbecsülik kint, mint itthon. Ékes példa erre a Women of the Year-díj, amit akkor is Barbi kapott, mikor minden más magyar pályatársa lekörözte...
A filmszerepe pedig elég gyatra érv, tekintve, hogy minden szerepe egy lapos pislantás egy filmkockán.
Szerintem még managernek is jobb lenne, ugyanis valami hihetetlen az a profizmus, amivel kvázi befuttatta az addig gyakorlatilag ismeretlen barátnőjét, aki az első VS Showján többre vitte, mint ő anno.
Ez nem irigység, szimplán egy vélemény, amit nem kötelező elfogadni vagy azzal egyetérteni.

Én teljesen elfogadom a véleményed. Viszont az a döntés, hogy merre indulnak a karrierjük egy adott szakaszában, arról ők döntenek igazán.
A kifutós munkákról annyit, hogy a fashion week kemény meló, és viszonylag nagy energia befektetés kevésbé térül meg. Ha megnézzük a modellek pályafutását, minél jobban befutnak annál kevesebb fashion shown vesznek részt. Bár itt is vannak kivételek. Raquel Zimmermann állítólag 10.000 dollár per bemutató. Én is jobban kedvelem speciel azokat a modelleket, akik megmaradtak modellnek és nem elcelebesedtek akár a VS modellek. Mint pl. Alessandra, Adriana, Heidi, Candice..... Azok a modellek is rengeteg pénzt keresnek, akik nem szerepelnek a bulvárban napi rendszerességgel, és még legalább magánéletük is van. Darya Werbowy, Carmen Kass, Tanya Dziahileva. Na és persze a magyar lányok is. Enikő, Réka, Vanessa stb.
2014. december 11. 21:15 #91
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Hjajj...most ennek mi értelme? Eleve annyira mű volt, hogy az már fáj, ezen kívül nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, és tudom, hogy erről Barbi nem tehet, d egyszerűen engem rohadtul irritál a hangja :/
2014. december 12. 10:59 #92
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Örülnék, ha egyszer nem csak rinyálna a teljes magyar lakosság és tinigárda vmi miatt, ami épp pozitívan próbálná felkelteni a figyelmet kicsiny országunk és annak kultúrája iránt.
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. december 12. 14:52 #93
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Láttam a youtube kommenteket.....nem tudjuk tagadni, hogy magyarok vagyunk, mert még ebbe is bele tudunk kötni.
2014. december 12. 15:17 #94
LPetri
LPetri
visszatérő vendég
Hozzászólás: 204
Azonosító: 142862
Nagyon jó az ötlet, Barbi nagyon szép. Sajnos azonban mű az egész, mert nem jól adja át. Kinek mi jön be, sajna nekem a színészi játék kevés, Barbi modell, színészkedni nem tud, mondjuk lehet meg tudna tanulni. smileeee.gif
2014. december 12. 15:26 #95
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.11. 18:34)
No, nem akartam többet a cikkhez írni, de nagyon alul értékelitek Barbit. HarrySLove, Barbiról csak azt tudjátok mondani h volt 50 pasija, de nem... mert 1 volt csak, de összehozzák már Barack Obamával is.  Pedig világosan megmondta, hogy szingli. Amúgy meg én is feltehetném a kérdést, miért ennyire túlsztárolt Az egydé, zsüsztin bíbőr, szelenagomez.. 
Barbi a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger,  Victoria's Secret PINK, Bel Air, Ray Ban, Milly by Michelle Smith, United Bamboo, Magenta arca. Az első magyar aki a L'Oréal szépségnagykövete lett. A Glamour 3x megválasztotta az év modelljének. Rengeteg hazai és külföldi díja van. 2014-ben kisebb mellékszerepet kapott a Herkules filmben. Minden hónapban felkerül egy nagyon híres külföldi címlapra. Alig 1 év alatt beindult a nemzetközi karrierje. 1 év alatt modellt állt a Voguenak, Harper's Bazaarnak, Teen Vogue-nak. 
Amúgy kiwy arról nem ő tehet, hogy cikkeznek róla.  _nevet.gif Ezaz.. Barbi már nem barátkozhat senkivel, mert nem hagyják békén. Amúgy is meg se erősítette, hogy járna bíbőrrel vagy Niall-el, de már rögtön mindenki azt mondta. Ha másnak van 500 sztár barátja akkor Barbinak miért ne lehetne?

off: ott vagy a Barbival napi huszonnégy órában, hogy amúgy ezt így kijelented, és mindenki más egy utolsó, rosszindulatú gyökér a szemedben? nem kellene mindent elhinni a médiának, ne legyünk már annyira naivak, hogy elhisszük, hogy egy huszonéves lánynak, aki ugye mindenkire rámászik folyamatosan hímnemű egyedekkel tölti az iedjét, egyetlen barátja volt, akivel évekkel ezelőtt szétment. rolleyes.gif

iszonyatosan elfogult és elvakult vagy, ki kellene nyitnod a szemed, nem pedig nekiesni mindenkinek, és minden egyes megnyilvánulást támadásnak venni. úgysem fogod megváltoztatni sem az én, sem mások véleményét, miszerint Palvin Barbi valami iszonyatos módon túlértékelt, teljesen fölösleges naponta többször lepötyögnöd a változatlan, istenítő kisregényt.

on: ez a kis videó egyszerűen irritálóra sikeredett. nem a magyar nyelvünk megtanításáról szól ez - sem -, csak a magamutogatásról és a pénzről. mit tanultunk meg a magyarokról ebben a két és fél percben? hogy felszínesek, valamint nem képesek helyesen beszélni még a saját anyanyelvüket sem. legalábbis az, amit Barbi magyar mondatok gyanánt összeszerencsétlenkedett, valami szörnyű volt. egyhangú, monoton, artikulálásról pedig úgy néz ki, még soha a büdös életben nem hallott. arról ne is beszéljünk, hogy gondolom, ő felelős a magyar feliratért, úgyhogy még írni sem tud helyesen. gratulálok, tényleg lenyűgöző lett...
7 felhasználónak tetszik: baisée, CandUs, JBT1, Jolie_77, AFCfan, LaDySmIth, NiceandCute
2014. december 12. 15:35 #96
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

itsjustme... Nem azért de elfogadom ha valaki nem szereti Barbit, mert megértem, ha valakinek nem szimpatikus. Tele van a cikk off-okkal, írtam én mindegyikre? Asszem kettőre. Képzeld 3 barátnőm nem bírja Barbit, teljesen elfogadom, így sosem beszélek Barbiról előttük, és ha azt hallom, hogy fikázzák őt, akkor inkább elmegyek, mert nem akarom őket megbántani. Lehet, hogy mondjuk Diala nem szereti Barbit, attól lehet, hogy az életben egy tök aranyos lány, vagy nem tudom. Nem tartok mindenkit gyökérnek aki nem szereti. Csak a magyar média összehozza mindenkivel, egy közös fotó miatt, ezért nem hiszek a médiának sosem, és ez nem csak Barbi esetében csinálják. (ne mondja senki, hogy ő elmenne szó nélkül világsztárok mellett, és nem lőne képet, nem tenné fel a facebookra) És ÉN IS unom már, hogy a magyar média minden mozdulatát szemmel követi, és minden mozdulatáról cikket írnak. dry.gif A lényeges dolgot meg nem írják meg. (és nem a starity-re gondolok). Ő is ugyan olyan ember mint én, vagy te, vagy akárki, csak híres.
2014. december 12. 15:42 #97
- törölt felhasználó -    
Előttem már ellőtte magát ez a csaj, ahogy viselkedett az egyik barátommal, ezek után pedig mondhat róla akármit akárki, lehet akármilyen szép, nem fogom kedvelni. Hihetetlenül nagy a hype körülötte, beszélni nemhogy angolul, de magyarul sem tud, ez a szöveg pedig hihetetlen nagyzoló és ezzel méginkább csak lejártja az országot. Nem csodálom, hogy nem vagyunk rá büszkék, jobb is így wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Diala, LaDySmIth
2014. december 12. 17:16 #98
- törölt felhasználó -    
Igazából nekem alapból nem szimpatikus a csaj. Szép és jó alakja van,de szerintem nem valami egyedi,egy igazán jó modellnek meg szerintem különlegesnek kellene lenni,nem hétköznapinak. De egyébként szerintem ezt csak azért csinálta,hogy megmutassa mindenkinek mennyire tiszteli,szereti a nyelvét..azért okos kis húzás volt tőle.
2014. december 12. 17:19 #99
Mesi99
Mesi99
új tag
Hozzászólás: 73
Azonosító: 203553
Itsjustme: Hát oké hogy így leoltod a naívságát meg mindent, de Te meg pont a másik véglet vagy aki mindenben a rosszat, és az "úgyse ígyvan"-t látja. Miért nem lehet valakiről csak egy csöppnyit feltételezni hogy tényleg nem egy hátcsószándékú, igazából gonosz egy ribi/kurva stb.. Annyira szánalmas ezt olvasni hogy azt el nem tudod képzelni, összeesküvés elméleteket még nem szőttél véletlenül?
2014. december 12. 17:29 #100
- törölt felhasználó -    
jo a video bar nem olyan szep rajta Barbi..ez lehet azert van mert nincs rajta most ket tonna smink. a vidoe otletes de egy kulfoldi sem fog egy szot sem megtanulni a nyelvunkbol a video alapjan biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok