Starity

Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 10. 21:08 #61
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
röhögnöm kell ezen a videón, ez nevetséges
2014. december 10. 21:43 #62
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
"Az alvás nélkülözhetetlen minden egészséges magyar lánynak."
Csak az egészséges és csak a magyar lányoknak. Dafuq. Értem én, hogy ez nem nyelvóra, és a magyar nyelv szépségét akarták megmutatni, de nem lehetett volna értelmesebb mondatokat a szájába adni?
Meg "Egy gyönyörű lány szárítja a haját". Inkább szerény. Haha.
5 felhasználónak tetszik: baisée, LaDySmIth, Jolie_77, JBT1, CandUs
2014. december 10. 22:34 #63
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Mindenki a hangja miatt izél, de szerintem tök aranyos a hangja, amikor magyarul beszél biggrin.gif

Idézet (LHanna @ 2014.12.10. 18:51)
Csak egy felkapott "nő" 

Ha valakit nem szeretsz, akkor idézőjelbe kell tenni a "nemét"? Minek? biggrin.gif Attól még nő, idézőjel nélkül, mert nem szeretjük.
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 23:23 #64
toriot
toriot
új tag

StátuszWhere words fails, music speaks.
Hozzászólás: 81
Azonosító: 194222
Kár, hogy a többi modell videójában az adott lány országának különlegességeit sorolják fel: ételek, étkezési módok, jellemző szokások. Ezzel szemben a mi videónk mit árul el rólunk...azt, hogy egészségesen alszunk és hogy Palvin "Szerény" Barbara hogyan törli a haját...és még a gulyásleveshez sem jók az alapanyagok. xD
6 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Diala, Jolie_77, JBT1, CandUs, NiceandCute
2014. december 10. 23:26 #65
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Őszintén szólva többet vártam ettől a videótól. Tudom, ez nem egy olyan dolog, amitől minden külföldi vágni fogja a nyelvünket, de ezek a mondatok... nem tudom, ki volt a felelős érte, de elég szánalmas. Camille Rowe francia órája tökéletes, Nadja Bender dán kisoktatója is nagyon nézhető - ott legalább tényleg utalnak a nemzeti értékeikre (dán dog, a biciklizés, a péksütik), valamint Catherine McNeil ausztrál akcentusos kisfilmje is ott van.

Értem én, hogy minden videó más-más koncepción alapul, de könyörgöm, ez a "Egy gyönyörű lány szárítja a haját", meg az alvásos mondat erőltetett. A gulyást mindenki ismeri. Annyival lehetett volna magyarosabb, de ez egy erőltetett valami. Csalódás. o.O
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, JBT1, CandUs, NiceandCute
2014. december 10. 23:50 #66
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Tetszik az alapkoncepció, valahogy ez a dark-os stílus nagyon bejön nekem. Ellenben Barbi borzasztó benne és most nem a modellkedésre értem. A magyarul beszélésének a minősége konvergál a nullához, konkrétan nem tud rendesen hangsúlyozni és artikulálni sem. A vicces az, hogy ezt már nem először veszem észre, akármikor hallom magyarul beszélni, mindig ez jön le róla.

Amit meg nem értek, hogy annyira sok tehetséges, okos és gyönyörű modellünk van, akik tényleg tettek már le az asztalra valamit: Mihalik Enikő, Axente Vani, Rajzák Kinga, Fórizs Adina, Bara Heni, Jablonczky Mónika, Szőke Kinga, Hornyák Boglárka, Kondás Kata, Szepesi Melinda és még sorolhatnám napestig. Miért pont Barbikát kell sztárolni?
4 felhasználónak tetszik: baisée, LaDySmIth, JBT1, NiceandCute
2014. december 11. 06:06 #67
- törölt felhasználó -    
Nem szimpatikus ez a csaj.. Tetszett a videó.smileeee.gif
2014. december 11. 09:13 #68
Sarah13
Sarah13
visszatérő vendég

StátuszVampire Diarys!!!❤
Hozzászólás: 116
Azonosító: 225951
Jó a videó, de senki sem olyan hülye a külföldiek közül, hogy megtanuljon magyarul, mert nekik ez olyan, mint nekünk a kínai. Egyébként ötletes.
2014. december 11. 09:30 #69
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Azonosító: 223869
Drága Sarah13, a nyelvtanulás nem hülyeség, bármilyen nehéz is az adott nyelv. wink.gif Ha valaki megtanul egy nehéz nyelvet, az a kitartását bizonyítja.
Örülök, hogy elkészült a videó. Lássák csak, milyen is a magyar nyelv, szerintem szép. smileeee.gif
2014. december 11. 13:33 #70
varganna
varganna
visszatérő vendég
Hozzászólás: 228
Azonosító: 185623
Szerintem jó lett a videó.
2014. december 11. 13:56 #71
Teen12
Teen12
visszatérő vendég

StátuszI can't Stop me -Twice
Hozzászólás: 173
Azonosító: 229135
Szerintem nagyon jó!
2014. december 11. 14:14 #72
nikiofficial97
nikiofficial97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 206578
Nem tetszik.Könyörgöm,ki találta ki ezeket a mondatokat?Nem tudom,ki,hogy vette észre,de én akárhány videóját,vagy címlapját,vagy fotósorozatát láttam Barbinak,mindig ugyanolyan az arca.Nem értem,miért van ennyire túlsztárolva.
2014. december 11. 15:37 #73
- törölt felhasználó -    
Szerintem fura a videoba az arca,meg amugyis fura a video biggrin.gif.Szerintem Barbi ezzel a videoval egy kis rekàmot akkart magànak,persze ez csak egy feltètelezès biggrin.gif
2014. december 11. 15:54 #74
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Ebben a videóban nem olyan szép, de mondjuk nem is az a lényeg.. Nem lett valami jó szerintem, de megnézhető. biggrin.gif
2014. december 11. 16:14 #75
Alavel
Alavel
visszatérő vendég

StátuszAlavel még nem állította be a státuszát, és nem is fogja
Hozzászólás: 135
Azonosító: 232221
Van néhány részlet, ahol nem kifejezetten szép, de amúgy a videó nagyon jó ötlet:)
2014. december 11. 16:48 #76
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Szinte nincs semmi magyar a videóban (a gulyáson kívül, de azt már mindenki ismeri), viszont a műanyag, értelmetlen mondatok kitalálója fogadja őszinte gratulációmat.. gáz. Lehetett volna egy kicsit magyarosabb is, akkor talán még tetszene is.
2014. december 11. 16:48 #77
- törölt felhasználó -    
LovelyBarbaraPalvin, úgy látszik, nem értetted tisztán a kommentemet. Azért hoztam fel ezeket a neveket, mert már most nagyobb és jóval elismertebb modellek, mint Palvin Barbi, mégis, mikor valaki egy magyar modellről beszél, Barbi ugrik be neki. Mivel érdemelte ki ezt az imádatot? Az egyetlen VS-es szereplésével, vagy azzal az egy nyomorult Vogue-címlapjával? Mérlegelni kéne az embereknek.
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, CandUs, NiceandCute
2014. december 11. 16:57 #78
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (HarrySLove @ 2014.12.10. 19:29)
Axente Vanesszával versenybe se szállhat, Vanessza 11 Vogue-címlapon volt már eddig, Barbi 1 darabon, de még mindig ő az etalon.

Egyik oldalon tíz, a másikon meg talán van az három is, de teljesen egyetértek. Én sem értettem sosem, mi ez a csinnadratta Barbi körül (az egyik legnépszerűbb magyar divatmagazin kb hetente egyszer elzeng róla egy dicshimnuszt), mikor modellként fele olyan jelentős nincs, mint Axente Vanessa (vagy éppen a VS kifutóján a múlt héten végigvonuló Mihalik Enikő, stb)?!
L'Oreál szépségnagykövet? Még a nemzetközi oldalukon sincsen megemlítve a követek között... Vani meg az ötödik Chanel Makeup Collection kampányát is megkapta, plusz ebben az évben "csak" öt nemzetközi Vogue címlapon szerepelt, ezek közül kettőn olyan modellek mellett szerepelhetett, mint Cara Delevingne, Karlie Kloss, Joan Smalls, illetve Adriana Lima, Candice Swanepoel, Christy Turlington, Edie Campbell, Hilary Rhoda, Linda Evangelista, Naomi Campbell és Natalia Vodianova.
Az amerikai Vogue címlapja pedig a szakma egyik legnagyobb elismerése, és neki ez is megadatott. Nem tudom, akkor miért mégis Barbi itthon az elsőszámú modell...

A videóról meg még egyszer annyit, hogy azért én örülnék neki, ha Magyarországot nem vele azonosítanák... Van itthon sok más dolog, amire érdemes büszkének lenni, és én speciel nem szeretném, ha az országunkat az alapján azonosítanák, hogy van egy babaarcú modellcsaj, aki minden mellette elsétáló sztárral pajtizik. Érdekes, Barbi Leo-s képe a csapból is folyt, ezzel szemben esetleg látta azt a fotót bárki is, amin Vanessa Joseph Altuzarrával szerepel, ugyanezen márka tervezőjével? Ők csak együtt mentek a Vogue CFDA vacsorájára.
Nos, mindegy, de azért roppant érdekes, a szakmai sikerek eltörpülnek a celebkedés mellett.
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Jolie_77, CandUs, Beyla, Pöttömke, janet7, NiceandCute
2014. december 11. 17:01 #79
- törölt felhasználó -    
Diala, abszolút, tökéletesen igazad van.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2014. december 11. 18:06 #80
- törölt felhasználó -    
Hát érdekes videó de számomra kicsit erőltetett és mit ne mondjak ennél azért vannak fontosabb magyar mondatok is szerintem
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok