Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi
2014. december 10. 21:43
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"Az alvás nélkülözhetetlen minden egészséges magyar lánynak."
Csak az egészséges és csak a magyar lányoknak. Dafuq. Értem én, hogy ez nem nyelvóra, és a magyar nyelv szépségét akarták megmutatni, de nem lehetett volna értelmesebb mondatokat a szájába adni?
Meg "Egy gyönyörű lány szárítja a haját". Inkább szerény. Haha.
Csak az egészséges és csak a magyar lányoknak. Dafuq. Értem én, hogy ez nem nyelvóra, és a magyar nyelv szépségét akarták megmutatni, de nem lehetett volna értelmesebb mondatokat a szájába adni?
Meg "Egy gyönyörű lány szárítja a haját". Inkább szerény. Haha.
2014. december 10. 22:34
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mindenki a hangja miatt izél, de szerintem tök aranyos a hangja, amikor magyarul beszél
Ha valakit nem szeretsz, akkor idézőjelbe kell tenni a "nemét"? Minek?
Attól még nő, idézőjel nélkül, mert nem szeretjük.
Idézet (LHanna @ 2014.12.10. 18:51)
Csak egy felkapott "nő"
Ha valakit nem szeretsz, akkor idézőjelbe kell tenni a "nemét"? Minek?
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 23:23
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Kár, hogy a többi modell videójában az adott lány országának különlegességeit sorolják fel: ételek, étkezési módok, jellemző szokások. Ezzel szemben a mi videónk mit árul el rólunk...azt, hogy egészségesen alszunk és hogy Palvin "Szerény" Barbara hogyan törli a haját...és még a gulyásleveshez sem jók az alapanyagok. xD
2014. december 10. 23:26
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Őszintén szólva többet vártam ettől a videótól. Tudom, ez nem egy olyan dolog, amitől minden külföldi vágni fogja a nyelvünket, de ezek a mondatok... nem tudom, ki volt a felelős érte, de elég szánalmas. Camille Rowe francia órája tökéletes, Nadja Bender dán kisoktatója is nagyon nézhető - ott legalább tényleg utalnak a nemzeti értékeikre (dán dog, a biciklizés, a péksütik), valamint Catherine McNeil ausztrál akcentusos kisfilmje is ott van.
Értem én, hogy minden videó más-más koncepción alapul, de könyörgöm, ez a "Egy gyönyörű lány szárítja a haját", meg az alvásos mondat erőltetett. A gulyást mindenki ismeri. Annyival lehetett volna magyarosabb, de ez egy erőltetett valami. Csalódás. o.O
Értem én, hogy minden videó más-más koncepción alapul, de könyörgöm, ez a "Egy gyönyörű lány szárítja a haját", meg az alvásos mondat erőltetett. A gulyást mindenki ismeri. Annyival lehetett volna magyarosabb, de ez egy erőltetett valami. Csalódás. o.O
2014. december 10. 23:50
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Tetszik az alapkoncepció, valahogy ez a dark-os stílus nagyon bejön nekem. Ellenben Barbi borzasztó benne és most nem a modellkedésre értem. A magyarul beszélésének a minősége konvergál a nullához, konkrétan nem tud rendesen hangsúlyozni és artikulálni sem. A vicces az, hogy ezt már nem először veszem észre, akármikor hallom magyarul beszélni, mindig ez jön le róla.
Amit meg nem értek, hogy annyira sok tehetséges, okos és gyönyörű modellünk van, akik tényleg tettek már le az asztalra valamit: Mihalik Enikő, Axente Vani, Rajzák Kinga, Fórizs Adina, Bara Heni, Jablonczky Mónika, Szőke Kinga, Hornyák Boglárka, Kondás Kata, Szepesi Melinda és még sorolhatnám napestig. Miért pont Barbikát kell sztárolni?
Amit meg nem értek, hogy annyira sok tehetséges, okos és gyönyörű modellünk van, akik tényleg tettek már le az asztalra valamit: Mihalik Enikő, Axente Vani, Rajzák Kinga, Fórizs Adina, Bara Heni, Jablonczky Mónika, Szőke Kinga, Hornyák Boglárka, Kondás Kata, Szepesi Melinda és még sorolhatnám napestig. Miért pont Barbikát kell sztárolni?
2014. december 11. 09:30
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Drága Sarah13, a nyelvtanulás nem hülyeség, bármilyen nehéz is az adott nyelv.
Ha valaki megtanul egy nehéz nyelvet, az a kitartását bizonyítja.
Örülök, hogy elkészült a videó. Lássák csak, milyen is a magyar nyelv, szerintem szép.
Örülök, hogy elkészült a videó. Lássák csak, milyen is a magyar nyelv, szerintem szép.
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 11. 13:33
|
|
vargannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 185623 offline
|
Szerintem jó lett a videó.
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 11. 13:56
|
|
Teen12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.09. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 229135 offline
|
Szerintem nagyon jó!
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 11. 14:14
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Nem tetszik.Könyörgöm,ki találta ki ezeket a mondatokat?Nem tudom,ki,hogy vette észre,de én akárhány videóját,vagy címlapját,vagy fotósorozatát láttam Barbinak,mindig ugyanolyan az arca.Nem értem,miért van ennyire túlsztárolva.
2014. december 11. 15:37
Szerintem fura a videoba az arca,meg amugyis fura a video
.Szerintem Barbi ezzel a videoval egy kis rekàmot akkart magànak,persze ez csak egy feltètelezès
2014. december 11. 15:54
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ebben a videóban nem olyan szép, de mondjuk nem is az a lényeg.. Nem lett valami jó szerintem, de megnézhető.
2014. december 11. 16:48
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Szinte nincs semmi magyar a videóban (a gulyáson kívül, de azt már mindenki ismeri), viszont a műanyag, értelmetlen mondatok kitalálója fogadja őszinte gratulációmat.. gáz. Lehetett volna egy kicsit magyarosabb is, akkor talán még tetszene is.
2014. december 11. 16:48
LovelyBarbaraPalvin, úgy látszik, nem értetted tisztán a kommentemet. Azért hoztam fel ezeket a neveket, mert már most nagyobb és jóval elismertebb modellek, mint Palvin Barbi, mégis, mikor valaki egy magyar modellről beszél, Barbi ugrik be neki. Mivel érdemelte ki ezt az imádatot? Az egyetlen VS-es szereplésével, vagy azzal az egy nyomorult Vogue-címlapjával? Mérlegelni kéne az embereknek.
2014. december 11. 16:57
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (HarrySLove @ 2014.12.10. 19:29)
Axente Vanesszával versenybe se szállhat, Vanessza 11 Vogue-címlapon volt már eddig, Barbi 1 darabon, de még mindig ő az etalon.
Egyik oldalon tíz, a másikon meg talán van az három is, de teljesen egyetértek. Én sem értettem sosem, mi ez a csinnadratta Barbi körül (az egyik legnépszerűbb magyar divatmagazin kb hetente egyszer elzeng róla egy dicshimnuszt), mikor modellként fele olyan jelentős nincs, mint Axente Vanessa (vagy éppen a VS kifutóján a múlt héten végigvonuló Mihalik Enikő, stb)?!
L'Oreál szépségnagykövet? Még a nemzetközi oldalukon sincsen megemlítve a követek között... Vani meg az ötödik Chanel Makeup Collection kampányát is megkapta, plusz ebben az évben "csak" öt nemzetközi Vogue címlapon szerepelt, ezek közül kettőn olyan modellek mellett szerepelhetett, mint Cara Delevingne, Karlie Kloss, Joan Smalls, illetve Adriana Lima, Candice Swanepoel, Christy Turlington, Edie Campbell, Hilary Rhoda, Linda Evangelista, Naomi Campbell és Natalia Vodianova.
Az amerikai Vogue címlapja pedig a szakma egyik legnagyobb elismerése, és neki ez is megadatott. Nem tudom, akkor miért mégis Barbi itthon az elsőszámú modell...
A videóról meg még egyszer annyit, hogy azért én örülnék neki, ha Magyarországot nem vele azonosítanák... Van itthon sok más dolog, amire érdemes büszkének lenni, és én speciel nem szeretném, ha az országunkat az alapján azonosítanák, hogy van egy babaarcú modellcsaj, aki minden mellette elsétáló sztárral pajtizik. Érdekes, Barbi Leo-s képe a csapból is folyt, ezzel szemben esetleg látta azt a fotót bárki is, amin Vanessa Joseph Altuzarrával szerepel, ugyanezen márka tervezőjével? Ők csak együtt mentek a Vogue CFDA vacsorájára.
Nos, mindegy, de azért roppant érdekes, a szakmai sikerek eltörpülnek a celebkedés mellett.
2014. december 11. 18:06
Hát érdekes videó de számomra kicsit erőltetett és mit ne mondjak ennél azért vannak fontosabb magyar mondatok is szerintem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.