Starity

Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 10. 18:56 #41
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Nem ő tehet arról, hogy ennyien szeretik. Amúgy nem hagyta itt az országot, jelenleg is Budapesten van. Nyáron szokott a legtöbbet itthon lenni. Múltkor úgy hallottam a híreket, hogy : Barbi Budapesten, Barbi Párizsban, Barbi Budapesten, Barbi Londonban. biggrin.gif Nem tudtam követni. Befutott Los Angelesben, így lett sok álmodozó kislány kedvence, mentségemre szóljon, én nem ezért kedvelem.
2014. december 10. 18:56 #42
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Mindenkinek van véleméye ok.gif
2014. december 10. 18:58 #43
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (DaisyChanel_ @ 2014.12.10. 18:54)
Szerintem meg örülhetnének a Magyarok hogy Barbi nem egy sima szépség aki elfelejtette a hazáját, hanem tanítja a külföldieket Magyarul. Szerintem ez jó tőle smileeee.gif persze vannak ellen vélemények de ők csak abból ítélik meg hogy modell és egyből le k*rvázzák ._.

Ezt még az egyik ismerősömtől hallottam:

Aki sikeres, népszerű és férfi az meleg
Aki sikeres, népszerű és nő az ... K betűs.
2014. december 10. 18:59 #44
- törölt felhasználó -    
ez nagyon jó biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 19:04 #45
boginiki1D
boginiki1D
visszatérő vendég

StátuszYou're the love of my life. Everything I have and everything I am is yours 4ever
Hozzászólás: 203
Csatolások: 0
Azonosító: 195844
Iszonyat szar biggrin.gif
2014. december 10. 19:06 #46
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Nekem nem jött be a videó, pedig tényleg úgy álltam hozzá (próbáltam hozzáállni), hogy ez milyen értékelendő és nemes cselekedet Barbitól. Háát... nem sikerült. Nekem az egész túl mesterkéltnek tűnik, és nem is tudom... valahogy olyan érzésem volt, miközben néztem a videót, hogy valami művészit akartak alkotni, de pont az ellenkezője lett végül, mert annyira eltúlozták a "művésziességet" hogy a végén egy elfuserált, erőltetett katyvasz lett belőle. Kár, mert jónak indult.
2014. december 10. 19:11 #47
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a világ egyik legszebb és leggyönyörűbb nyelve a magyar. Néha bizarr is belegondolni, hogy az egyik anyanyelvem tulajdonképpen a világ egyik legnehezebb nyelve. Lehet játszani a szavakkal és cifrábbnál cifrább mondatokat alkothatunk ugyanazzal a jelentéssel, hogyha csupán csak pár szót cserélünk ki. Valahol örülök annak, hogy Barbikát felkérték, hiszen így a külföldiek betekintést nyerhetnek a magyar nyelvbe. Csak nekem is az a problémám, hogy felkérték - ha valakit valamire felkérnek, akkor az munkának minősül, amelyért az illető pénzt kap. Barbika itt is csak egy kirakatbábú, akit felhasználtak a marketingból kifolyólag. Szóval felesleges is azzal jönni, hogy ő biztosan büszke arra, hogy magyar, imád magyar lenni, sőt egy igazi hazafi, mert nem igaz. Mindezt akár mindenféle profi kamera, rendező, smink, stylist nélkül is megcsinálhatta volna, csak éppen nem tette. Miért? Mert ő aztán lesz*rja Magyarországot magasról, csupán csak a pénz dominanciája miatt vállalta el a projektet. Nem lenne rossz egyébként, de a videó alvilági, fekete-fehér stílusától a hideg is kiráz. Nekem nem jött be.
5 felhasználónak tetszik: baisée, hana001, CandUs, Rory gilmore 12, NiceandCute
2014. december 10. 19:14 #48
- törölt felhasználó -    
Érzéki és művészi az egész, belemerültem az atmoszférába amit kb. 2:30 perc alatt a teremtettek a szemem előtt. Mindenki ügyes volt, a rendező és Barbara, is.
Megnéztem a többi modell kisfilmjét is, de mégcsak össze sem lehet hasonlítani ezzel. A legtöbb unalmas, az orosz csaj videója, meg egyenesen, idióta.
2014. december 10. 19:16 #49
- törölt felhasználó -    
Ez olyan mű mint egy guminő.
2014. december 10. 19:23 #50
- törölt felhasználó -    
Nahát, nekem nagyon tetszett a videó! Tetszik ez a fekete-fehér, szomorkás hangulata, és jó maga az ötlet is.
De Barbi... Nos, az a helyzet, hogy én, személy szerint még mindig nem látom se különlegesnek, sem olyannak, akire ránézek, és azt mondom, hogy "oh God", mert olyan kisugárzása van. Pedig tényleg minden előítélet nélkül néztem meg a videót, ami egyébként - mint fent is írtam -, nagyon szuper lett.
Ez van, nem szeretheti mindenkit Barbit, de szerintem annyival bőven megtisztelhetjük a másikat, hogy nem esünk rögtön Neki, ha esetleg más a véleménye. Ha mindenki szeretné, az szerintem már egy kicsit ijesztő lenne. smileeee.gif
2014. december 10. 19:26 #51
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
Öszintén nem tudom, hogyan álljak ehhez... :// nem mondanám, hogy nagy rajongója vagyok Barbinak, de ez azért tényleg jó ötlet... de azért csinálhatták volna kicsit vidámabbra, hiszen ez a klasszikus, fekete fehér stílus ez nem tetszik, mivel ez olyan mintha ez az ország unalmas lenne,... ez az én véleményem,, de ha én lennék Barbi helyébe, én megmondanám a rendezőnek, meg a F*szom tudja kinek, hogy a Magyar nyelv, és maga az erszág azért megérdemli, hogy színesben "reklámozzák"... <-- már bocsi kijelentésért smileeee.gif és Beyla.. teljesen egyet értek... biggrin.gif:DD De azért tényleg mondom, hogy ez azért nagyon jó ötlet!!! smileeee.gif
2014. december 10. 19:27 #52
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Nagyon örülök neki, hogy nem felejtette el, honnan jött. Igaz, hogy kicsit erőltetetten beszél a videóban és az első mondat sem kimondottan előnyös, de pluszpont azért, hogy elvállalta. Nem kedvelem különösebben ezt a lányt, de büszke vagyok, hogy mennyit elért külföldön magyar létére. smileeee.gif
2014. december 10. 19:29 #53
- törölt felhasználó -    
Annyira imádom, hogy mindenki Palvin Barbival van elfoglalva, miközben mindenki lekörözte már. Mihalik Enikő újfent átvette a helyét a L'Orealnál, meg a Victoria's Secretnél, de Palvin Barbi az etalon még mindig.
Axente Vanesszával versenybe se szállhat, Vanessza 11 Vogue-címlapon volt már eddig, Barbi 1 darabon, de még mindig ő az etalon.
Ráadásul a "tehetsége" meglátszik a videóban is, egyféle arcot tud mutatni a kamerába, az angolja végig borzalmas volt, magyarul pedig akcentussal beszélt, de ő még mindig az etalon.
5 felhasználónak tetszik: LHanna, LaDySmIth, Diala, CandUs, janet7
2014. december 10. 19:53 #54
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (HarrySLove @ 2014.12.10. 19:29)
Annyira imádom, hogy mindenki Palvin Barbival van elfoglalva, miközben mindenki lekörözte már. Mihalik Enikő újfent átvette a helyét a L'Orealnál, meg a Victoria's Secretnél, de Palvin Barbi az etalon még mindig.
Axente Vanesszával versenybe se szállhat, Vanessza 11 Vogue-címlapon volt már eddig, Barbi 1 darabon, de még mindig ő az etalon.
Ráadásul a "tehetsége" meglátszik a videóban is, egyféle arcot tud mutatni a kamerába, az angolja végig borzalmas volt, magyarul pedig akcentussal beszélt, de ő még mindig az etalon.

Miért kell olyan sztárokat felhozni egy cikknél, amihez semmi közük?
2014. december 10. 20:25 #55
- törölt felhasználó -    
A Youtube csatorna többi videóját elnézve, szerintem ez a legpocsékabb. Mindenki más olyan természetesen hat, viccesebbek, ez meg "művészi". Hát baromira nem! A videó felejthető és zavar a szürke. Mindenkivel összeboronálják Amerikában, de ez nem azt jelenti, hogy ő a legjobb. Én tuti nem vele csináltam volna videót.
2014. december 10. 20:28 #56
- törölt felhasználó -    
Ez tök ari tőle, neki köszönhetően még talán a népszerűségünk is megnő. ^^
2014. december 10. 20:35 #57
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
HarrySLove Te jó ég!! TÖKÉLETESEN megfogalmaztad a lényeget!!

Csak egy dolog tőlem:
Az egész drága kis országunk (hiszen persze, hogy csak érte rajong mindenki, az okot HarrySLove tökéletesen kifejtette) tőle alél el, hogy "fú barbi megint megmutatta mennyi magyar", és "fú az egész világ a magyarokért lesz oda "hála" barbinak"... Kérdezem én! Ki figyel a magyar szavakra, ha barbikán vagy alig van ruha, vagy éppen egy "újabb" bamba arcát nézhetjük. És igen nem a magyar benne a lényeg, bár végül is gondolom az is elég fontos, különben nem ez lenne a témája a videónak, hanem csak szimplán magyar szavak nélkül élvezhetnénk (már aki élvezi wink.gif ) barbi arcocskáját, de a magyar ember, főleg a drágalátos magyar média erre fókuszál.

No mindegy... Nem mondok többet, pedig tudnék. És igen lehet jönnek majd, a "ha nem tetszik nem kell rákattintani" szövegek, de egyszer mindenkiből kikívánkozik a véleménye, ha negatív, ha nem, a stílus a lényeg. A megfogalmazás. De nem jártatom a "szám" fölöslegesen a végén még megkapom, hogy féltéken vagyok rá... Megjegyzem ezen előre nevetek! Talán a bankszámlája az egyetlen, amire féltékeny vagyok, de inkább nem akarom tudni, azért valójában hogyan és miként dolgozott meg. xDD
2014. december 10. 20:40 #58
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Ez rendkívül rendes és aranyos dolog.Viszont én is egyetértek HarrySLove-vel!*.-
2014. december 10. 20:49 #59
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
ez mind szép és jó DE EGYETLEN PL: AMERIKAIT SEM ÉRDEKEL A MAGYAR MERT "KI NEM SZARJA LE?" kérdezik
amugy szerintem is a kiejtése szörnyű volt és az a hülye arca annyira utálom
2014. december 10. 21:08 #60
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Nem szimpatikus nekem ez a lány.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10