Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi
2014. december 10. 17:49
Szerintem Barbi gyönyörű a klipben is
És nem ez az első eset, hogy valakinek magyarul tanít valamit. Illetve sokszor mondja el, hogy igen is, ő magyar és nem pedig külföldi
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 17:51
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Barbi szép lány, és az alakja is jó. Nekem a kiejtésével se volt problémám. Bár ettől függetlenül nekem se szimpatikus személyiség, és látni rajta az önimádatot, és most nem erre a videóra célzok. A videó se lenne rossz, ha(!) nem a "nyelvoktatás" lenne vele a cél. Ha még egy sima modell munkáról lenne szó, de nekem nem jött át ez a nagy magyar tanítás.
2014. december 10. 17:54
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Nekem nem igazán "magyar tanítás"!!! Semmi közük egymáshoz a szavaknak és az egész a színek és zenék miatt olyan lehangoló!!! Nem lett jó. Inkább valami ilyesmire számítottam (magyarul mondom, de ő el mondta volna előtte angolul):
1. lecke: Köszönés:
Jó reggelt!
Jó napot!
Jó estét!
Szia!
2. lecke: Alapok:
Hogy hívnak?
Honnan jöttél?
Hány éves vagy?
Mi a kedvenc színed?
...stb.
3.lecke: Mindennapi szavak:
anya, apa, barát, bolt kérsz, kutya, macska, ház, kanál villa... stb.
Tehát valami ilyesmire lehetett volna számítani szerintem, de ehelyett ilyen "kecses" meg ilyen (a kezdőknek) bonyolult és nem mindennapi (már akinek) szavakat rakott bele. Szóval nem lett valami jó. Ráadásul amilyen lehangoló nem hiszem, hogy nagy sikere lesz!!!
1. lecke: Köszönés:
Jó reggelt!
Jó napot!
Jó estét!
Szia!
2. lecke: Alapok:
Hogy hívnak?
Honnan jöttél?
Hány éves vagy?
Mi a kedvenc színed?
...stb.
3.lecke: Mindennapi szavak:
anya, apa, barát, bolt kérsz, kutya, macska, ház, kanál villa... stb.
Tehát valami ilyesmire lehetett volna számítani szerintem, de ehelyett ilyen "kecses" meg ilyen (a kezdőknek) bonyolult és nem mindennapi (már akinek) szavakat rakott bele. Szóval nem lett valami jó. Ráadásul amilyen lehangoló nem hiszem, hogy nagy sikere lesz!!!
2014. december 10. 17:55
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Ja, amúgy meg ezek a bókok!!! Magára értette???? Vagy mi van?! Ilyen egoista???? Elég gáz. Szerintem elég szánalmas. Lehet, hogy senki nem mondja neki, ezért csinálta a videót!!!
2014. december 10. 18:05
|
|
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline
|
Nagyon szép, és imádom amiket csinál<3
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 18:24
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj de nem szeretem ezt a csajt, számomra még mindig mű és úgy hangsúlyoz, mintha köze se lenne a mi gyönyörű nyelvünkhöz. Mintha a google fordítós nénikét hallanám néha.
2014. december 10. 18:25
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
anci2001, Barbara nem nyelvtanár, hogy mindent megtanítson, az i-D felkérte, hogy pár szót, mondatot elmondjon, kész, és éli boldogan tovább az életét.
Egy kis off: Hogy lehet minden mozdulatába, minden gondolkodásába, és minden munkájába belekötni? Egyszer az a baj, hogy smink nélkül fotózkodik, egyszer hogy sminkkel, egyszer, hogy a premierekre megy, egyszer meg, hogy pasija van. Csinált egy videót, természetesen ettől senki nem fog megtanulni magyarul, az i-D kérte fel, ő megcsinálta kész. Mióta lett divat őt utálni? Arról meg nem tehet, hogy egy kicsit nyávogós a hangja, sőt sokat változott a hangja az évek során, amikor meg angolul beszél már nem is nagyon hallatszik. Egy tök szép videó lett. Ja és hogy gyönyörű lány szárítsa a haját-ról csak annyit mondok, hogy nem ő írta a forgatókönyvet, de ennyi eszetek sincs, hogy rájöjjetek. Sőt már olyat is hallottam, hogy ő nem dolgozott meg a hírnévért, áh nem. Ő döglött a kanapén ameddig más ment helyette castingokra, más pózolt a kameráknál, más kampányolt, más ment utazgatni helyette. Nem értem, hogy miért nem lehetünk rá büszkék. De gondoltam, hogy valaki, azaz egy utálkozó mondd valamit, hogy nem a nyelvoktatás a cél, és akkor már az összes utálkozó azt mondja, holott lehet, hogy a fele el se olvasta a cikket, csak mivel divat utálni őt, akkor utáljuk ki azt, aki külföldön ritka híres, dolgozik rendesen, és a fizetésének a felét a szüleinek adja.
Természetesen még vannak olyanok, akik elfogadják, szeretik és tisztelik a munkáját, és nem kiutálják azért, mert egy kicsit nyávogós a hangja, amiről nem ő tehet. Sőt ő nagyon sok bántást kap, de még sose hallottam volna, hogy egyetlen utálkozónak is visszaszólt volna, mert nem érdekli őt, csak éli az álmát. Úgy ahogy engem se, van IG-on több 2 millió követője, azon kívül még lehet, xyx millió. És még mindig egyetértek Éder Krisztián véleményével: ,, Elképesztő, hogy milyen negatívak, irigyek, bánatosak, szomorúak, egyszerüek az emberek. Persze tisztelet a kivételnek, hála istennek, akad olyan is...
Elkeserítő az ország közérzete és mentalitása. Így nagyon nehéz lesz egyről a kettőre jutnotok."
On: Nagyon büszke vagyok rá. Szerintem csodálatosan nézel ki, Barbi. Nagyon közvetlen aranyos lány, és még jó humorérzéke is van, na meg nem felejtette el, hogy honnan jött. Ő csak a reklámfilmrendező által megadott instrukciót követte, és nem a saját feje után ment.
Egy kis off: Hogy lehet minden mozdulatába, minden gondolkodásába, és minden munkájába belekötni? Egyszer az a baj, hogy smink nélkül fotózkodik, egyszer hogy sminkkel, egyszer, hogy a premierekre megy, egyszer meg, hogy pasija van. Csinált egy videót, természetesen ettől senki nem fog megtanulni magyarul, az i-D kérte fel, ő megcsinálta kész. Mióta lett divat őt utálni? Arról meg nem tehet, hogy egy kicsit nyávogós a hangja, sőt sokat változott a hangja az évek során, amikor meg angolul beszél már nem is nagyon hallatszik. Egy tök szép videó lett. Ja és hogy gyönyörű lány szárítsa a haját-ról csak annyit mondok, hogy nem ő írta a forgatókönyvet, de ennyi eszetek sincs, hogy rájöjjetek. Sőt már olyat is hallottam, hogy ő nem dolgozott meg a hírnévért, áh nem. Ő döglött a kanapén ameddig más ment helyette castingokra, más pózolt a kameráknál, más kampányolt, más ment utazgatni helyette. Nem értem, hogy miért nem lehetünk rá büszkék. De gondoltam, hogy valaki, azaz egy utálkozó mondd valamit, hogy nem a nyelvoktatás a cél, és akkor már az összes utálkozó azt mondja, holott lehet, hogy a fele el se olvasta a cikket, csak mivel divat utálni őt, akkor utáljuk ki azt, aki külföldön ritka híres, dolgozik rendesen, és a fizetésének a felét a szüleinek adja.
Természetesen még vannak olyanok, akik elfogadják, szeretik és tisztelik a munkáját, és nem kiutálják azért, mert egy kicsit nyávogós a hangja, amiről nem ő tehet. Sőt ő nagyon sok bántást kap, de még sose hallottam volna, hogy egyetlen utálkozónak is visszaszólt volna, mert nem érdekli őt, csak éli az álmát. Úgy ahogy engem se, van IG-on több 2 millió követője, azon kívül még lehet, xyx millió. És még mindig egyetértek Éder Krisztián véleményével: ,, Elképesztő, hogy milyen negatívak, irigyek, bánatosak, szomorúak, egyszerüek az emberek. Persze tisztelet a kivételnek, hála istennek, akad olyan is...
Elkeserítő az ország közérzete és mentalitása. Így nagyon nehéz lesz egyről a kettőre jutnotok."
On: Nagyon büszke vagyok rá. Szerintem csodálatosan nézel ki, Barbi. Nagyon közvetlen aranyos lány, és még jó humorérzéke is van, na meg nem felejtette el, hogy honnan jött. Ő csak a reklámfilmrendező által megadott instrukciót követte, és nem a saját feje után ment.
2014. december 10. 18:26
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Annyira gyönyörű
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 18:37
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Barbi gyönyörű, nagyon jó dolognak tartom, amit csinál, én kedvelem őt.
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 18:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (LHanna @ 2014.12.10. 18:36)
Nála jobban talán csak Taylor Swift-et utálom.. Szörnyen szánalmas egy k***a. Ráadásul olyan mű! Semmi szép nincs benne...
Én értem, hogy valakinek nem szimpatikus, de egy két ember utána járhatna, hogy ez a K betűs szó mit jelent... mert ezzel nem lehet csak úgy dobálózni.
2014. december 10. 18:41
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.10. 18:37)
Én értem, hogy valakinek nem szimpatikus, de egy két ember utána járhatna, hogy ez a K betűs szó mit jelent... mert ezzel nem lehet csak úgy dobálózni.
Drága, nézz utána kikkel hozták össze az elmúlt fél évben.. -.-" Olyannal kezdett ki kb egy hete akinek barátnője van! Ismerem a srácot.
CandUs
2014. december 10. 18:42
|
|
|
Barbit már Leonardo DiCaprioval is összehozták, mert képet csinált vele, a magyar média rengeteget hazudik róla. Ha a Spoon egyik tagjára gondolsz, akkor elmondom, hogy megerősítették, hogy nincsenek együtt.
2014. december 10. 18:44
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ez most komoly?milyen szöveg ez hogy egy gyönyörű lány szárítja a haját?!legalábbis nekem nem jön be a videó és a szöveg sem!
2014. december 10. 18:45
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Úgy látom, most ő lett a nagy csoda. Az átlagos, sablonos szépségén kívül nem tud semmit sem mutatni. Vannak nála ezerszer tehetségesebb emberek is. Nem értem, hogy miért kell mindig neki a középpontban lennie. Magyarország mással is igazán büszkélkedhetne már.
2014. december 10. 18:51
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.12.10. 18:42)
Barbit már Leonardo DiCaprioval is összehozták, mert képet csinált vele, a magyar média rengeteget hazudik róla. Ha a Spoon egyik tagjára gondolsz, akkor elmondom, hogy megerősítették, hogy nincsenek együtt.
Ja, attól még az egy éjszakától nincsenek együtt. Értem én. Csak azt nem hogy miért van úgy oda mindenki érte! Azért mert itt hagyta ezt a nyamvadt országot? Mert hogy tehetsége nincs, az is biztos. Csak egy felkapott "nő" aki valami oknál fogva mindenkit le tud nyűgözni.. Szánalmas. Nem értem a világot. Rosszabb mint a pokol...
2014. december 10. 18:54
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Szerintem meg örülhetnének a Magyarok hogy Barbi nem egy sima szépség aki elfelejtette a hazáját, hanem tanítja a külföldieket Magyarul. Szerintem ez jó tőle
persze vannak ellen vélemények de ők csak abból ítélik meg hogy modell és egyből le k*rvázzák ._.
LovelyBarbaraPalvin
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.