Hazánk legnépszerűbb modellje a napokban magyarra tanította követőit egy, az i-D magazin készítette videóban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi
2014. december 10. 15:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. december 10. 15:40
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ennek a videónak semmi értelme!!!! és mi ez a kacsintás?
2014. december 10. 15:48
|
|
lovelife23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 70 Csatolások: 1 Azonosító: 220043 offline
|
Gyönyörű ez a videó, annyira egyszerű és mégis teljesen magával ragadja a nézőt. Ilyenkor büszke vagyok kis országunkra és persze Barbira is.
2014. december 10. 15:55
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Nekem tetszik. Barbi,gyönyörű ebben a klippben.
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 16:00
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
hát...
ez nagyon idegesítő volt! xD
2014. december 10. 16:17
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Én örülök ha egy sztárvbüszke hazájára és képviseli
2014. december 10. 16:18
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Szerencsétlen még magyarul se beszél szépen, borzalmas a hangszíne, rosszul hangsúlyoz. Angolul folyékonyan beszél, itt mégis úgy ejti a szavakat, mintha nem próbálta volna el a felvétel előtt párezerszer, és most tanulná azokat. Nem is lenne ezzel baj, az átlagnak tökéletesen megfelel, csak ugye nagy színészi babérokra szeretne törni, viszont ha nem jó hallgatni, hiába szép a pofikája, tehetség híján ez kevés lesz. Bár hasonlóan kiemelkedő szerepei biztos lesznek, mint a Herkulesben nyújtott belenézekakamerába-oscartneki, de kétlem, hogy huzamosabb ideig fent tudna maradni. Kíváncsi vagyok, hány év múlva cseng le és jön az utánpótlás.
A videó maga pedig reklámfogás, ezeknek a modelleknek fizettek, hogy felolvassanak pár sort, s nem azért csinálták, mert hazaszeretetüket így próbálják csillapítani. : )
A videó maga pedig reklámfogás, ezeknek a modelleknek fizettek, hogy felolvassanak pár sort, s nem azért csinálták, mert hazaszeretetüket így próbálják csillapítani. : )
2014. december 10. 16:20
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
ja..értem...alig várom hogy eltűnjön a süllyesztőben :DDDD
2014. december 10. 16:24
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Az benne a legdurvább, hogy míg angolul szépen, egy picike akcentussal, de érthetően és kicsit sem nyávogósan beszél, addig a saját anyanyelvén, magyarul egyszerűen fáj, ha megszólal. Irritáló hangja van így...
CandUs
2014. december 10. 16:30
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Csak a magyaroknak nélkülözhetetlen az alvás?
Alison Lerman
2014. december 10. 16:35
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
jó kisvideó lett,Palvin Barbara nagyon szép nő
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 10. 16:41
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Jóég! Ez félelmetes. Se nem szexi, se nem magávalragadó, inkább üres, lélektelen és lehet, ez volt a cél, a koncepció, de semmilyen érzelmet nem közvetít se a mimikájával, se a hangjával. Mintha egy robot lenne... Emberileg (már amennyit a videókon keresztül láttam belőle) Barbi számomra eléggé unszimpatikus, a videóban pedig olyan, mintha a saját anyanyelvét akcentussal beszélné, de az is lehet, csak az artikulálás hiánya az oka, ami elég gáz, tekintve, hogy most elvileg a nyelvét "reklámozná".
Szakmai szempontból meg már rég lekörözte Axente Vanessa és Mihalik Enikő.
Szakmai szempontból meg már rég lekörözte Axente Vanessa és Mihalik Enikő.
2014. december 10. 16:41
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Idézet (Ria1997 @ 2014.12.10. 16:30)
Csak a magyaroknak nélkülözhetetlen az alvás?
Nekem is pont ez jutott eszembe,mikor ezt mondta.
Ria1997
2014. december 10. 17:12
Idézet
hát...
szerintem is
2014. december 10. 17:28
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Én még mindig nem látom azt a szépséget, amelyet oly sokan látni vélnek. Nem csúnya lány, inkább csak átlagos. A video egyhangú lett, semmi különleges nincsen benne, és nyelvoktatás helyett inkább a teste mutogatására mentek rá. Unalmasnak nevezném a videót, ha nem lennék magyar, ettől nem támadna kedvem megtanulni magyarul, az biztos!
2014. december 10. 17:37
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Kezdem azzal, hogy vannak eleve angol nyelvterületen született, pl amerikai rokonaim, így tisztában vagyok vele, mit neveznek kiejtésnek. Na, ez Barbarának nagyon nincs. Kábé az általános iskolás szintű tanulók beszélnek angolul ilyen semmilyen, erőltetett módon.
Most röhögök... "Egy gyönöyrű lány szárítja a haját" és közben ő van bevágva. Most nyugodtan mondhatja bárki, hog ő "mennyire nincs eltelve magától". Lehet, hogy nem szándékosan tették bele így, de akkor meg tudatalatt van benne ez a nagy önimádat... Nem is tudom mi rosszabb.
Az egész nagyo erőltetett, a hangja fájdalmasan nyávogós, úgyhogy a felénél ki is nyomtam. Bah. Sajnálom, de fogalmam sincs, mit látnak benne annyian, mert se nem szép, se nem tehetséges, se nem szimpatikus egyéniség. És aki most rajongóként sértve érzi magát (holott nem róla mondtam kritikát...), és jön azzal a váddal, hogy "csak irigy vagy rá", annak üzenem, hogy téved, és felesleges azzal a kommenttel fárasztania magát. Sok ember szép, például Avril Lavigne, Taylor Swift (kedvencek), de Katy Perry vagy Demi Lovato is (nem kedvenc), szívesen lennék olyan szép, mint ők (ezt lehet irigységnek is nevezni), de elismerem, hogy szépek, és nem utálom őket azért, mert gazdagabbak vagy szebbek. Így ha azt mondom, Barbarára, amit mondok, azt a józan eszem diktálja és nem irigység. Ez még kellett ide a végére. Na.
Most röhögök... "Egy gyönöyrű lány szárítja a haját" és közben ő van bevágva. Most nyugodtan mondhatja bárki, hog ő "mennyire nincs eltelve magától". Lehet, hogy nem szándékosan tették bele így, de akkor meg tudatalatt van benne ez a nagy önimádat... Nem is tudom mi rosszabb.
Az egész nagyo erőltetett, a hangja fájdalmasan nyávogós, úgyhogy a felénél ki is nyomtam. Bah. Sajnálom, de fogalmam sincs, mit látnak benne annyian, mert se nem szép, se nem tehetséges, se nem szimpatikus egyéniség. És aki most rajongóként sértve érzi magát (holott nem róla mondtam kritikát...), és jön azzal a váddal, hogy "csak irigy vagy rá", annak üzenem, hogy téved, és felesleges azzal a kommenttel fárasztania magát. Sok ember szép, például Avril Lavigne, Taylor Swift (kedvencek), de Katy Perry vagy Demi Lovato is (nem kedvenc), szívesen lennék olyan szép, mint ők (ezt lehet irigységnek is nevezni), de elismerem, hogy szépek, és nem utálom őket azért, mert gazdagabbak vagy szebbek. Így ha azt mondom, Barbarára, amit mondok, azt a józan eszem diktálja és nem irigység. Ez még kellett ide a végére. Na.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.