Egyébként, Kim Kardashian milyen előadó?
Lássuk, mi mindenről beszéltünk idén a Facebookon!
2014. december 10. 14:23
Az American Horror Story-t már a fél világ nézi, ennek többsége nem látott többet az első évadnál, a többi már nem érdekli, mert már mondhatja, hogy ő nagy AHS fanatikus. Gratulálok az ilyeneknek, miattuk inkább akkor ne is legyen híres a sorozat, nem éri meg.
2014. december 10. 14:42
Érdekes cikk,lett a legvitatottabb előadóknál viszont megakadt a szemem Kim-en.Ő pontosan milyen előadó is?:"D
De úgy nagyjából nem lepődtem meg semmin.
De úgy nagyjából nem lepődtem meg semmin.
2014. december 10. 15:18
Kim az mit ad elő? A nagy seggén meg a ronda képén kívül nem sokat. (már elnézést a rajongóktól) Remélem ennek a Jégvarázs láznak hamarosan vége, mert oké egy ideig még jó volt, de már lassan egy éve mutatták be és még mindig arról van szó mindenhol, egész évben olyanokat olvastam hogy "mi lenne ha a jégvarázs szereplői ezek lennének, mi lenne ha a jégvarázs horror film lenne, hányadik helyen áll a Jégvarázs, mit előzött meg a Jégvarázs"
2014. december 10. 15:36
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jó cikk lett
2014. december 10. 16:18
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
na ez kifejezetten érdekes :DDD de meglepődtem hogy az igyjártamanyátokkal a lista végére szorult..azért elég nagy téma volt a finálé :DDD
2014. december 10. 16:19
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Érdekes cikk lett, nem is tudtam hogy Kim Kardashian előadó.... Elvileg reality "sztár" meg ugye Kanye felesége amúgy semmit nem tett le az asztalra mint pl.: Beyoncé
2014. december 10. 16:31
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
van egy pár téma ami hozzá nen jutott el
2014. december 10. 17:27
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én nem vagyok fenn facebook-on, de ez egy érdekes és jópofa cikk lett! Bár egy-két hírről lemaradtam...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.