A mai napon megjelent a Walking Dead sztárjának vadonatúj videója és kislemeze is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Emily Kinney - Rockstar
2014. december 10. 01:24
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Annyira szimpi ez a csaj
Gyönyörű, a hangja is, és olyan mértékű pozitív kisugárzása van, hogy az egyszerűen fantasztikus
Hajrá Emily, csak így tovább!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2014. december 10. 14:50
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Csodálatos mint mindig
2014. december 10. 20:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon tetszetős!♡
2014. december 10. 21:03
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Mi az, hogy színészként csapnivaló? Beth karaktere olyannyira összetett és felépített, hogy azt kevesen tudnák úgy eljátszani, mint a mi drága Emilynk, ráadásul énekesnőként is lenyűgözött. Fantasztikus, imádom.
2014. december 11. 17:03
Szép a hangja, jó a szám, de ez a klip túl erőltetett...
2014. december 11. 18:16
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Bettyke94: nem kötöszködni jöttem, de mi az, hogy hamis a hangja? Emily-nek olyannyira karakteres, egyedi és tiszta hangja, hogy azt leírni nem méltóztatom. Mindemellett a szám kissé sem limonádé, egy nagyon összetett, kreatív és egyedi számocska. Ráadásul a klipp is remek lett, nekem nagyon-nagyon tetszik.
így tovább, drága Emily!
2014. december 11. 20:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nem ismerem a csajt, de szerintem tök szép, és jó hangja van!
2014. december 11. 20:48
|
|
Ifuckinloverockúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 235376 offline
|
Ez szornyu
2014. december 12. 11:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Bírom Emilyt, de ez eléggé lagymatag lett. :/ A hangja viszont jó, már a TWD-ben is felfigyeltem rá.
2014. december 12. 20:11
|
|
Heidi98 |
|
Ez a cikkhez a harmadik hozzászólásom, de úgy érzem, hogy még senki sem fogta fel a dal lényegét... én nem fogom elmondani, remélem, vannak még emberek, akik észreveszik az értékét ennek a remek dalnak.
LovelyBarbaraPalvin: köszönöm, hogy még van olyan ember, aki az első POZITÍV hozzászólók mellett még értékeli a valódi tehetséget, és nem mondja azt, hogy szörnyen énekel, mert ez nem igaz. Örök hálám neked!
IFuckinloverock: szörnyű? Tudod, mi a szörnyű? A vándájreksön, a bájdövén, a szpún, meg arianagrandé', de mind eltörpülnek szeléna és dzsásztinka mellett. Ők a szörnyűek, és nem Emily. Legalább benne van tehetség, nem úgy, mint... akiket felsoroltam.
Jenny Lawliet: erről nem Emily tehet, és igazán nagyra becsülöm a szavaidat. : )
Úgy gondolom, nektek sem esne jól, ha a kedvenc sztárotokra azt mondaná valaki, hogy szörnyű, és biztos, hogy többezerszer hangoztatnád nemtetszésedet egy-egy negatív véleménnyel kapcsolatban - én is ugyanezt teszem, mert mániákusan imádom Emily-t, ezért úgy gondolom, egy negatív értékelést sem érdemel meg, mert meseszép a hangja, átlagon felüli a tehetsége és ha kellene, akkor bármiáron megvédeném, mert megérdemli, hogy megvédjék az emberek.
LovelyBarbaraPalvin: köszönöm, hogy még van olyan ember, aki az első POZITÍV hozzászólók mellett még értékeli a valódi tehetséget, és nem mondja azt, hogy szörnyen énekel, mert ez nem igaz. Örök hálám neked!
IFuckinloverock: szörnyű? Tudod, mi a szörnyű? A vándájreksön, a bájdövén, a szpún, meg arianagrandé', de mind eltörpülnek szeléna és dzsásztinka mellett. Ők a szörnyűek, és nem Emily. Legalább benne van tehetség, nem úgy, mint... akiket felsoroltam.
Jenny Lawliet: erről nem Emily tehet, és igazán nagyra becsülöm a szavaidat. : )
Úgy gondolom, nektek sem esne jól, ha a kedvenc sztárotokra azt mondaná valaki, hogy szörnyű, és biztos, hogy többezerszer hangoztatnád nemtetszésedet egy-egy negatív véleménnyel kapcsolatban - én is ugyanezt teszem, mert mániákusan imádom Emily-t, ezért úgy gondolom, egy negatív értékelést sem érdemel meg, mert meseszép a hangja, átlagon felüli a tehetsége és ha kellene, akkor bármiáron megvédeném, mert megérdemli, hogy megvédjék az emberek.
2014. december 20. 18:51
|
|
Heidi98 |
|
S bár tudom, hogy ezt most senki nem olvassa, de csak úgy elmondom: Emily Rockstar című dala 11 nap alatt 344.731 darab nézettséget és 10.874 likeot érdemelt ki a hallgatóságtól, ehhez képest a Be Good című videóklipje két hónap alatt 385.708-szer lett megtekintve, 9561 ember likeolta. Ezek szerint messze ez az eddigi legjobb videóklipje és zenéje. Ennyit arról, hogy tehetségtelen.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.