Taylor Swift az Év Embere lehet
2014. december 10. 09:54
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Megérdemelné a címet.
2014. december 10. 12:38
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Nagyszerű ember, adakozik, eredeti, jószívű, nincs elszállva magától, és...mi mást is mondhatnék? Igazi művész a kisasszony.
Hajrá-hajrá!
2014. december 10. 14:36
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
megrdemliiii!!!
2014. december 10. 14:37
Remélem meg is nyeri.Imádom Taylort,nincs elszállva magától és remekül éneke.Nagy kedvencem.Hajra Taylor!
2014. december 10. 14:59
gratula nagyon ez nagyon szép és fontos hely
taylor érdemli meg a legjobban
2014. december 10. 15:20
Nagyon szeretem Taylor-t. Imáom a számait. Nagyon megérdemli. gratulálok neki!
2014. december 10. 15:35
Idézet (WWEBella @ 2014.12.10. 14:37)
Remélem meg is nyeri.Imádom Taylort,nincs elszállva magától és remekül éneke.Nagy kedvencem.Hajra Taylor!
Egyetértek
2014. december 10. 16:42
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Bár tényleg érdekes Taylor nevét olvasni olyanok után, mint például Ferenc pápa, szerintem megérdemelné az Év Embere címet. Nem csak azért, mert ő a legkelendőbb a zenei világban, és mert csodálatosan énekel. Természetesen ezek is fontosak, de még ennél is lényegesebb, hogy milyen ember. Törődik az emberekkel, a rajongóival, adakozik, jótékonykodik, nincs úgy elájulva magától, mint sok mai sztár, és ő tényleg letett már valamit az asztalra, ő maga dolgozott meg a sikereiért, és nem helyette dolgoztak. Már az is büszkeség, hogy ilyen ember tudott maradni azután, hogy ekkora hírnévre tett szert (ez nem sokaknak ment eddig....), de Év Embere jelöltnek lenni... nem semmi.
Gratulálok Taylornak, remélem megnyeri, megérdemli!
2014. december 10. 17:58
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Az év embere? Én ilyen címre valami tapasztalt zenészt vagy színészt tennék be, aki sokat letett már az asztalra és rengetegen elismerik világszerte. Most itt van pl.: Taylor Swift, aki egy "tinilány énekesnő" aki igazából nem nagyon győzné meg a nagyobb énekeseket, mert nagyon fiatal (de még ezzel nincs is gond), tapasztalatlan és popzenészből több ezer van, de pl.: egy Adele-t mindenki felismer, de egy Taylor Swift-et nem biztos.
2014. december 10. 17:59
Gratulálok! szerintem megérdemli. nem akarom ugyanazt leírni ugyhogy egyetértek AvrilSimle-lal
2014. december 10. 18:27
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (AvrilSmile @ 2014.12.10. 16:42)
Bár tényleg érdekes Taylor nevét olvasni olyanok után, mint például Ferenc pápa, szerintem megérdemelné az Év Embere címet. Nem csak azért, mert ő a legkelendőbb a zenei világban, és mert csodálatosan énekel. Természetesen ezek is fontosak, de még ennél is lényegesebb, hogy milyen ember. Törődik az emberekkel, a rajongóival, adakozik, jótékonykodik, nincs úgy elájulva magától, mint sok mai sztár, és ő tényleg letett már valamit az asztalra, ő maga dolgozott meg a sikereiért, és nem helyette dolgoztak. Már az is büszkeség, hogy ilyen ember tudott maradni azután, hogy ekkora hírnévre tett szert (ez nem sokaknak ment eddig....), de Év Embere jelöltnek lenni... nem semmi.
Gratulálok Taylornak, remélem megnyeri, megérdemli!
nézzük meg most ezt egy másik oldalról is akkor. van számtalan híres ember, azonban annál kevesebb, akiket sokan sztárnak neveznek, és sokukat alaptalanul emelnek ki a többi közül. kik a sztárok napjainkban? az elmúlt öt évben felfedezett, semmiféle eredetiséggel nem rendelkező tucat énekesek - tisztelet a kivételnek persze. azonban, az ilyenek által elnyomva nem egy, és nem kettő olyan híres ember van, aki, téged idézve "törődik az emberekkel, a rajongóival, adakozik, jótékonykodik...", valamint tíz, húsz, vagy akár harmincéve űzi azt, amit. ez sem arról szól, hogy mit tettél le az asztalra, illetve milyen jó ember vagy valójában, hanem csupán arról, hogy ki az,aki eladható - vagy épp mint a topikban is látszik, ki az, akinek a nevével feszültséget lehet generálni. mint általánosságban minden a médiában. millió plusz egy díjátadó épül arra, kinek hány millió rajongója van, és kerül így nem megérdemelten túlértékelt emberekhez ilyen meg olyan díj, azért egy év embere díjjal kitüntetni valakit, mert tehetséges zenésznek tartják a rajongói szerintem már kicsit sok...
2014. december 10. 18:36
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2014.12.10. 18:27)
nézzük meg most ezt egy másik oldalról is akkor. van számtalan híres ember, azonban annál kevesebb, akiket sokan sztárnak neveznek, és sokukat alaptalanul emelnek ki a többi közül. kik a sztárok napjainkban? az elmúlt öt évben felfedezett, semmiféle eredetiséggel nem rendelkező tucat énekesek - tisztelet a kivételnek persze. azonban, az ilyenek által elnyomva nem egy, és nem kettő olyan híres ember van, aki, téged idézve "törődik az emberekkel, a rajongóival, adakozik, jótékonykodik...", valamint tíz, húsz, vagy akár harmincéve űzi azt, amit. ez sem arról szól, hogy mit tettél le az asztalra, illetve milyen jó ember vagy valójában, hanem csupán arról, hogy ki az,aki eladható - vagy épp mint a topikban is látszik, ki az, akinek a nevével feszültséget lehet generálni. mint általánosságban minden a médiában. millió plusz egy díjátadó épül arra, kinek hány millió rajongója van, és kerül így nem megérdemelten túlértékelt emberekhez ilyen meg olyan díj, azért egy év embere díjjal kitüntetni valakit, mert tehetséges zenésznek tartják a rajongói szerintem már kicsit sok...
2014. december 10. 18:51
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Gratulálok neki!
Viszont itt többeknek igaza van bármennyire is szeretem és rajongok Taylor miatt én bizony egy ismertebb( jó nem azt mondom,hogy Taylor nem az!!)embert választottam volna.
Hogy miért?
Azért,mert oké hogy Taylor nagyon tehetséges,segítőkész,segíti,törődik a rajongóival és én úgy szeretem ahogy van,de úgy érzem,hogy még nem tett meg ezért olyan sokat,mint például az ebolások!!Akik tettek is ezért valamit!
Persze ez nem ellene szól,csak nekem ez a véleményem!
Viszont itt többeknek igaza van bármennyire is szeretem és rajongok Taylor miatt én bizony egy ismertebb( jó nem azt mondom,hogy Taylor nem az!!)embert választottam volna.
Hogy miért?
Azért,mert oké hogy Taylor nagyon tehetséges,segítőkész,segíti,törődik a rajongóival és én úgy szeretem ahogy van,de úgy érzem,hogy még nem tett meg ezért olyan sokat,mint például az ebolások!!Akik tettek is ezért valamit!
Persze ez nem ellene szól,csak nekem ez a véleményem!
2014. december 12. 20:46
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Gratulálok neki
Taylor <3
Taylor <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: