Idén az újdonsült amerikai popcsillag is helyet kapott a Time jelöltjeinek listáján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift az Év Embere lehet
2014. december 09. 20:59
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
2014. december 09. 21:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon örülnék,ha tényleg ő lenne!Nagyon megérdemelné!♥
2014. december 09. 21:12
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Hiába nem bírom annyira, attól még tényleg nagyon sok mindent letesz az asztalra és nem csak éneklés terén. Példaértékű!! :$
2014. december 09. 21:21
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Én neki, vagy az ebolásokat gondozóknak adnám a díjat.
2014. december 09. 21:21
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szeretem Taylort, de szerintem ötvenezerszer jobban megérdemelnék az ebolásokat gondozó ápolók ezt a címet.
2014. december 09. 21:38
Szerintem 'Az év embere' egy nagy kitüntetés, ahová nem elég a legtöbbet eladott album. Ha megkérdeznék bárkitől is, biztos sok embernek jutna eszébe mondjuk egy gyógyító (ebola), adományozó vagy ilyesmi. Akkor nevezzék át, hogy egyértelműbb legyen.
2014. december 09. 21:42
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Őszintén bárki mondhat bármit, lehet, hogy dalokat ír az exeiről, lehet, hogy átment rajta fél Hollywood, lehet, hogy állandóan nyüszörög és minden zenéje sablonos és ugyanarról szól.
De ritka jó ember, önzetlen, odaadó, és én ezt nem úgy mondom, mint egy Taylor Swift fanatikus, hanem mint egy kívülálló, aki egy óriásit csalódott pozitívan, ebben a lányban!
De ritka jó ember, önzetlen, odaadó, és én ezt nem úgy mondom, mint egy Taylor Swift fanatikus, hanem mint egy kívülálló, aki egy óriásit csalódott pozitívan, ebben a lányban!
2014. december 09. 22:35
Hát tényleg nem semmi jelölés , de teljesen megérdemelné !
2014. december 09. 23:01
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
1. Szerintem teljesen logikátlan ez a díj. Hogy lehet Putyint és Taylort egy lapon említeni? Ezek az emberek mind más és más okból lehetne kitüntetni.
2. Taylor keményen végigdolgozta az évet, totál megérdemelné. Swiftie-ként mi mást is mondhatnék?
3. Ha nem Taylor nyer, akkor nagyon remélem, hogy Malala Yousafzai, ő tényleg nagyon megérdemelné. És, ha minden igaz, akkor ha jól emlékszem őt is jelölték.
4.olsenfan... köszönöm a kommentedet. Imádom az ilyen attitűdű megjegyzéseket olvasni.
2. Taylor keményen végigdolgozta az évet, totál megérdemelné. Swiftie-ként mi mást is mondhatnék?
3. Ha nem Taylor nyer, akkor nagyon remélem, hogy Malala Yousafzai, ő tényleg nagyon megérdemelné. És, ha minden igaz, akkor ha jól emlékszem őt is jelölték.
4.olsenfan... köszönöm a kommentedet. Imádom az ilyen attitűdű megjegyzéseket olvasni.
2014. december 10. 07:19
Nagyon sokat tett,ezért megérdemli ezt a díjat!Ha meg mégsem nyeri meg,akkor sincs semmi gond!Csak azt nem értem,hogy Putyint és Taylort hogy lehet egy lapon említeni?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: