Taylor Lautner meleg?
2014. december 10. 20:21
Nekem mindegy, hogy meleg-e vagy sem. Szerintem ez egyáltalán nem nagy dolog. Ha ő így érzi jól magát, akkor a rajongói sem fognak elpártolni mellőle (nem vagyok a fanja).
2014. december 10. 20:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szaty Hanna @ 2014.12.10. 20:19)
Szony7 igen tudom. De akkor is sz@r, hogy egy fiúnak és egy lánynak lehet ugyanolyan neve. Ma mar Amerikaba nem eleg a keresztnevet mondani hanem azt is kell mondani hogy milyen nemu. Ilyen a Taylor, Charlie, vagy a Lesley ez akkor ciki. Ez kb olyan mintha az egyik osztalytarsadat Józsinak hívnák pedig lany.
Miért lenne baj az, hogy más országokban léteznek uniszex nevek is? Szerintem ezzel az ég világon nincsen semmi gond. Egyébként, ha te falábnak akarod elnevezni a gyerekedet, akkor annak is anyakönyveztetik, nem kötik meg az ember kezét, mint pl. nálunk. Egyébként minap az egyik nővér mesélte gyakszin, hogy volt egy betege akit Árielnek hívtak. Én meg azt hittem, hogy kislány volt, hiszen alapból is lányosan hangzik, meg hát a kishableánynak is ez volt a neve, erre kiderült, hogy fiú. Nem is kicsit lepődtem meg. Szóval nálunk is van ilyenre példa, csak ugyebár nagyon ritka. El kell fogadni, hogy más országokban más hagyományok vannak.
2014. december 10. 20:39
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Nem tudom mi az igazság, de nem lepődnék meg, ha ez lenne az. Egyébként ez már egy kicsit unalmas! Először Harry Styles, aztán Taylor Swift és most ő.. Komolyan??? Mi ez a tömeges "XY a másik nem iránt vonzódik?!" Most komolyan... És ha így van???!!! Akkor legyen. Mit tudunk tenni ellene??? Hmm???
2014. december 10. 20:44
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Egyébként nem vagyok a fanja, de ha az én kedvenc sztáromról derülne ki ez, mondjuk a kedvenc énekesemről, akkor sem utálnám meg, hiszen nem azért szeretem, mert a női nemhez vonzódik, hanem mert jó a hangja.. ennyi.. de ez csak példa.
2014. december 10. 20:51
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Add Istenem,hogy ez a jópasi ne legyen meleg! Ámen.
2014. december 10. 21:10
Ne!!Taylor maradj velünk..! késő... már elköltözött Bieberföldre
2014. december 10. 23:06
Az utolsó három hozzászólás az enyém előtt egyszerűen elszomorító. Ugh, nem is tudom miért olvasom én a kommenteket.
Amúgy mi van, ha meleg? Az ő dolga.
Amúgy mi van, ha meleg? Az ő dolga.
2014. december 10. 23:09
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Ez tuti, hogy nem igaz!!! Egy csak pletyka....hülye paparazzik..csak így akarják felhívni magukra a figyelmet. És ha abban a bárban volt, mi van akkor? Lehet, hogy csak haverok...mellesleg Taylor-nak van/volt/lesz barátnője...
2014. december 11. 06:03
Nem nézném ki belőle, hogy meleg.. De remélem nem igaz.
2014. december 11. 06:49
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
"remélem nem meleg"
"Nem nézném ki belőle, hogy meleg.. De remélem nem igaz."
"Ne!!Taylor maradj velünk..! késő... már elköltözött Bieberföldre "
Komolyan? Szánalmas. Mi van ha meleg? Semmi közötök hozzá.
"Nem nézném ki belőle, hogy meleg.. De remélem nem igaz."
"Ne!!Taylor maradj velünk..! késő... már elköltözött Bieberföldre "
Komolyan? Szánalmas. Mi van ha meleg? Semmi közötök hozzá.
2014. december 11. 14:18
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
És akkor mi van, ha meleg? Semmi... egy fantasztikus színész és a karrierjét valószínűleg nem befolyásolná. Na persze, ha kiderül, hogy valóban homokos, rögtön mindenki elpártolna mellőle, mert teszem azt, nem lehet nála esélyed... Ohhhh...
2014. december 11. 14:44
Meleg, nem meleg, nem tökmindegy??? Ja, az amugy elég gáz, hogy valaki csak azért verné meg , mert meleg. Emberek 21. század, nem kell őket szeretni, de el lehetne fogadni. Tény van ilyen, megsúgom már több ezer éve, ha meg valaki azért utálná meg, mert a másik nemhez vonzódik, hát egészségére.
2014. december 11. 14:46
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Azt persze a cikk nem említi, hogy éppen párkapcsolatban él Marie Avgeropoulos színésznõvel. Á, nem, az nem fontos.
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
2014. december 11. 16:16
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
msgirl
"Ne!!Taylor maradj velünk..! késő... már elköltözött Bieberföldre"
Hát ez egyszerűen undorító!! Kit érdekel ha meleg az én szememben semmit sem változna attól még ugyanolyan jó színész sok meleg színész van pl: Neal Patrick Harris. És ki nem szereti őt!?? Az egyik kedvenc színészem akárcsak Taylor.
Az meg hogy Bieberhez hasonlítod...gáz
"Ne!!Taylor maradj velünk..! késő... már elköltözött Bieberföldre"
Hát ez egyszerűen undorító!! Kit érdekel ha meleg az én szememben semmit sem változna attól még ugyanolyan jó színész sok meleg színész van pl: Neal Patrick Harris. És ki nem szereti őt!?? Az egyik kedvenc színészem akárcsak Taylor.
Az meg hogy Bieberhez hasonlítod...gáz
2014. december 11. 16:41
Ha az, akkor mi van?
Egyébként meg pár kommentelőnél felhozódott hogy Amerikában lánynak is van Talyor név meg minden. A legtöbb amerikai keresztnév uniszex, ott nem számít, ott úgy van, hogy ami nőiesebben hangzik mint például Anna, Claire vagy Kelli akkor azt lánynak adják. De persze vannak olyanok, mint a Spencer vagy Charlie amik mindkét nemhez írhatóak.
Egyébként meg pár kommentelőnél felhozódott hogy Amerikában lánynak is van Talyor név meg minden. A legtöbb amerikai keresztnév uniszex, ott nem számít, ott úgy van, hogy ami nőiesebben hangzik mint például Anna, Claire vagy Kelli akkor azt lánynak adják. De persze vannak olyanok, mint a Spencer vagy Charlie amik mindkét nemhez írhatóak.
2014. december 11. 16:55
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Kijelenteni, hogy "nem bírom a melegeket" kb olyan, mint kijelenteni, hogy "nem bírom a szőkéket". Meg azt se értem, hogy a sok tinisuna miért sápítozik itt. Nem mindegy neked, hogy melyik kapura játszik? Neked az esélyed nála így is úgyis nulla, szóval legyen már mindegy, kit visz ágyba.
Azon meg jót nevettem, hogy "eddig hetero volt, mert volt barátnője, csak azóta megváltozott a véleménye." Úristen, ennyire ne legyünk már retardáltak. Az ember szexualitását egy kromoszóma határozza meg, amivel születsz, ez később nem tud változni. Nem "vélemény" kérdése. Ennyiből én meguntam fehérnek lenni, holnaptól fekete leszek.
Még valami. Az, hogy valaki bemegy egy melegbárba, még nem jelenti azt, hogy az is. Attól, hogy bemész egy edzőterembe, nem leszel testépítő. Sztároknál pláne, mert őket néha hívják is ilyen olyan klubokba, hogy a megjelenésükkel reklámozzák a helyet. Különben is unalmas már, hogy a média mással se tud foglalkozni, csak a celebek szexualitásával. Ennyi erővel a vércsoportjukat is találgathatnák, kb ugyanúgy le van sz.rva...
Azon meg jót nevettem, hogy "eddig hetero volt, mert volt barátnője, csak azóta megváltozott a véleménye." Úristen, ennyire ne legyünk már retardáltak. Az ember szexualitását egy kromoszóma határozza meg, amivel születsz, ez később nem tud változni. Nem "vélemény" kérdése. Ennyiből én meguntam fehérnek lenni, holnaptól fekete leszek.
Még valami. Az, hogy valaki bemegy egy melegbárba, még nem jelenti azt, hogy az is. Attól, hogy bemész egy edzőterembe, nem leszel testépítő. Sztároknál pláne, mert őket néha hívják is ilyen olyan klubokba, hogy a megjelenésükkel reklámozzák a helyet. Különben is unalmas már, hogy a média mással se tud foglalkozni, csak a celebek szexualitásával. Ennyi erővel a vércsoportjukat is találgathatnák, kb ugyanúgy le van sz.rva...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.