Fantomírótól származik Zoella könyve?
2014. december 13. 20:44
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Alap, hogy nem egyedül írta meg. Mindegyik írónak kellett segítség. Nem lehet leülni és megírni egy könyvet csak úgy. De az emberek mindent kiforgatnak. Persze nem aszerkesztő írta az egészet, de segítettek neki a mellékszereplők személyiségében, esetleg inspirálták őt.De butaság azt állítani, hogy megírták helyette.
2015. január 18. 21:16
Ki nem szarja le, hogy elmegy pár napra YouTube-ról? Személy szerint engem rohadtul nem érdekel, ha törli magát, mert irritál. Semmi tehetség nincs abban, ha valaki anyuci-apuci "pici" lánya produkálja magát videókban.
A könyve is egy tök, átlagos, sablonos dolog, amit szerintem simán egyedül írt meg. Nem nehéz ilyet kitalálni, ezt úgy mondom, hogy én is írok, még mielőtt jönnének a támadó válaszok...
A könyve is egy tök, átlagos, sablonos dolog, amit szerintem simán egyedül írt meg. Nem nehéz ilyet kitalálni, ezt úgy mondom, hogy én is írok, még mielőtt jönnének a támadó válaszok...
2015. február 22. 19:17
|
Imolamimolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 232131 offline
|
Ez egy nagy hülyeség.Persze,hogy segítenek neki.
2015. február 28. 07:04
|
|
Sephoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 240862 offline
|
Szinti22, a világért sem akarok vitát, de gondolom te sem csak úgy hánytad magadból a szavakat könyved írása közben. Ahogy Zsanika01 is mondta, minden írónak kell akár egy leheletnyi inspiráció egy mű megalkotásához. Legyen az a szomszéd néni kismacskája, vagy a szemben lévő építkezés, de saját tapasztalatból is tudom, hogy még a legkiválóbb írók se pukiznak ki egy teljes regényt csak úgy.
2015. március 23. 17:00
Az igaz, hogy az írókat inspirálhatják dolgok, de nem kell melléjük egy egész szerkesztői csapat, és nem nekik kell "életet lehelni" a karakterekbe, azt eleve az író találja ki
Zoe hatalmas tehetség lehet... Attól, hogy valaki dumál a kamera előtt, még nem lesz írói zseni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: