Fantomírótól származik Zoella könyve?
2014. december 09. 20:07
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Lehet hogy Zoe írta meg az alap sztorit de simán kinézem belőle azt hogy mással írata meg .Ha ilyen rövididőn belül a könyvmegjelenése útán már ez a téma akkor tényleg lehet hogy történ is valami a hátérben .
2014. december 09. 20:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
most már mindig erről a felkapott kiscsajról lesznek hírek? egyébként más dolog az ihletmerítés, a segítség kérés és a tényleges koppintás egy regény vagy könyv megírásnál, azért nem mindegy. ahogy az sem, milyen mértékben segítenek az illetőnek benne, valakit csak inspirálnak, másnak meg a felét a szájába rágják.nem nagy só, hogy a huszas évei elején/közepén kiad egy ilyesmi könyvet, a környezet, a net és ezek szerint bizonyos emberek segítségével szerintem abszolút bárki képes egy ilyenre, főleg, ha ezek szerint nem is egyedül...összeszedett néhány témát, leírja a nyilvánvalót esetleg még a dizájnolásra is keres valakit mondjuk...semmire nem tartom őt, még ha van benne egy kis kreatívság meg stílus talán, akkor sem. nekem nem egy ismerősöm (oké azért nem is olyan sok:)) adott már ki 15-18 évesen saját regényt és volt, aki tényleg jó kis sikereket is ért el vele, mert egyedibb volt a szokásosnál...sok sőt rengeteg hasonló témájú könyv van, talán a mai világba rohadt nehéz lenne tényleg valami újat kitalálni mert a többség ihletet merít vagy csupán átformál másmilyenre egy adott sztorit, ezért az egyért most nem is lehet hibáztatni...na mindegy, egybként a lényeg hogy egyik említett hölgyeményért sem vagyok se oda se vissza, de rowling azért mégis csak többet letett az asztalra, hiszen sokak gyerekorára kiható könyvet írt anno....
2014. december 09. 20:17
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
El is hiszem hogy nem ő írta... Ilyen klasszikusokat megahaladni...
2014. december 09. 20:18
Idézet (Elody @ 2014.12.09. 20:15)
most már mindig erről a felkapott kiscsajról lesznek hírek? egyébként más dolog az ihletmerítés, a segítség kérés és a tényleges koppintás egy regény vagy könyv megírásnál, azért nem mindegy. ahogy az sem, milyen mértékben segítenek az illetőnek benne, valakit csak inspirálnak, másnak meg a felét a szájába rágják.nem nagy só, hogy a huszas évei elején/közepén kiad egy ilyesmi könyvet, a környezet, a net és ezek szerint bizonyos emberek segítségével szerintem abszolút bárki képes egy ilyenre, főleg, ha ezek szerint nem is egyedül...összeszedett néhány témát, leírja a nyilvánvalót esetleg még a dizájnolásra is keres valakit mondjuk...semmire nem tartom őt, még ha van benne egy kis kreatívság meg stílus talán, akkor sem. nekem nem egy ismerősöm (oké azért nem is olyan sok:)) adott már ki 15-18 évesen saját regényt és volt, aki tényleg jó kis sikereket is ért el vele, mert egyedibb volt a szokásosnál...sok sőt rengeteg hasonló témájú könyv van, talán a mai világba rohadt nehéz lenne tényleg valami újat kitalálni mert a többség ihletet merít vagy csupán átformál másmilyenre egy adott sztorit, ezért az egyért most nem is lehet hibáztatni...na mindegy, egybként a lényeg hogy egyik említett hölgyeményért sem vagyok se oda se vissza, de rowling azért mégis csak többet letett az asztalra, hiszen sokak gyerekorára kiható könyvet írt anno....
Tökéletes megfogalmaztad helyettem is.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. december 09. 20:19
Hova föl ez az állandó vádaskodás?! Zoe sose csalna.. -.-
2014. december 09. 20:56
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
lám-lám a titokra fény derült
2014. december 09. 21:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Hm érdekes, de ha még arról is lenne szó, hogy lopta akkor valószínű, hogy csak ötleteket.. Millió egy olyan blog van ami egymás koppintásai, de a lényeg, hogy biztos elfogom olvasni!
2014. december 09. 21:22
Nem így ismertem meg és mint a cikkből kiderült nem is igaz a cím. És nem fog visszavonulni a Youtube-tól. Szerencsére
2014. december 09. 21:40
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Ha valaki híres, vagy felkapott lesz, máris célpont..
2014. december 10. 07:16
Idézet (Elody @ 2014.12.09. 20:15)
Tökéletesen leírtad azt amit én szerettem volna!
Elody
2014. december 10. 10:33
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Én egy ilyen nevetségesen sablonos, tinidráma könyvet biztos nem írattam volna meg mással, ennyire azért magától is telne az embernek. Mármint remélem.
És a segítségnyújtásnak is vannak fokai, hogy mennyi az a segítség, jól mondta az előttem szóló.
Szerkesztőre minden írónak szüksége van, na de ha ennél sokkal többről van szó, az már kezd cinkes lenni.
És a segítségnyújtásnak is vannak fokai, hogy mennyi az a segítség, jól mondta az előttem szóló.
Szerkesztőre minden írónak szüksége van, na de ha ennél sokkal többről van szó, az már kezd cinkes lenni.
2014. december 10. 14:09
|
B.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 207821 offline
|
Szerintem az nem nagy baj, ha segítettek neki, ha meg tényleg ők írták akkor ez a könyv nem Zoe neve alatt kellene, hogy legyen. Ahozz meg nem kell sok tehetség, hogy valakivel megyrassunk egy könyvet.
2014. december 10. 17:50
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
több mint 6 millió követője van youtubon, tök mindegy milyen sablonos szart ad ki, azt is megveszik ugyanúgy, és isteníteni fogják, ez így működik, több mint valószínű, hogy kapott segítséget, de hogy milyen mértékben azt már csak ő tudja....
Jolie_77
2014. december 10. 20:12
Ahogy ránézek számomra teljesen hihető,de nem biztos.
2014. december 12. 11:28
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az ismert emberek színészek színésznők akik valaha könyvet írtak ők is fantomírót használtak őket is meghurcolhatnák. Egy 24 éves lány próbál érvényesülni miért kell ezért piszkálni
2014. december 12. 17:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Kiadóként, az a szerepünk és mindig is az volt, hogy megtaláljuk a legnagyobb tehetségeket és segítsünk nekik elmesélni a történetüket és kapcsolatot létesíteni az olvasóikkal.
Az valóban igaz, hogy valamilyen értelemben minden nyers mű átírást igényel. Ezt hívjuk lektorálásnak, amit az erre fizetett szakemberek, ún. lektorok végeznek el. A legprofibbakkal is előfordul az, hogy elgépelnek valamit, helytelenül írják le vagy esetlegesen rosszul fogalmazzák meg. Ilyenkor a lektorok kijavítják, ha kell átfogalmazzák a mondatot úgy, hogy az eredeti jelentése megmaradjon. Habár nem olvastam az eredeti angol szöveget, de magyarra átfordítva, kábé olyan, mintha a kedves cégvezető elmondta volna burkoltan, hogy bárki bérelhet fel fantomírót, hogyha a nevével milliókat lehet kaszálni.
Idézet
Az olyan tehetséges YouTuberek, mint Zoe, kiválóan megértik egymást a közönségükkel és szórakoztatják őket.
Na, és ezt honnan veszi a kedves delikvens? Attól, hogy valakinek jó beszélőkéje van, és érdekesen adja elő magát, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy az írás tevékenységében is ugyanúgy jeleskedik. Írói vénája pedig nem mindenkinek van.
Idézet
...a Girl Online-on egy szakértő szerkesztőcsapattal dolgozott, akik segítettek életet lehelni a karaktereibe, és tapasztalataikat is megosztották, hogy egy szívmelengető és érdekfeszítő történetet alkosson meg.
Szóval megírták helyette.
Több gondolatot pedig nem tudok a témához fűzni.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.