Csalással vádolják a 24 éves bloggert: az a hír terjed, hogy nem saját tollából származik debütáló regénye, a Girl Online, hanem más írta meg helyette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fantomírótól származik Zoella könyve?
2014. december 09. 18:53
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
És? Lehet, hogy más híresebb szerzőknek is segítettek. Nem tudhatjuk. Ettől még az ő ötlete és az ő könyve. A segítséget csakis azért kapta, hogy még jobb legyen a könyv és ne olyan, mint egy Leiner Laura regény. Már bocsánat a fanoknak.
2014. december 09. 18:54
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hm.Érdekes.Mondanám,hogy ez a hír kacsa.Mivel egyáltalán nem hiszek a pletykáknak. Nem tudom,igaz e.Mindenesetre ha igen,akkor inkább el sem olvasom!A Harry Pottert pedig soha se soha nem tudja majd túlszárnyalni!SOHA!
2014. december 09. 19:03
Elképzelhető,de mindíg is vannak és lesznek is rosszindulatú pletykák.
Ettől függetlenül én kíváncsi vagyok a könyvre,mert érdekesnek tartom...de aztán lehet kiderül hogy semmit sem ér...
Harry Potter-t meg sosem fogja túlszárnyalni.
Ettől függetlenül én kíváncsi vagyok a könyvre,mert érdekesnek tartom...de aztán lehet kiderül hogy semmit sem ér...
Harry Potter-t meg sosem fogja túlszárnyalni.
2014. december 09. 19:13
Nem ismerem a csajszit, de nekem elég szimptikusnak tűnik..
2014. december 09. 19:15
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Csalással vádolják a 24 éves bloggert: az a hír terjed, hogy nem saját tollából származik debütáló regénye, a Girl Online, hanem más írta meg helyette.
Kíváncsi lennék, hogy ezek közül az ostorozók hány olyan van, aki Alexandre Dumas-rajongó.
2014. december 09. 19:17
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
akár így, akár úgy, érdekesnek tűnik, szerintem majd elolvasom.
De az, hogy nem ő írta, már felröppent előző cikkben is... vagy magában a cikkben, vagy kommentben, szóval nem vagyok meglepve
2014. december 09. 19:21
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (AvrilSmile @ 2014.12.09. 19:17)
akár így, akár úgy, érdekesnek tűnik, szerintem majd elolvasom.
De az, hogy nem ő írta, már felröppent előző cikkben is... vagy magában a cikkben, vagy kommentben, szóval nem vagyok meglepve
Hát a cikkben biztosan nem, mivel én írtam és nem vagyok olyan szenilis, hogy elfelejtsem és még egyszer szenteljek ennek egy egész cikket.
2014. december 09. 19:24
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
"Az olyan tehetséges YouTuberek, mint Zoe"
Ez tehetség? Ez? Hogy leül a kamera elé, és perceken át beszél valamiről? Ehhez semmi tehetség nem kell...
Ez tehetség? Ez? Hogy leül a kamera elé, és perceken át beszél valamiről? Ehhez semmi tehetség nem kell...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 09. 19:30
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Szerintem nem kéne annyi embernek lázadni, örüljenek hogy egy fantasztikus könyv kijött.
am. ahogy mondta volt segítsége..és mi van abba ha van valakinek segítsége? Bizonyára mindenkinek van egy segítség..bármi is legyen az!
am. ahogy mondta volt segítsége..és mi van abba ha van valakinek segítsége? Bizonyára mindenkinek van egy segítség..bármi is legyen az!
2014. december 09. 19:35
Én csak a hallgatásának, meg a kiadónak az enyhe kifejezését nem kapisgálom.
2014. december 09. 19:43
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Gurs @ 2014.12.09. 19:24)
Nem nézek YouTubereket, így nem az elfogultság beszél belőlem. Viszont szerintem igenis kell hozzá tehetség. Én például nem lennék képes hosszú perceken keresztül ugyanarról a témáról traccsolni, úgy, hogy azt több millió ember érdekesnek is tartsa.
2014. december 09. 19:43
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (LoveNessa @ 2014.12.09. 19:21)
Hát a cikkben biztosan nem, mivel én írtam és nem vagyok olyan szenilis, hogy elfelejtsem és még egyszer szenteljek ennek egy egész cikket.
Nem a te cikkeidet akartam ezzel kritizálni, és nem is a memóriádat minősíteni, csak emlékeztem, hogy már összefutottam a hírrel, vagy a feltételezéssel az oldalon.
2014. december 09. 19:52
Idézet (Gurs @ 2014.12.09. 19:24)
Nem vagyok oda a sok youtuberért, mert néhányan tényleg csak a kamera elé ülnek és mondogatnak valamit. Zoeban viszont van valami ami megfogott, tud kapcsolatot tartani a rajongóival kamerán keresztül is, ez pedig ritka. Én most fogom olvasni a könyvet és őszintén szólva engem a Harry Potter nem fogott meg, hiába szereti annyira mindenki. Túl fantasys, én az olyan könyveket szeretem ami a jelenben is megtörténhet. Mindig lesznek olyanok akiknek nem fog tetszeni más munkája úgy ahogy nekem nem tetszik a Harry Potter (pedig a fél világnak igen) úgy másoknak ez nem tetszik. Ez van.
2014. december 09. 19:55
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem az egyértelmű, hogy segített neki a kiadónál/szerkesztőségnél valaki, ehhez kétség sem fér. Viszont Zoe szerintem elég kreatív lány, szerintem a sztori származhat tőle. Amúgy meg ha így van ha nem, úgyse tudják bizonyítani. És persze mindig lesz, akinek savanyú a szőlő...
2014. december 09. 19:56
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Nevetséges, hogy amiatt akadnak ki, hogy ez több példányszámban eladott könyv, mint a felsoroltak első regényei. Azért itt már volt egy népes rajongó tábor, míg például J.K. Rowlingról senki nem hallott a Harry Potter előtt.
Az pedig nálam is lehetséges, ha a kedvencem kiadna akár valami tucatot is, simán elolvasnám.
2014. december 09. 20:02
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Most őszintén: szerintetek hány olyan író van, aki segítség nélkül írja meg a könyvét?! (Szerintem) nincs olyan.
És az, hogy egy 24 éves lány el kezd foglalkozni az írással, és kiadja az első könyvét, az egy nagyon jó dolog, ahhoz képest, hogy egy csomó vele egykorú nem is szokott olvasni!
(én nem láttam még a videóit, de a hozzászólások alapján nem tűnik rossz embernek)
Gratulálok neki, és sok sikert!
És az, hogy egy 24 éves lány el kezd foglalkozni az írással, és kiadja az első könyvét, az egy nagyon jó dolog, ahhoz képest, hogy egy csomó vele egykorú nem is szokott olvasni!
(én nem láttam még a videóit, de a hozzászólások alapján nem tűnik rossz embernek)
Gratulálok neki, és sok sikert!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.