Íme, a legdrágább és legnagyobb koncertturnék listája
2014. december 14. 20:54
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
életemben nem voltam egy koncerten sem, de ha ilyen árak vannak, nem is fogok menni
2014. december 14. 22:08
Gondoltam,hogy Beyoncé kisasszony nem marad le erről a listáról se...Akinek a koncertjére elmennék az egyedül a Rolling Stones
2014. december 14. 22:35
|
|
Bianccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 1 Azonosító: 236467 offline
|
Rolling Stones, U2.... Az egyetlen gond, hogy nulla az esélye annak, hogy valaha eljussak ezekre.
Nem baj majd megvigasztalódom a szigeten. Már csak egy év, és jővöre mehetek is.:3
Nem baj majd megvigasztalódom a szigeten. Már csak egy év, és jővöre mehetek is.:3
2014. december 15. 14:20
Úúúú, voltam a Roger Waters: The Wall koncerten tavaly augusztusban *-* Hihetetlen, frenetikus, fantasztikus, zseniális volt az egész! Életem egyik legjobb élménye! Még egy ilyen hajszálpontosan megszervezett showt életemben nem láttam, pedig már tapasztalt koncertjárónak számítok
Roger Waters egy isten, a Pink Floyd zenéjétől meg a hideg ráz, olyan tökéletes!
A Rolling Stones-ra kár, hogy ilyen drágák a jegyek, pár éve voltak a szüleim, akkor még nem volt ilyen sok... Pedig most én is elmennék.
Toriot, nálad a pont, főleg a pasik-téren
A Rolling Stones-ra kár, hogy ilyen drágák a jegyek, pár éve voltak a szüleim, akkor még nem volt ilyen sok... Pedig most én is elmennék.
Toriot, nálad a pont, főleg a pasik-téren
2014. december 15. 19:18
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Hát komolyak lehettek.
2015. január 09. 20:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
na és az oasis? :'(
2015. február 11. 13:36
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: