2015 elejére várható a Nightwish legújabb albuma, melynek kapcsán már az első kislemezre is fényt derített Tuomas és csapata.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nightwish: februárban új kislemez érkezik
2014. december 09. 11:28
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2014. december 09. 11:41
imádom a Nightwish-t, de mivel már se Sami, se Tarja, és már Jukka sincs az eredeti felállásból, az új énekesnő hangja okádék, nincs az az Isten, hogy bárki rávegyen, meghallgassak egy számot is az új albumból. Elég volt a Showtime! Storytime! DVD-n meghallgatom Florita drága hangját, elég is volt. Előbb-utóbb kirúgják, és végleg befelegzett az együttesnek. Empu is egyszer otthagyja majd, és Thoumas azt mondja: VÉGE.
2014. december 09. 14:15
sikítottam amikor megtudtam! nekem nagyon tetszik a borító
2014. december 09. 15:22
A barátnőm sikítozni fog
alig várom , hogy elmondjam neki
persze én is nagyon örülök
2014. december 09. 19:49
Kíváncsian várom mit is hoztak össze ebben az új felállásban. Szerintem a zenei és szövegi részével ugyanúgy semmi probléma nem lesz, hisz Tuomi zenét és dalt szerezni azt nagyon tud. Az éneki része meg olyan amilyen...vagy elfogadja az ember vagy nem. Hát maradjunk annyiban, hogy messze nem Tarjus, de azt már írtam korábban is, hogy én teljes mértékben elfogult vagyok
2014. december 21. 15:15
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Annyira örülök, hogy el se lehet mondani!!! Mármint NAGYONNAGYONNAGYON! Biztos vagyok benne, hogy Tuomi ezúttal is kitett magáért, ahogyan a többiek is
Kíváncsi vagyok egy végre Floor hangjára írt NW számra, Troy vokáljára, és úgy általában a sok tekintetben megújult együttes hangzására
2014. december 21. 15:21
Jókat nevetek azok véleményén akik odáig s vissza voltak Anetkéért, de Floort csak fikázni tudják
bár lehet nem ugyan azt halljuk
várom már meg a Hellfestet is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: