Nem bír betelni a Love magazin Kendall Jennerrel
2014. december 15. 09:20
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Szép lány, de nem annyira, hogy ilyen felkapott modell legyen csak a kinézete miatt. Egyetértek, hogy ha nincs a valóságshow, akkor ő sem lenne sehol sem.
2014. december 15. 12:40
|
eszti beszti 99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 237258 offline
|
Amikor megyek az utcán ezerszer szebb lányokat látok nála,és amilyen pofákat vág szerencsétlen xd
2014. december 17. 23:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Biztos van benne része a nevének, de nem annyi, mint mondjátok. A többiek akkor miért nem modellek? Egyedül neki van meg hozzá a kinézete, pedig a név mind az ötüknél megvan. Meg azt sem értem miért utáljátok ilyen indulattal őt, vagy a többieket. Mit ártott nektek? Tök aranyos csaj. Az arca nekem is túl átlagos, valószínűleg ezt kompenzálta némileg a neve, de a teste és a magassága miatt már-már furcsa lenne, ha nem lenne modell. Legalább kezd valamit magával, nem csak ül és élvezi a nevét.
2014. december 19. 00:43
Annyira látszik, hogy egyesek csak féltékenységből írnak. Ráadásul sokan csak azért utálják, mert járt Harry-vel, vagy valami olyasmi...igen és? Ez egy tény. Másrészt gyönyörű. Ez is egy tény. Minden joga megvan rá az embernek, hogy irigyelje, de az nem ad okot az utálatra. Én is irigylem, amiért modellkedhet, designer ruhákba járhat. Valaki megteheti, ő egy ilyen ember! Amúgy hihetetlen, hogy felnőtt ez a lány, és az évek folyamán, milyen szép is lett. Egyre jobban kezd el hasonlítani Kris-re. Egyébként minden adottsága megvan, hogy jó modell legyen. Magas, vékony és egyedi az arca. Nem utolsó sorban, pedig egyáltalán nincs elszállva a csajszi, nagyon a földön jár.
2014. december 20. 15:59
Lexurious egyetértek veled
Mellesleg szerintem remekül megállja a helyét, de persze nem a szívem csücske, még sincsen okom negatív kritikával fordulni felé...
Mellesleg szerintem remekül megállja a helyét, de persze nem a szívem csücske, még sincsen okom negatív kritikával fordulni felé...
2014. december 21. 16:02
nagyon szép ez a lány. az első kép cuki lett. a 2. nem jön be.
2014. december 22. 15:49
Sohasem utáltam különösebben ezt a leányt. Valószínű, a neve hozzátesz a karrierjéhez, akkor is, ha azt mondja, hogy nehezen tudott érvényesülni. Van egy olyan érzésem, hogyha nem lenne köze a Kardashian családhoz nem jutott volna el idáig.
2014. december 22. 21:09
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
annyira szep hogy az minden
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: