Nem elég, hogy Cara Delevingne-nel közösen szerepelnek a címlapon, egy önálló borító is készült róla és most egy szexi, karácsonyi témájú fotózáson is részt vett Kim Kardashian húga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem bír betelni a Love magazin Kendall Jennerrel
2014. december 09. 10:44
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Mi tagadás ő sokkal jobb, mint a testvére Kylie. Kendall természetesebben öltözködik. Na meg persze címlapokon is remekül néz ki.
2014. december 09. 12:48
|
B.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 207821 offline
|
Hát én akkor sem tudom, hogy miért mondja azt, hogy ezt nem a családjának köszönheti?? Annyira nem tehetséges, hogy egyedül fölkerüljön a legnagyobbak közé. Szerintem, ha nem a Kardashian családból származna most nem lenne itt hanem ülhetne a padba és keresgélné az ügynökségeket, vagy még ennyit se csinálna. Csak annyi, hogy nagyon el van szállva magától és akik ilyen gyorsan kerülnek ide azok ilyen gyorsan is tünnek el a süllyesztőbe, mert akik mindent az elején megmutatnak magukból azokat a végén megunják.
2014. december 09. 13:04
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
imádom ezt a lányt
2014. december 09. 13:47
Részemről kicsit ijesztő az a sapka szerűség a fején ,de lényegtelen. Soha nem utáltam különösebben ,de a kedvenceim között sem szerepel. Hogy nem a családjának köszönheti? Talán van tehetsége a szakmában ,de az anyja és az egész Kardashian család nélkül sokkal nehezebben talált volna ügynökségeket
2014. december 09. 15:48
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Tényleg szép lány. Sokra vitte
2014. december 09. 16:08
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
B. Petra: honnan veszed, hogy el van szállva magától? Mert modellkedik? Ismered? Mármint személyesen? Majd akkor mondj ilyet, ha az életedben legalább egyszer beszéltél vele. Képről nem lehet megismerni. Ne ítélkezz úgy róla, hogy egyáltalán nem ismered, mert tudod, ha én így élnék egy barátom sem lenne.
Amúgy nagyon szép
Amúgy nagyon szép
2014. december 09. 16:51
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
nem követem a karrirjét, de valamiért - és én sem tudom miért - mindig is szimpatikusnak tartottam kendellt. nincs okom rá, és tényleg nem érdekel, de akkor is így van.
2014. december 09. 17:16
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (PinkBaby @ 2014.12.09. 11:07)
erre milyen komit írjak?
Ne ilyen értelmes hozzászólásokkal növeld a pontjaidat...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: