Az NCLA-vel dolgozott össze az énekesnő, hogy megalkossák a sokszínű műkörmökből álló kollekciót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Műkörömkollekciót dobott piacra Beyoncé
2014. december 08. 17:46
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Nekem csak az utolsó tetszik
2014. december 08. 17:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de, ha már műkörmöt szeretnék, akkor annak meg is adnám a módját. Elmennék egy ehhez értő emberkéhez és építtetnék vele, hiszen az sokkal szebben mutat az ember kezén és egyébiránt jóval tartósabb is. Szerintem ezek az otthon felragaszthatós dolgok borzasztóan igénytelen összhatást keltenek. Beyoncé nevével fémjelezték, de még ez sem segít rajta. Undorítóan néznek ki.
2014. december 08. 18:25
|
|
lovelife23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 70 Csatolások: 1 Azonosító: 220043 offline
|
Az alap ötlet király, de Beyoncétől valahogy menőbb dolgot várna az ember.
Picit csalódtam.
2014. december 08. 18:34
Idézet (Beyla @ 2014.12.08. 17:49)
Hát nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de, ha már műkörmöt szeretnék, akkor annak meg is adnám a módját. Elmennék egy ehhez értő emberkéhez és építtetnék vele, hiszen az sokkal szebben mutat az ember kezén és egyébiránt jóval tartósabb is. Szerintem ezek az otthon felragaszthatós dolgok borzasztóan igénytelen összhatást keltenek. Beyoncé nevével fémjelezték, de még ez sem segít rajta. Undorítóan néznek ki.
Egyet értek. Én egyszer nyáron kíváncsiságból próbáltam ki ezt a ragasztós műkörmöt, és irtó sz*r volt, egyszerűen a gatyám cipzárját sem tudtam fölhúzni, arról nem is beszélve, hogy borzasztóan mutatott. Próbáltam körömollóval, meg reszelővel kisebbre farigcsálni, viszont akkor meg eltört...
Jelenleg viszont zselés műkörmöm van, és sokkal szolidabb és nőiesebb, és ami talán a legfontosabb, hogy természetes hatása van. Olyannyira, hogy mikor először meglátták, azt hitték, hogy az igazi körmöm. Biztos az is közrejátszik, hogy nem 20 méteres, rikító vörös, hanem csak simán franciásan van megcsinálva.
A cikkben szereplő műkörmökről meg annyit, hogy szerintem borzalmasak, én ilyet föl nem tennék a körmömre semmilyen formában sem. Ízléstelenek, giccsesek, a színek pedig borzalmasak. Én a helyében kétszer is meggondolnám, hogy mihez adom a nevem.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 08. 18:51
Szerintem ezek egyáltalán nem szépek, nekem egyik sem tetszik. Ezek a ragasztós műkörmök, nem érnek semmit.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.