Ezek voltak a legnépszerűbb nevek idén
2014. december 10. 17:21
Az Elza valóban szép név, de a többit nem igazán tudom értékelni, ízlések és pofonok.
2014. december 10. 20:04
Oké ki a franc képes olyan nevet adni a szerencsétlen gyerekeknek, hogy Olaf???
2014. december 11. 14:52
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Az Emilia név nekem mindig is tetszett, nagyon szép.
Viszont nehezen tudom elhinni, hogy egyetlen épeszû szülõ is a Jégvarázsból venne névötleteket a gyerekének.
2014. december 11. 16:13
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
Az Elsa szerintem is szép név
2014. december 11. 17:05
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Az egy dolog, hogy nem tudom, hogy nevezzem a gyerekem, és akkor meghallok egy nekem nagyon tetsző nevet egy filmben, vagy sorozatban. De hogy én direkt azért nevezzem idióta módon szerencsétlen gyereket, mert a kedvenc mesémben úgy hívták a tetves hóembert, az nevetséges. Van itt is szép név, Elsa, vagy Skyler, de a trónok harca nevekkel megszivatni a gyereket például embertelen. Daenerys-szel próbáljanak meg valami ügyet intézni egy hivatalban. Hatszor kell majd elbetűznie, mire megértik. Ráadásul ki tudja azt kiejteni? Még mindig jobb mondjuk, mint Kim K meg Kanye gyereke, a szerencsétlen kis Észak Nyugat...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 11. 18:03
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Biztos nem adnék ilyen neveket a gyerekemnek!
2014. december 12. 13:29
Némelyik egészen jó, a Primrose valami fantasztikus név, a véleményem szerint. A Gale nevet kislánynak nem tudom elképzelni, ez olyan, mintha macskát kéne ugatva elképzelni. Az Olafról eléggé más a véleményem, szerintem az ilyen.....kutyának adható, mert azért gondoljunk csak bele, nem is lenne az olyan rossz név egy kis ölebnek.
2014. december 12. 18:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem sem normális az, aki egy kedvenc film- vagy sorozatszereplő után nevezi a gyerekét. Bár miért csodálkozok? Az elmúlt pár évben annyi fogyatékos névvel találkoztam, hogy már ki sem akadok ezeken. Magyarországon is imádják a külföldi neveket, olykor azoknak a fonetikus változatát, ami leírva egyszerűen borzasztó. (gondolok itt a Dzsenniferre, Dzsesszikára, Dzsezminre és társaira) Viszont a Trónok harcabeli nevekkel tényleg jól megszívatják szerencsétlen gyerekeket. Az Elsa név már a Jégvarázs előtt is létezett, csak gondolom azután lett ennyire, de ennyire népszerű. Párommal már mi is gondolkodtunk gyermekneveken, de eszünkbe nem jutott, hogy ilyenekkel anyakönyveztessük majd szerencsétlent.
2014. december 12. 18:32
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Beyla, teljes mértékben egyetértek veled.
2014. december 12. 18:32
Az Olaf most került fel a BabyCentre nevei közé? Réges-régi dán név!
2014. december 13. 10:20
|
|
Letti1324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 230395 offline
|
Ööö igen... A szülők arra nem gondolnak, hogy felnőttkorában is ez lesz a neve a gyereküknek, és lehet, hogy ha idősebbek lesznek, cikizni fogják őket a név miatt??? Nem azt mondom, hogy nem jó nevek, csak azt, nem biztos, hogy gyerekeknek ilyen neveket kéne adni.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.