Amúgy a Primrose és a Skyler gyönyörű nevek, ha angol lennék, és lenne egy lányom, biztos így hívnám, de nem azért, mert valami sorozatban hallottam. Ezek eddig is használatos nevek voltak, csak éppenséggel ritkák, és ezek a sorozatok lendítették fel a népszerűségüket. Ebben egyetértek smile3-mal. Viszont ha valaki megsúgná nekem, mi a jó abban, hogy a gyerekemnek egy olyan kimondhatatlan neve van, mint a Daenerys? OMG. Már most sajnálom. Szegény kijárja az általánost, amíg megtanulja leírni.
Ezek voltak a legnépszerűbb nevek idén
2014. december 08. 20:14
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Gale nevén besírtam.
Szegény kislányok, akik ezt a nevet kapták...! Most komolyan?! Ez teljesen olyan, mint a Charlie név. Amikor ezt olvasom, soha nem tudok rájönni, hogy ez most férfi vagy nő. Hát, úgy látszik, mostantól ez lesz a Gale névvel is.
Amúgy a Primrose és a Skyler gyönyörű nevek, ha angol lennék, és lenne egy lányom, biztos így hívnám, de nem azért, mert valami sorozatban hallottam. Ezek eddig is használatos nevek voltak, csak éppenséggel ritkák, és ezek a sorozatok lendítették fel a népszerűségüket. Ebben egyetértek smile3-mal. Viszont ha valaki megsúgná nekem, mi a jó abban, hogy a gyerekemnek egy olyan kimondhatatlan neve van, mint a Daenerys? OMG. Már most sajnálom. Szegény kijárja az általánost, amíg megtanulja leírni.
2014. december 08. 21:30
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
nekem a Skyler kifejezetten tetszik *-* az Elsa is szep
meg a tobbi sem rossz
2014. december 08. 22:05
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem az Elsa, a Primrose és az Effie nevek tetszenek.
2014. december 08. 23:11
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Gale mint női név nem újdonság. Nagyon sok filmben/sorozatban használják női névként. Ezek közül a Primrose tetszik a legjobban. De meglepő hogy megelőzte Katnisst.
Csodálkozom hogy Rick meg Daryl nincs a listán szereplő nevek közt.
2014. december 09. 01:35
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Wow :-) jo sok fura es szep nevek!
2014. december 09. 13:06
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Most komolyan a Gale lány név lett
??! Hű... A Skyler szerintem szép név de a Primrose se rossz!
2014. december 09. 16:44
Én értem,hogy ez a szülőknek tetszik de:1.Mi van ha hamarosan megutálja azt a nevet?
2.Olyan idióta nevek is vannak,hogy az már fáj!Szegény gyereknek milyen lehet majd?!
2.Olyan idióta nevek is vannak,hogy az már fáj!Szegény gyereknek milyen lehet majd?!
2014. december 09. 21:40
Hát..eléggé furcsa nevek..Mindegyik az.
Az Elsa még úgy ahogy,de a többi.
)
2014. december 09. 22:04
Jégvarázs,Jégvarázs. ><" Utálom.. Az éhezők viadala a legjobb.
2014. december 10. 12:55
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
az Elsa meg a Jesse szép nevek
2014. december 10. 17:11
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Pocok2001, egyet értek. Szinte el sem hiszem, hogy léteznek olyan felnőttek (felnőttek?), akiket valami gagyi film, vagy sorozat befolyásol a név kiválasztásában, amit a gyereke egész életében viselni fog. És azt sem, hogy létezik olyan felnőtt, aki értéknek tekinti a Jégvarázst. Én csak tizenéves vagyok, de már most kinőttem belőle. Egy értelmes felnőttet hidegen hagy egy ilyen gyerekfilm. A Micimackó az oké. Azt én is szeretem. Az nosztalgia. Vagy a régebbi mesefilmek, amikben volt egyedi ötlet. De a Jégvarázs? Ugyammá', könyörgöm!
Valaki megkérdezi "honnan jött a név?"
Válasz: Háá a Jégvarázsbó'!
Kérdés: Az meg mi?
Válasz: Háááá egy új, nagyommenő Diznifilm!
.........
Valaki megkérdezi "honnan jött a név?"
Válasz: Háá a Jégvarázsbó'!
Kérdés: Az meg mi?
Válasz: Háááá egy új, nagyommenő Diznifilm!
.........
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: