Lássuk, mi vár ránk a téli szünet előtti utolsó részben! Garantáltan újabb izgalmakkal teli epizódban lesz része a sorozat rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vérfagyasztó ütközet várható az Arrow 9. részében
2014. december 07. 22:19
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2014. december 08. 01:24
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Szerintem egy rovid osszecsapas lesz ahol Oliver csunyan leszerepel Ras pedig megkegyelmez neki. Egyebkent az elejen Oliver Queen helyett Malcolm Merlyn szerepel sarmos hoskent
2014. december 08. 15:10
Biztos izgalmas lesz,mint mindig! Már nagyon várom!
2014. december 08. 16:16
Nagyon várom. El sem hiszem , hogy még nem rágtam le a körmömet...
2014. december 08. 22:00
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon várom!!!
2014. december 09. 01:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Á, erre a részre vártam azóta, hogy Manu, bocsánat Slade eltűnt a képből, és John, vagyis Malcolm sem üldözi már Ollie-t. Aki ismer, az tudja, én nagy Barrowman fan vagyok, iszonyatosan imádom, tehet bármit, nagyon jónak tartom. És az is.
Nem tudna olyat játszani, ami miatt ne szeressem. Na de az Íjász és a Démon összecsapása grandiózus kell hogy legyen, különben nagyon, de nagyon csalódott leszek!
2014. december 09. 18:49
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szupiiii!Nagyon szeretem az Arrow-ot,tuti ki nem hagyom!
2014. december 10. 01:27
|
Eibhlinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 222907 offline
|
Szerintem Colin Donnel is vissza térhetne 1-2 jelenet erejéig
Nekem az olicity miatt kezd tinik melódrámájává alakulni a sorozat. Full poénos hogy semmit sem érzett iránta oliver 2. évadon kersztül most meg hirtelen lever az asztalról mindent..Remélem a nagy csatában mégiscsak ra nyert mert nem lenne reális ha ollie egyedül leverné őt. Kiváncsi vagyok arra is hogy Laurel mit alakít a továbbiakban
És Felicity apja mint főgonosz ez elég jól hangzik
És Felicity apja mint főgonosz ez elég jól hangzik
2014. december 11. 20:22
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Óh, Istenem!!!!!!!!!!!!!! joly87! Én is pont most néztem meg, és nem hiszem el!!!!!
Így még a sokk alatt azért leírnám, hogy nagyon izgire sikerült a rész és most még várhatunk januárig!
Így még a sokk alatt azért leírnám, hogy nagyon izgire sikerült a rész és most még várhatunk januárig!
1 felhasználónak tetszik:
joly87
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.