A Spoon nélkül folytatódik az X-Faktor
2014. december 07. 12:16
Ez most komoly, ezek is bekerültek a sztárlistába??????? Mi a??!
2014. december 07. 12:17
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Én tegnap nem néztem az X-faktort...de én bírtam őket,tehetségesek,stb.Kár,de azé nem áll meg a világ
2014. december 07. 12:18
|
|
Nitta2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 217741 offline
|
@cissssss
Eloszor is csak a velemenyemet mondtam el es nem lehet mindenkinek ugyanolyan az izlese!Mindenkinek mas tetszik mindenki szerint masnak jobb a hangja meg ilyenek!Bocs h elmondtam a velemenyem...
Ja es nem vagyok 13 eves attol meg mert a nevem '....2001'...(januar 20).Es annyira hulye sem vagyok h szavazzak mert az csak az RTLnek megy penznek es barhogy valtoztathatjak a szavazatokat meg ilyenek csakh szavazz meg tobbet...
Es Andikanak meg a Julinak egyaltalan nincs helye itt mert az egyik vinnyog a masik meg ordibal....Bocs h leirom a velemenyem....
Hajra Nagy Ricsi!
Eloszor is csak a velemenyemet mondtam el es nem lehet mindenkinek ugyanolyan az izlese!Mindenkinek mas tetszik mindenki szerint masnak jobb a hangja meg ilyenek!Bocs h elmondtam a velemenyem...
Ja es nem vagyok 13 eves attol meg mert a nevem '....2001'...(januar 20).Es annyira hulye sem vagyok h szavazzak mert az csak az RTLnek megy penznek es barhogy valtoztathatjak a szavazatokat meg ilyenek csakh szavazz meg tobbet...
Es Andikanak meg a Julinak egyaltalan nincs helye itt mert az egyik vinnyog a masik meg ordibal....Bocs h leirom a velemenyem....
Hajra Nagy Ricsi!
2014. december 07. 12:27
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nélkülük sokkal jobb lesz a műsor, hajrá Tha Shudras!!!
2014. december 07. 12:41
Hát én örülök neki mert mostanában megkedveltem a Tha Shudrast
Hajráá Tha Shudras
2014. december 07. 12:42
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Toth Andi es Tha shudras!! Hajra! Csak igy tovabb! Amugy azt hozza kell tennem, hogy nem semmi, ahogyan Andi eloadta azt a sweet chil o'mind c. szamot. De meg milyen jol volt feldolgozva. Bar az eredeti vissz mimdent, de le a kalappal.
2014. december 07. 12:43
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Annyira bírtam, hogy egyszer jazz-nek, egyszer meg swingnek mondták be a programot. Oké, hogy a jazzen belül van a swing, de nem ugyanaz a kettő. Mindegy, Bencétől mit is vártam, kb két mondatonként tört bele a nyelve valamilyen szóba.
Gondolom nemcsak én örülök, hogy végre kiesett a Spoon, már előbb kellett volna.
Nem értettem, hogy a mentorok mért áradoztak ennyire erről az adásról, hogy ez volt a legjobb, nekem nagyon nem tetszett. Már csak azért is, mert beharangozták, hogy swing dalok lesznek, erre annyi volt a nagy swing, hogy áthangszerelték a nem swing számokat. Hát nagyon érdekes. Lehet valakinek tetszett ez a fajta értelmezés, nekem nagyon nem. A közös daloknál ráadásul el is maradt. És ha már közös dalok, rosszabbul nem is párosíthattak volna. Juli és Ricsi? Borzalom volt őket együtt hallgatni, annyira nem illett a hangjuk egymáshoz, főleg, hogy Juli végig kiabált Ricsi mellett.
Gondolom nemcsak én örülök, hogy végre kiesett a Spoon, már előbb kellett volna.
Nem értettem, hogy a mentorok mért áradoztak ennyire erről az adásról, hogy ez volt a legjobb, nekem nagyon nem tetszett. Már csak azért is, mert beharangozták, hogy swing dalok lesznek, erre annyi volt a nagy swing, hogy áthangszerelték a nem swing számokat. Hát nagyon érdekes. Lehet valakinek tetszett ez a fajta értelmezés, nekem nagyon nem. A közös daloknál ráadásul el is maradt. És ha már közös dalok, rosszabbul nem is párosíthattak volna. Juli és Ricsi? Borzalom volt őket együtt hallgatni, annyira nem illett a hangjuk egymáshoz, főleg, hogy Juli végig kiabált Ricsi mellett.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. december 07. 12:53
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Véleményem szerint az eddigi leggyengébb csapat az előző évi bájdövéj mellett. A 10-14 éves kislányok aszerint küldenek rájuk 10 szavazatot, hogy mennyire cukik, meg hasonlók, de még véletlenül sem tehetség alapján küldenek esemeseket.
Legerősebbnek idén Andit, a Tha Shudrast és Benjit gondolom. Ők azok, akik még vihetik valamira - persze, Juli is viheti, ő neki is szorítok, hogy dobogós legyen.
Legerősebbnek idén Andit, a Tha Shudrast és Benjit gondolom. Ők azok, akik még vihetik valamira - persze, Juli is viheti, ő neki is szorítok, hogy dobogós legyen.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. december 07. 12:56
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Tipikus fiú banda 0 tehetséggel akik csak azért jutottak eddig tovább, mert a sok tinilány rájuk szavazott, mert cuki a mosolyuk, helyesek- ez lehet így van de itt nem ez számít! És a bandának is felkellett ébredni ebből a hitből. A ByTheWay vitte is valamire nem mint ezek, legalább ők tudtak énekelni és nem csak nyávogni ja és ott mind a 4 fiú énekelt... Borzalmas hogy Magyarországon a tehetségtelen gazdagok vannak előnybe...
2014. december 07. 12:58
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Végre kiestek
2014. december 07. 13:08
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
DaisyChanel írta:
Tipikus fiú banda 0 tehetséggel akik csak azért jutottak eddig tovább, mert a sok tinilány rájuk szavazott, mert cuki a mosolyuk, helyesek- ez lehet így van de itt nem ez számít! És a bandának is felkellett ébredni ebből a hitből. A ByTheWay vitte is valamire nem mint ezek, legalább ők tudtak énekelni és nem csak nyávogni ja és ott mind a 4 fiú énekelt... Borzalmas hogy Magyarországon a tehetségtelen gazdagok vannak előnybe...
pontosan igazad van
pontosan igazad van
2014. december 07. 13:12
Már épp ideje volt, nem volt egy nagy eresztés ez a banda, a Pálinka Republicnak kellett volna a helyükön lenni.Ennek ellenére a párbajdaluk eszméletlen volt (jó, Demjénnel nyilván nem veszik fel a versenyt), kár, hogy azt a színvonalat nem tudták volna elõbb hozni, akkoe most nem nekik kellett volna búcsúzkodni, és sokkal szimpatikusabbak is lettek volna...
2014. december 07. 13:40
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
Kár hogy kiestek.. A párbajdaluk jobb volt mint a Benji-é :'D
2014. december 07. 13:47
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Fel sem tudom fogni, hogy miért nem estek ki már a műsor legelején. Az énekesük a többi versenyzőhöz mérve harmat gyengén énekelt, nem volt nagy eresztés.
2014. december 07. 13:48
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
DaisyChanel írta:
Részben egyetértek, de szerintem a byeTheWay is a "szép a mosoly-tehetség 0" csoportba tartoznak.
Részben egyetértek, de szerintem a byeTheWay is a "szép a mosoly-tehetség 0" csoportba tartoznak.
2014. december 07. 14:10
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Nem az van, hogy én sajnálom őket, mert kiestek, de ők legalább valami halvány fejlődést produkáltak műsorról műsorra. De Benji szerintem egyre rosszabb. A párbajdalokról csak annyit, hogy a Spoon magukhoz képest még a "felvállalhatót" hozták. De Benji olyan gyengén énekelte ezt a Miley Cyrus dalt, hogy az valami borzalom. Mert bárki mond bármi, de Miley dalait igenis nagy erővel kellene énekelni. Nem sajnálom, hogy a Spoon esett ki, de ha Benji nem produkál valamit jobbat, akkor rövidtávon ő is repülhetne a műsorból.
A párosítások meg egyszerűen katasztrofálisak lettek. A prímet vitte A Juli-Ricsi pároa. Ricsi az hozta a jó formáját, de Juli mellette szinte ordibált a mikrofonba.
A párosítások meg egyszerűen katasztrofálisak lettek. A prímet vitte A Juli-Ricsi pároa. Ricsi az hozta a jó formáját, de Juli mellette szinte ordibált a mikrofonba.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.