Zoella letaszította trónjáról J.K. Rowlingot
2014. december 07. 12:50
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
J.K.Rowlingot semmivel nem lehet felül múlni. Csak azért, mert az első héten többet vettek belőle, nem azt jelenti, hogy felül múlta. Gah, de utálom amikor összehasonlítanak minden új sz*rt olyan dolgokkal amik különlegesek és nem lehet náluk semmi jobb.. ki nem sz*arja le a nagy rekordot? -.- majd akkor pipálja le Rowlingot (ami megjegyzem soha nem fog megtörténni), amikor jelent is valami az a marhaság és nem csak egy új klisé.
2014. december 07. 12:53
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Senki nem mondta, hogy jobb könyv lenne a Harry Potternél. Hahó, ezek csak eladási adatok! Rowling úgymond a semmiből jött, nem volt mögötte 7 millió feliratkozó a youtube-n, persze, hogy a csajszinak sikere van. De ez nem azt jelenti, hogy maga a könyv is jó lenne (elég csak elolvasni, hogy miről szól, vagy megnézni az értékeléseket goodreads-en, azért annyira nem szeretik).
2014. december 07. 13:09
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
J. K. Rowling-ot nem lehet ezzel a csajjal összehasonlítani! A kettő teljesen más világ. A Harry Potter írónője teljesen más körülmények között futott be. Ő nem magamutogatózott a youtube-on...
2014. december 07. 13:10
Én szeretem Zoe-t, ennek ellenére, azonban úgy gondolom, hogy semmit sem konyít az íráshoz, és simán elképzelem, hogy csak eltervezte és más írta meg. Attól, hogy ír egy sablonsztorit és a 7 millió felírtkozói megveszik, attól még nem ért el semmit, mert Rowling mögött nem állt senki annak idején.
2014. december 07. 14:41
Hát, az tény, hogy Rowling mögött nem állt senki mikor kiadták a könyveit, viszont Zoe is egyedül építette ki a youtuberes karrierjét. Én elvileg karácsonyra kapom meg a könyvet, kíváncsi vagyok rá.
2014. december 07. 14:47
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
előszöri is szeretem zoellát de az hogy ezt a könyvet egy kalap alá veszik a harry potter könyvekkel az úgy hülyeség ahogy van. J. K. Rowling olyan könyveket alkotott ami felejthetetlen és fantasztikus, zoella könyve pedig csak egyes egyedül azért vették meg mer világhírű youtuber... írt egy sablonos sztorit és ennyi, olyan mit egy szimpla blog története..
szóval tényleg én bírom zoellát, de hogy a HP könyvekkel (amit akárhányszor újra lehet olvasni, mert megunhatatlan) egy szintre rakni az ő könyvét hülyeség! SOSEM FOGJA "LETASZÍTANI" A TRÓNRÓL ROWLINGOT!
szóval tényleg én bírom zoellát, de hogy a HP könyvekkel (amit akárhányszor újra lehet olvasni, mert megunhatatlan) egy szintre rakni az ő könyvét hülyeség! SOSEM FOGJA "LETASZÍTANI" A TRÓNRÓL ROWLINGOT!
2014. december 07. 14:53
|
|
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline
|
Szerintem sem lehet egy napon említeni Rowlingot meg Zoe-t, és ezt most nem bántásból mondom. Rowling egy egészen ú világot mutatott nekünk, míg Zoe könyve "csak egy átlagos tiniregény". Hasonló sztorik százai vannak a könyvpiacon, míg Rowlingé egyedüli. És ezzel most nem akarok senkit megbántani, de szerintem ez az igazság.
2014. december 07. 14:55
Egyetértek az előző kommentelőkkel
Ez is biztos egy egyszer olvasható könyv és az 1001. ilyen.
Ez is biztos egy egyszer olvasható könyv és az 1001. ilyen.
2014. december 07. 15:19
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Úgy bírom, hogy úgy alkotnak a legtöbben véleményt, hogy most hallottak róla először és úgy ítélitek meg, hogy nem tud írni, mikor nem is olvastátok a könyvet.
Tény, hogy ég és föld Rowling és Zoella munkássága, meg a könyvek között is hatalmas különbség van, de itt nem arról van szó, hogy ő jobb könyvet írt, mindössze arról, hogy Rowling óta senki sem adott el ennyi példányt a könyvéből debütáló íróként. Lehet, hogy a Girl Online sablonos sztorira épül, de a saját tapasztalatait írta le Zoe, a saját életén alapul egy bizonyos szinten, Rowling pedig egy képzeletbeli világot alkotott meg. Mindkettejük munkája tisztelendő, az már más kérdés, hogy Rowling tényleg a semmiből tört ki, Zoenak pedig ott vannak a rajongói, akik támogatják, de tudja a dolgát, hülye lenne nem kihasználni a sikert, hogy valóra válthassa mindazt, amit már gyerekkora óta akar.
Tény, hogy ég és föld Rowling és Zoella munkássága, meg a könyvek között is hatalmas különbség van, de itt nem arról van szó, hogy ő jobb könyvet írt, mindössze arról, hogy Rowling óta senki sem adott el ennyi példányt a könyvéből debütáló íróként. Lehet, hogy a Girl Online sablonos sztorira épül, de a saját tapasztalatait írta le Zoe, a saját életén alapul egy bizonyos szinten, Rowling pedig egy képzeletbeli világot alkotott meg. Mindkettejük munkája tisztelendő, az már más kérdés, hogy Rowling tényleg a semmiből tört ki, Zoenak pedig ott vannak a rajongói, akik támogatják, de tudja a dolgát, hülye lenne nem kihasználni a sikert, hogy valóra válthassa mindazt, amit már gyerekkora óta akar.
2014. december 07. 15:32
Azért ha belegondolunk. A HP első része úgy jött ki hogy senkinek nem volt fogalma arról hogy ki az a J. K. Rowling plusz jó pár évvel ezelőtt volt. Viszont egy olyan könyv ami nem totál sablon.
Zoella könyve a 21. században jött ki úgy hogy neki többezer rajongója volt és követője, akik valószínűleg a könyvét tűkön ülve várták, mert a Twitteren is megosztotta. Valószínű a könyvét úgy vették mint a cukrot, míg Rowling könyve mindenkinek ismeretlen és új volt. Nem mondtam hogy nem jó könyv, nem olvastam csak azt mondom hogy attól hogy sokat adnak el belőle még nem biztos hogy jó és kár hasonlítgatni, mert a két nő ég és föld.
Zoella könyve a 21. században jött ki úgy hogy neki többezer rajongója volt és követője, akik valószínűleg a könyvét tűkön ülve várták, mert a Twitteren is megosztotta. Valószínű a könyvét úgy vették mint a cukrot, míg Rowling könyve mindenkinek ismeretlen és új volt. Nem mondtam hogy nem jó könyv, nem olvastam csak azt mondom hogy attól hogy sokat adnak el belőle még nem biztos hogy jó és kár hasonlítgatni, mert a két nő ég és föld.
2014. december 07. 15:41
Nem értem.:/ Sajnos azt kell mondjam mindenki tud olyan regényt írni ahol arról beszél milyen a gimi, fiúk barátok stb. Én az ilyen könyveket unom, a Szent Johanna Gimi is tök ugyan ilyen, és ebből van még kismillió csupán a szereplők mások. Nem hinném hogy valaha is kedvencemnek mondhatnám ezt a könyvet:/
2014. december 07. 15:43
|
|
kocka Daniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 228063 offline
|
Ennél azért érdekesebbet is lehetett volna írni!!!!
2014. december 07. 15:47
Az oké, hogy felülmúlta, na de nem egyenlő esélyekkel indultak. Rowling úgy írta meg a könyvét, hogy nem volt kétmillió feliratkozója youtube-on. Ehhez képest, szerintem akkor is Rowling a győztes... De gratulálok ennek a lánynak is. Nem ismerem, de nyilván nem ok nélkül kelt el ennyi példány a könyvéből.
2014. december 07. 15:58
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Olvastam, de az igazat megvallva, nem nyerte el a tetszésemet. Sablonos, 12 éveseknek írt sztori a 15 évesek "drámai" történeteiről...
2014. december 07. 16:22
Gondolom nem ok nélkül adtak el ennyi példányt egy hét alatt a könyvéből, gratulálok neki, biztos jó olvasmány (bár lehet nem az én stílusom) ^^
Viszont nekem J.K.Rowling akkor is egyik kedvenc írónőm marad, az hogy felülmúlták a "rekordját" valaki, nem jelenti azt hogy jobb nála..hiszen nekem(meg sokan másoknak) nem rekordoktól függően tetszenek regények, és szeretek meg embereket, hanem tapasztalat alapján..
Viszont nekem J.K.Rowling akkor is egyik kedvenc írónőm marad, az hogy felülmúlták a "rekordját" valaki, nem jelenti azt hogy jobb nála..hiszen nekem(meg sokan másoknak) nem rekordoktól függően tetszenek regények, és szeretek meg embereket, hanem tapasztalat alapján..
2014. december 07. 16:59
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Smile3 teljesen egyetértek. De az emberek szépen lassan rájönnek, hogy Zoella regényei olyan sablonosak, hogy csökkenni fog az eladott példányok száma
2014. december 07. 17:27
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
hát szerintem j.k.Rowling könyvei biztosan ezerszer jobbak!
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 07. 18:00
Alapból sok fanja volt, szóval ők biztosan elsők között akarták már megvenni a kedvencük könyvét. Majd ha úgy tud eladni 78.000 példányt, hogy előtte nem volt hírneve, akkor majd gratulálhatunk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.