78.000 példányt adtak el a beauty blogger debütáló regényéből az első héten az Egyesült Királyságban, ezzel felülmúlva a Harry Potter írónőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zoella letaszította trónjáról J.K. Rowlingot
2014. december 06. 23:36
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Engem is érdekel a könyv, és tuti jó lehet, de a Harry Potternél NINCS jobb. (Azt se kell elfelejteni, hogy Rowlingot még senki se ismerte, amikor kiadta az első HP -t, közbe Zoenak már 7millió feliratkozója van)
2014. december 06. 23:37
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Én nagyon szeretem Zoe-t. Követem youtube-on is. Igaz a blogját nem olvasom... Nem igen érdekel. Youtube-on találtam rá, és a youtube-os tevékenységei érdekelnek. Valóban egy nagyon aranyos lánynak tűnik.
Gratulálok a sikerhez, bár kétlem, hogy el fogom olvasni a könyvét.
Gratulálok a sikerhez, bár kétlem, hogy el fogom olvasni a könyvét.
2014. december 06. 23:49
Én odavagyok Zoe videoiért és persze érte is. Nqgyon szeretem és akármikor meglátom a mosolyát,felvidulok...
majdcsak egyszer én is megszerzem a könyvét
2014. december 06. 23:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
úristen hát én ki nem állhatom ezt a zoellát, amikor meglátom rögtön kezd bekattanni valami, annyira irritál pedig ha valaki, hát én bírni szoktam a netcelebeket de őt nagyon nem xdd erre meg már itt is vele találkozom :'D de sebaj, annak viszont örülök, hogy ez a nő le lett taszítva..
2014. december 07. 00:23
Hát, nem is tudom... Ahogy most olvastam, hogy miről szól, rosszul lettem. Ennyire unalmas és klisé könyvet... Nem igazán szeretem Zoellát, szerintem J. K. Rowling ezerszer jobb könyveket írt nála. Nem azt mondom, hogy Zoe nem érdemli meg, mert persze gondolom megdolgozott érte, hanem inkább azt mondanám, hogy J. K. Rowling jobban megérdemelte/nem érdemelte meg, hogy 'letaszítsák a trónról'. Zoella nekem túl mézes-mázas, egyszerűen nem bírom a stílusát (na meg az sem segít, hogy utálom a pasiját...).
2014. december 07. 00:42
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Bravo neki , nem nagyon nyerte el a teszésemet a könyv a leirottak alapján , de szereten Zoet és ha már ennyien megvették , csak nem lehet ennzire rossz!
2014. december 07. 00:45
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
Tudom hogy ki, már sokat hallottam róla/láttam random videókban és nagyon szimpatikus, kedves lány, de a youtube-on annyira nem követem a munkásságát. az meg csak plusz hogy még írni is tud.
2014. december 07. 07:41
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Az nagyon gáz, ha azt mondom hogy még sosem hallottam erről a csajról?? Bocsi, de én akkor is J.K. Rowlingot ültetem vissza a trónra
2014. december 07. 08:09
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Gratulálok neki
2014. december 07. 08:09
Nem hallottam még erről a csajról,de nem zavar!Amúgy meg J.K.Rowling ezerszer jobb író mint ő!Nagyobbat alkotott s a legtöbb gyerek az ő könyvén/Harry Potteren/nőtt fel!
2014. december 07. 08:16
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Vámpírlány01: egyet értek
2014. december 07. 08:17
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
hát abban sztem mind megegyezhetünk, hogy lehet hogy az eladásban felülmúlta, de a történetével a közelébe sem érhet J. K. Rowlingnak
amúgy bírom Zoellát, de elég zavaró, hogy az összes youtuber a sok millió féliratkozóját kihasználva kezd bele olyan dolgokba, amikhez semmi tehetségük....eleve örüljenek, hogy a youtuberkedéssel tudnak sok milliót keresni, anélkül, hogy bármi különösebb képzettség szükséges lenne hozzá
2014. december 07. 08:23
Hát azért azt lássuk be, hogy ez a kis tinikéknek készült divatkönyv (merthogy ilyenből sacc per kábé 238028460964 létezik a világon) felül se múlhatja J. K. Rowling Harry Potterjét, ami valóságos világnézeteket szült azóta, és maradandó alkotásnak számít, minden korosztály szemszögéből.
2014. december 07. 08:37
Fuu kiváncsi lettem nagyon
de Rowling ne búslakodjon a Harry Potter sorozat egy legenda
2014. december 07. 08:44
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Azért elég nagy ferdítés, hogy felülmólta Rowlingot...csak a HP1-et múlta felül, amit úgy adtak ki, hogy senki nem ismerte előtte, így egy hét alatt jó, hogy nem fogyott olyan sok belőle. A 3-4. könyvtől kezdve a többinek az eladását soha nem fogja felülmúlni
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.