Új kiskutyát fogadott örökbe Ariana Grande
2014. december 06. 21:23
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Nagyon aranyos kutyus, ez igaz. De attól még nem kell isteníteni Arianát. Lehet, hogy kedvességből tette, de lehet, hogy jó reklám neki. Ezt én sem tudom, de nem is érdekel, mert szerintem tényleg jól tette.
2014. december 06. 21:27
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jól teszi, hogy örökbe fogadja, szegény kutyik
2014. december 06. 21:32
Idézet (Norah @ 2014.12.06. 20:36)
Tündéri a kutyus. Olyan mint egy mini stafford. Ariana is tündéri és egyre szimpatikusabb. Nem fér a fejembe, hogy egyeseknek mi a ... baja van vele?! Az is fáj nekik, ha már levegőt vesz. Legyen akármilyen témájú a cikk, ha már vele kapcsolatos, le kell írni, hogy "nem bírjuk, utáljuk."
Teljesen egyetértek!Szerintem Ariana nem csinálna ilyen ddolgot ha rossz ember lenne!Arianatól nem ez az első eset,hogy befogad egy kutyust és szerintem ezek a tettek dicséretre méltók!Ez a kutyus pedig egy igazi kis cukiság
2014. december 06. 21:34
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jaj de cukiii!!!
:3<3
p.s Bogim jó a cikk
p.s Bogim jó a cikk
2014. december 06. 21:36
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Imádom és csodálom ezt a nőt.Szerintem nagyon kedves tőle hogy örökbefogadta.Nemértem hogy hogy tudja valaki utálni arianát, szerintem egy kedves és odaadó szeményiség.Nemértem, hogy miért utáljátok amikor veletek nemcsinált semmit ._.
2014. december 06. 21:50
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Idézet (Norah @ 2014.12.06. 20:36)
Tündéri a kutyus. Olyan mint egy mini stafford. Ariana is tündéri és egyre szimpatikusabb. Nem fér a fejembe, hogy egyeseknek mi a ... baja van vele?! Az is fáj nekik, ha már levegőt vesz. Legyen akármilyen témájú a cikk, ha már vele kapcsolatos, le kell írni, hogy "nem bírjuk, utáljuk."
Tudod mi a bajuk? Hogy nem tudnak mibe belekötni. Hogy Ariana tökéletes ahogy van, és sokaknak ez b@ssza a csőrét. Meg az, hogy ő teljesen természetes. Milyen világ van már? Aki nem ilyen p***rázós ribi mint amilyen Májlika, az már labdába se rúg. Mert Ari nem rakja ki amilye van meg nem viselkedik primitíven a színpadon. És ez az amiért cseszegetik. Meg azért mert egy cuki, jólelkű, csupaszív csajszi. És mindig a gyengébbe kell belerúgni. Hogyne. -.-
2014. december 06. 22:15
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nagyon arany az a kutya és rendes tőle,hogy befogadta
annyira nem tudom megérteni az olyanokat,akik így kitudnak dobni egy szerencsétlen állatot...
2014. december 06. 23:13
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Aranyos kis jószág.
2014. december 06. 23:15
|
|
Hitomeeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 236915 offline
|
Nagyon cuki a kutya,az tény is való
Ez rendes Arianatól. Viszont az tény és való,hogy ezzel erősített a cukormázas-burkon amit maga köré vont. Nem rég még az a hír járta,hogy ki akar lépni az édes-kedves szerepből,és Miley osztogat neki tanácsokat.
2014. december 07. 00:28
Nagyon aranyos kis jószág, Arianánál jó helye lesz!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: