Taylor Swift leszbikus csókot váltott?
2014. december 07. 12:39
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Biztos úgy gondolja, hogy a férfiak iránt érzett gyűlöletét már nem tudja dalokban kifejezni, szóval most megy át a nőkhöz.
2014. december 07. 13:30
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nos,tudom hogy már írtam de drága Gaálbogi nem tudnád visszafogni magadat egy kicsit is??
Mit szólnál ha a te drágalátos kedvenceidet szidnák a Taylor rajongók?!?( gondolom nem repdesnél örömödben)!
Ajánlom tanulj meg egy kicsit is helyesen írni,mivel aligha el lehet olvasni mit írtál,és számomra az is homályos hogy hogy kerül ide Selena Gomez?
Egylezbikus picsa kifejezést pedig kérlek mellőzd!(a képen mint írtam semmi nem vehető ki)!
Egyébként,meg ha nem szereted akkor minek olvasol róla és írsz véleményt?nem inkább a saját kedvelt sztárjaiddal kellene foglalkoznod inkább?!
Na mindegy ezt csak azért írtam le mert ezektől a véleményektől égnek áll a szőr a hátamon!!!
Mit szólnál ha a te drágalátos kedvenceidet szidnák a Taylor rajongók?!?( gondolom nem repdesnél örömödben)!
Ajánlom tanulj meg egy kicsit is helyesen írni,mivel aligha el lehet olvasni mit írtál,és számomra az is homályos hogy hogy kerül ide Selena Gomez?
Egylezbikus picsa kifejezést pedig kérlek mellőzd!(a képen mint írtam semmi nem vehető ki)!
Egyébként,meg ha nem szereted akkor minek olvasol róla és írsz véleményt?nem inkább a saját kedvelt sztárjaiddal kellene foglalkoznod inkább?!
Na mindegy ezt csak azért írtam le mert ezektől a véleményektől égnek áll a szőr a hátamon!!!
2014. december 07. 14:33
lehet hogy csak egy öri bari puszi volt sőt az se biztos hogy az taylor :/
2014. december 07. 14:52
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Hát, végül is már mindenki leszbikus a sztárok közül. Gondolta, ő is kipróbálja!
2014. december 07. 17:59
Feltételezem,hogy ez csak egy szimpla odahajolás,de ha mégse az lenne,akkor meg nem érdekel.
2014. december 07. 20:00
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szerintem nem történt meg..
2014. december 07. 20:05
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szerintem csak én vagyok az egyetlen aki azon van kiakadva, hogy állítólagosan Mattyvel kavar.
Amúgy véleményem szerint csak feltűnési viszketegsége van.
2014. december 07. 20:18
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
valoszinuleg csak epp odahajolt es megolelte de...am inkabb hagyjuk
2014. december 08. 00:00
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hát ebből aztán rohadt sok látszik.
Ugyanmár! Nevetséges mennyire keresi az okot a rosszmájú média, hogy beleköthessen Taylorba. Én akkor is imádlak, Tay-tay!
2014. december 08. 09:32
Aki szerint ez undi, egyszer próbálják ki! Csajokkal sokkal jobb
Trust me
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: