Eye Candy (2014-2015)
2015. február 13. 23:00
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Idézet (kurrek @ 2015.02.13. 14:32)
Már tegnap elkészült. A feliratok.info-n mindig megtalálod, amint megjelenik! 
Köszönöm, meg is nézem
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2015. március 13. 18:22
Spoliert tartalmaz!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem Victoria nem győzőtt meg, hogy jó színésznő. Mármint az oké, hogy szimpatikus a magánéletbe, meg nagyon szép, de színésznőnek nem a legalkalmasabb. Lindy karakterét irritálóan adja elő, talán, ha más játszaná szimpatikusabb lenne, de így nem. Az meg, hogy Jake a gyilkos kikészít, nagyon szeretem a karakterét, ez olyan illúzióromboló
Nem tudom milyen lesz a második évad, várom is, meg nem is, mert amúgy a karakterek szerethetőek - Tommy, Sophia és Connor (akit először nem kedveltem) - de annyi lehetőséget nem látok benne.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem Victoria nem győzőtt meg, hogy jó színésznő. Mármint az oké, hogy szimpatikus a magánéletbe, meg nagyon szép, de színésznőnek nem a legalkalmasabb. Lindy karakterét irritálóan adja elő, talán, ha más játszaná szimpatikusabb lenne, de így nem. Az meg, hogy Jake a gyilkos kikészít, nagyon szeretem a karakterét, ez olyan illúzióromboló
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2015. március 13. 20:42
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (aloerie @ 2015.03.13. 18:22)
Spoliert tartalmaz!
Nem tudom milyen lesz a második évad, várom is, meg nem is, mert amúgy a karakterek szerethetőek - Tommy, Sophia és Connor (akit először nem kedveltem) - de annyi lehetőséget nem látok benne.
Először is: szerintem nem lesz második évad. Másodszor egy részben egyet értek veled, viszont szerintem nem irritáló, sőt....egyszerűen meg kell szokni. Hasonló szerepben még nem láttuk, így nem tudunk mihez viszonyítani.
Amúgy, ha lenne is második évad, át kéne térni másra, ami megint nem lenne az igazi sorozat, hiszen úgy ismertük meg, hogy van a Flirtual gyilkos aztán kész. A heti esetek egy része még izgi is, de őszintén szólva nem tudom, hogy mit tudnak kihozni belőle, úgy, hogy tetsszen is.
Összességében nincs a történettel bajom, egyedül a Tommy és Lindy párossal....kezdjenek már velük valamit.
2015. március 17. 15:47
|
|
katussnagyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.02. Hozzászólás: 36 Csatolások: 252 Azonosító: 235468 offline
|
Én úgy olvastam, hogy lesz 2. évad.
Annyira megszerettem ezt a sorozatot, pedig nehezen kezdtem el. De megérte, úgy érzem.
Tetszett végig. Hatalmas Tindy-shipper lettem
Bááár Jake-kel is nagyon jól mutat Lindy (Victoria)
Remélem, hogy lesz 2. évad, mert ebből még sok mindent ki lehetne hozni.
A szezonfinálé viszont lehetett volna ütősebb... hamar lezárták, vagyis hamar ért véget a dolog. És szerencsére nem mindent zártak le az írók.
Összeségében nekem tetszett Victoria alakítása, viszont voltak pillanatok, amikor erőltetett arckifejezések, és mozdulatok voltak, de ez betudható annak is, hogy fiatal (majd belejön
)
SZóval...a gyér nézettség ellére legyen már 2. évaaaad!!!!!
Annyira megszerettem ezt a sorozatot, pedig nehezen kezdtem el. De megérte, úgy érzem.
Remélem, hogy lesz 2. évad, mert ebből még sok mindent ki lehetne hozni.
A szezonfinálé viszont lehetett volna ütősebb... hamar lezárták, vagyis hamar ért véget a dolog. És szerencsére nem mindent zártak le az írók.
Összeségében nekem tetszett Victoria alakítása, viszont voltak pillanatok, amikor erőltetett arckifejezések, és mozdulatok voltak, de ez betudható annak is, hogy fiatal (majd belejön
SZóval...a gyér nézettség ellére legyen már 2. évaaaad!!!!!
2015. március 17. 19:36
Én imádtam a finálé minden percét. Annyira durva, ahogy Jake a cuki szépfiúból hirtelen egy őrült, pszichopatává változott.
De még mindezek ellenére sem tudom utálni őt.
Sophiáért pedig iszonyatosan izgultam. Remélem, hogy legalább még egy évad lesz, mert ki lehetne belőle érdekes dolgokat hozni.
2015. március 26. 16:08
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.03.17. 19:36)
Én imádtam a finálé minden percét. Annyira durva, ahogy Jake a cuki szépfiúból hirtelen egy őrült, pszichopatává változott.
De még mindezek ellenére sem tudom utálni őt.
Sophiáért pedig iszonyatosan izgultam. Remélem, hogy legalább még egy évad lesz, mert ki lehetne belőle érdekes dolgokat hozni.
A nézettség alapján nem biztos, hogy lesz, bár Christian Taylor nagyon izgi dolgokat mondott a folytatással kapcsolatban. Ráadásul azért is szeretném a második évadot, mert nagyon kedvelem Victoriát, és szeretném, ha sok munkája lenne. Megérdemelné, mert jó színésznő, és nagyon alulértékelt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.