Starity

Eye Candy (2014-2015)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 13. 14:34 #21
lovatics
lovatics
új tag

StátuszLea Michele for a life, Glee until I die!! ♥♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 98
Csatolások: 0
Azonosító: 226966
Még nem láttam, de azt mondják, hogy nagyon jó smileeee.gif thumbsup.gif
2015. február 13. 23:00 #22
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Idézet (kurrek @ 2015.02.13. 14:32)
Már tegnap elkészült. A feliratok.info-n mindig megtalálod, amint megjelenik! smileeee.gif

Köszönöm, meg is nézem meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2015. február 23. 20:02 #23
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
S01E07 stills heart.gif
2 felhasználónak tetszik: baisée, idone
2015. március 13. 18:22 #24
- törölt felhasználó -    
Spoliert tartalmaz!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem Victoria nem győzőtt meg, hogy jó színésznő. Mármint az oké, hogy szimpatikus a magánéletbe, meg nagyon szép, de színésznőnek nem a legalkalmasabb. Lindy karakterét irritálóan adja elő, talán, ha más játszaná szimpatikusabb lenne, de így nem. Az meg, hogy Jake a gyilkos kikészít, nagyon szeretem a karakterét, ez olyan illúzióromboló unsure.gif Nem tudom milyen lesz a második évad, várom is, meg nem is, mert amúgy a karakterek szerethetőek - Tommy, Sophia és Connor (akit először nem kedveltem) - de annyi lehetőséget nem látok benne.
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2015. március 13. 20:42 #25
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Idézet (aloerie @ 2015.03.13. 18:22)
Spoliert tartalmaz!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem Victoria nem győzőtt meg, hogy jó színésznő. Mármint az oké, hogy szimpatikus a magánéletbe, meg nagyon szép, de színésznőnek nem a legalkalmasabb. Lindy karakterét irritálóan adja elő, talán, ha más játszaná szimpatikusabb lenne, de így nem. Az meg, hogy Jake  a gyilkos kikészít, nagyon szeretem a karakterét, ez olyan illúzióromboló unsure.gif Nem tudom milyen lesz a második évad, várom is, meg nem is, mert amúgy a karakterek szerethetőek - Tommy, Sophia és Connor (akit először nem kedveltem) - de annyi lehetőséget nem látok benne.

Először is: szerintem nem lesz második évad. Másodszor egy részben egyet értek veled, viszont szerintem nem irritáló, sőt....egyszerűen meg kell szokni. Hasonló szerepben még nem láttuk, így nem tudunk mihez viszonyítani.
Amúgy, ha lenne is második évad, át kéne térni másra, ami megint nem lenne az igazi sorozat, hiszen úgy ismertük meg, hogy van a Flirtual gyilkos aztán kész. A heti esetek egy része még izgi is, de őszintén szólva nem tudom, hogy mit tudnak kihozni belőle, úgy, hogy tetsszen is.
Összességében nincs a történettel bajom, egyedül a Tommy és Lindy párossal....kezdjenek már velük valamit. biggrin.gif
2015. március 17. 15:47 #26
katussnagy
katussnagy
új tag

Státusz"Hoy es un buen día para decirte que..."
Hozzászólás: 36
Csatolások: 252
Azonosító: 235468
Én úgy olvastam, hogy lesz 2. évad. biggrin.gif

Annyira megszerettem ezt a sorozatot, pedig nehezen kezdtem el. De megérte, úgy érzem. smileeee.gif Tetszett végig. Hatalmas Tindy-shipper lettem biggrin.gif Bááár Jake-kel is nagyon jól mutat Lindy (Victoria) blush.gif
Remélem, hogy lesz 2. évad, mert ebből még sok mindent ki lehetne hozni.
A szezonfinálé viszont lehetett volna ütősebb... hamar lezárták, vagyis hamar ért véget a dolog. És szerencsére nem mindent zártak le az írók.
Összeségében nekem tetszett Victoria alakítása, viszont voltak pillanatok, amikor erőltetett arckifejezések, és mozdulatok voltak, de ez betudható annak is, hogy fiatal (majd belejön biggrin.gif )

SZóval...a gyér nézettség ellére legyen már 2. évaaaad!!!!!
2015. március 17. 19:36 #27
- törölt felhasználó -    
Én imádtam a finálé minden percét. Annyira durva, ahogy Jake a cuki szépfiúból hirtelen egy őrült, pszichopatává változott. laugh.gif De még mindezek ellenére sem tudom utálni őt. wub.gif Sophiáért pedig iszonyatosan izgultam. Remélem, hogy legalább még egy évad lesz, mert ki lehetne belőle érdekes dolgokat hozni.
2015. március 26. 16:08 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.03.17. 19:36)
Én imádtam a finálé minden percét. Annyira durva, ahogy Jake a cuki szépfiúból hirtelen egy őrült, pszichopatává változott.  laugh.gif De még mindezek ellenére sem tudom utálni őt. wub.gif Sophiáért pedig iszonyatosan izgultam. Remélem, hogy legalább még egy évad lesz, mert ki lehetne belőle érdekes dolgokat hozni.

A nézettség alapján nem biztos, hogy lesz, bár Christian Taylor nagyon izgi dolgokat mondott a folytatással kapcsolatban. Ráadásul azért is szeretném a második évadot, mert nagyon kedvelem Victoriát, és szeretném, ha sok munkája lenne. Megérdemelné, mert jó színésznő, és nagyon alulértékelt.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok