A vasárnapi sokkoló félévadzáró epizód lett az eddigi legnézettebb téli finálé a sorozat történetében.
Vigyázat, spoiler-veszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét rekrodot döntött a Walking Dead
2014. december 05. 14:18
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Gratulálok nekik! Én nem nagyon nézem a sorozatot, de a 2 nővérem szerint haláli jó!
2014. december 05. 14:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez szerintem érthető.Gratulálok!♥
2014. december 05. 14:42
Nagyon dühös voltam amiatt, hogy reggel a spoilerre kellett ébrednem, ennek ellenére a jelenetet végig bőgtem, és most Norman nyilatkozatát olvasva is elérzékenyültem. Nagyon csíptem B karakterét. Számomra eddig amúgy ez az ötödik évad csalódás, remélem a későbbiekben ez változni fog.
2014. december 05. 18:20
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Na igen....én úgy ki voltam ezen akadva, mint úgy több százezer másik ember, ahogy csak a facebookos kommenteket olvastam, ezzel a bizonyos ominózus képpel elég rendesen elrontották a szórakozásunkat. O.o
Attól mert a Nyugati parton levetítették, nem jelenti azt, hogy az egész világ látta. O.o Jaj, pláne mivel annyira kedveltem Betht, szívszorító volt. Ráadásul...ha félretesszük az utálkozást, ez a kép is eléggé megható.
Attól mert a Nyugati parton levetítették, nem jelenti azt, hogy az egész világ látta. O.o Jaj, pláne mivel annyira kedveltem Betht, szívszorító volt. Ráadásul...ha félretesszük az utálkozást, ez a kép is eléggé megható.
2014. december 05. 18:23
|
|
Alizxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 188927 offline
|
Szerencsére nem találkoztam a spoilerrel, mert hétfő délután azonnal néztem is meg, úgyhogy teljesen lesokkolódtam miközben néztem... Meg is sirattam, pedig nem volt a kedvenc karaktereim közül. Azért hiányozni fog. Nekem egyébként tetszik az 5. évad, csak néha zavaró, hogy elég sok benne a baromság
2014. december 05. 18:27
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Nem is kell mondanom, mennyit sírtam, amikor kiderült, hogy Emily-t kiírták a sorozatból. Majdnemhogy összeroppantam, és minden képet letöltöttem a telefonomra, ami a halálával volt kapcsolatos. Ráadásul Maggie-t nagyon-nagyon sajnálom, ott látni bőgni a kedvenc karaktered, szívszorító.
2014. december 05. 18:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Bele estem én is ebbe a spoilerbe, ugyanis voltam olyan hülye, hogy meló előtt felugortam hajnalban a FB-ra.
Totál kiakadtam, és csak reménykedtem, hogy csak valami vicc. Az utolsó évadban is jelent meg olyan kép, hogy nem mindenki ér el a Terminusba, mégis akik rajta voltak, túlélték.
Maga a rész, főleg a közepéig nem volt semmi különös. Azon voltak, hogy megejtsék a cserét. A vége viszont.
Totál kiakadtam Dawn viselkedésén. Daryl viselkedése teljesen érthető, hála az égnek megbosszulta a kis szöszkét. Amikor kihozta Daryl a kezében a többiek még bizakodtak, de utána ... Na ott én is bőgtem, mint állat.
Rick viszont újra régi önmaga, nem az a picsogó csávó, akit időközben láttunk. Hatalmas piros pont. A papot meg úgy odalöktem volna a zombik elé mint a huzat. Ilyen idióta embert még életemben nem láttam. A vége pedig igazi döbbenet volt
2014. december 05. 19:22
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nem kifejezetten ismerem ezt a sorozatot ,bár hallottam róla persze és sokan is mondják hogy jó egyszer talán elkezdem nézni:D
naszóval a spoileres eset nos igen tanuja voltam amint egyik barátok pont a rész előtt látta meg a képet
D hát a csaj nem örült maradjunk ennyiben :DDD
naszóval a spoileres eset nos igen tanuja voltam amint egyik barátok pont a rész előtt látta meg a képet
2014. december 05. 21:13
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Ezen a spoileren én is hihetetlenül kibuktam, mivel az utóbbi időben megszerettem ezt a csajszit. Szerintem sokkal többet kihozhattak volna még ebből a karakterből, hiba volt kiírni. Főleg ilyen undorító módon. Várható volt mondjuk, hogy nagy durranással készülnek a félévadzáróra, és nyilvánvaló volt, hogy ez egy halál lesz, számítottam is rá, hogy ő fog meghalni. De így? Azt hiszem nem is kell mondanom, hogy kissé csalódott voltam, na meg persze teljes mértékben lesokkolódtam.
2014. december 06. 16:11
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Na igen a Spoilerbe én is belefutottam reggel, de így is megkönnyeztem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

2 felhasználónak tetszik: