Már azt hitted, nem lehet több bőrt lehúzni a Disney tavalyi nagy dobásáról? Akkor tévedtél, ugyanis érkezik a jégvarázsos sminkkollekció - éppen időben az ünnepekre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jégvarázsos sminkkészletet dob piacra a Disney
2014. december 05. 00:00
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Dja nem semmi már a végén már lassan lessz jégvarázsos repülö
2014. december 05. 05:22
Szerintem nincs semmi értelme ezeknek a cucosoknak ! Egy boltban megkapod esetleg olcsobban csak nincs rajta , hogy Elsa a királynő !!!!!
2014. december 05. 05:40
A Jégvarázs kicsiknek van. Azok meg ne sminkeljék magukat. Még nekem, 12 évesnek is felesleges dolog a sminkelés.
2014. december 05. 07:04
Szerintem jól néz ki.
Bár nem mondható, hogy odavagyok a Jégvarázsért.De aranyos mese.
Bár nem mondható, hogy odavagyok a Jégvarázsért.De aranyos mese.
2014. december 05. 07:16
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Jól néznek ki, igaz nem szeretem a sminkeket
2014. december 05. 07:19
Azért ennyire nem kelleme túlsztárolni ezt a mesét.Jó nyilván nagyon sok bevételt hozott,és nem lankadt le az érdeklődés iránta,de eleve ez kicsiknek lett kitalálva...Szerintem ez túlzás.
2014. december 05. 07:22
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A körömlakk szép lehet!
2014. december 05. 08:08
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Biztos lesz egy csomó szülő aki megveszi és fogadok, hogy ott fog megrohadni a sok szemhéjpúder és rúzs. A körömlakkot lehet hogy néha felkenik a kicsiknek is (hétvégére, hogy "nagylányok" legyenek), de a többi...
2014. december 05. 08:13
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
hülyeség szerintem nincs értelme
2014. december 05. 08:39
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Mindig jönnek az új meg új sminkcuccok, egy ideig virágoznak ezerrel, de az emberek, ha csak nem találják ezt elképesztően tökéletes kozmetikumnak, vissza fognak térni a megszokott termékekre, mert azok beválnak.
Persze aranyos dolog ez a Jégvarázsos sminkcucc, csak a mese elsősorban talán a kisebb korosztályt érinti (bár én magam és a felnőtt tesóm is még mindig rajongunk a jó Disney mesékért), nekik pedig nem kéne festeniük magukat. Az idő haladásával a fiatalok is egyre hamarabb kezdik, de így van ez beleplántálva az egészen kicsikbe is.
Persze aranyos dolog ez a Jégvarázsos sminkcucc, csak a mese elsősorban talán a kisebb korosztályt érinti (bár én magam és a felnőtt tesóm is még mindig rajongunk a jó Disney mesékért), nekik pedig nem kéne festeniük magukat. Az idő haladásával a fiatalok is egyre hamarabb kezdik, de így van ez beleplántálva az egészen kicsikbe is.
2014. december 05. 10:43
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Hogy mekkora piacot csinálnak ebből a Jégvarázsból..most csak azért biztos, hogy nem fogom megveni mert rajta van Elsa vagy Anna. Meg elsősorban a kisebbek rajonganak ezért a filmért és véleményem szerint egy 8 évesnek teljesen felesleges lenne még sminkkészlethet nyúlnia. Annak ellenére nincs bajom az egésszel, a színei szépek..a körömlakkok is jól mutathatnak.
2014. december 05. 10:58
Érdekes ötlet volt ez a Jégvarázsos sminkkészlet. Gondolom ez inkább a gyerekeknek készül, mivel ilyen mesefigurás. Egyébként szerintem aranyos kis cuccok.
2014. december 05. 11:44
Ja,ezt én se nagyon értem....a kis 10 évesek előbb tanulnak meg sminkelni,mint megfőzni egy darab tojást!!!
2014. december 05. 12:01
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Aranyos sminkkészlet, viszont a Jégvarázsnak a rajongói nagy része tíz év alatt van, nekik meg még nem kéne sminkelniük magukat. A másik meg, hogy nem is tudják, hogy kell felkenni mondjuk a rúzst és a szemfestéket.
2014. december 05. 12:55
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Eze a kis sminkescuccok kislánykáknak vannak kitalálva, és általában hamar kimennek a divatból. Könnyű pénznyereség. Remélem legalább állatokon tesztelik.
2014. december 05. 13:28
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Jó pofa ötlet, csak nagy hiba amit Nina 10 is írt, hogy akik ezeket kérik karácsonyra azok még kisgyerekek, és nekik miért kéne már elkezdeni sminkelni magukat. A felnőttek meg nem hinném,hogy Jégvarázsos sminkekre vágynának.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: