Internetes mém született Ariana Grande rémült arcából
2015. január 19. 22:51
Mégis miért érdemelné ezt Ariana? Azért, mert marha tehetséges, és mert szép, vagy mért??? Hihetetlenek az emberek manapság!!!
2015. február 11. 14:36
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Ez egyáltalán nem vicces
2015. március 02. 16:55
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
biztos éghet a feje
2015. április 03. 17:38
|
|
Directioner6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 204212 offline
|
Aliiz39:
Directioner6: Mindenkinek más a véleménye. Aki szereti az kövesse Twitteren és éljen tévhitben,hogy Ariana 'cuki és szereti a rajongóit'. Én csak elmondtam amit olvastam több(!) helyen is és hogyha belegondol az ember akkor hol lát olyan képet,ahol Ariana önfeledten,nem műmosollyal csinál egy képet valamelyik rajongójával?! És amikor azt kívánta,hogy haljanak meg a rajongói?! Ugye..
Tudom, hogy mindenkinek más a véleménye, de attól még ne alkoss másról véleményt úgy, hogy nem ismered(csak mondom, mert szerintem az nem helyes). Amúgy nem vagyok a rajongója, csak szeretem a számait
Directioner6: Mindenkinek más a véleménye. Aki szereti az kövesse Twitteren és éljen tévhitben,hogy Ariana 'cuki és szereti a rajongóit'. Én csak elmondtam amit olvastam több(!) helyen is és hogyha belegondol az ember akkor hol lát olyan képet,ahol Ariana önfeledten,nem műmosollyal csinál egy képet valamelyik rajongójával?! És amikor azt kívánta,hogy haljanak meg a rajongói?! Ugye..
Tudom, hogy mindenkinek más a véleménye, de attól még ne alkoss másról véleményt úgy, hogy nem ismered(csak mondom, mert szerintem az nem helyes). Amúgy nem vagyok a rajongója, csak szeretem a számait
2015. április 07. 18:59
Istenem,mindenki hogy davan.Ember,még senki sem halt bele,hogy mémet csináltak belőle,márpedig minden hirességről születtek már mémek.Szerintem Ariana is röhög az egészen,ha pedig nem,szerintem baj van az emeleten.Ez Csak Vicc.Méghogy érzéketlenség?Meg kell szokni,hogy a sztárságnak vannak árnyoldalai is.
2015. április 30. 19:50
Ó,a szegényező-népség itt is felütötte fejét.Csak tudná valaki nekem megmondani,mi ebben a borzasztó.
Az én kedvenceimről szintén jelennek meg napi szinten,nem egyszer gusztustalannak mondható mémek,érdekes módon mégsem veszem zokon,mivel (pardon me) eljut a tudatomig,ez nem a sztár,és nem a rajongók ellen szól.Sokkal inkább az olyan retardáltak szórakoztatására,mint jómagam.Az arckifejezését,illetve a képeket elnézve pedig van is min nyeríteni.
Az én kedvenceimről szintén jelennek meg napi szinten,nem egyszer gusztustalannak mondható mémek,érdekes módon mégsem veszem zokon,mivel (pardon me) eljut a tudatomig,ez nem a sztár,és nem a rajongók ellen szól.Sokkal inkább az olyan retardáltak szórakoztatására,mint jómagam.Az arckifejezését,illetve a képeket elnézve pedig van is min nyeríteni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: