Emma Watson a legstílusosabb brit sztár
2014. december 04. 21:08
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ha stílusos, és brit sztár, akkor Nekem mindig Kate Moss, Georgia May Jagger, vagy Naomi Campbell ugrik be, és nem Emma Watson. Tegyük csak az említett hölgyek mellé képzeletben egy fotóra Őt, és rögtön szürke kisegér lesz.
Bájos, gyönyörű lány Miss Watson, de SZERINTEM nem stílusos.
2014. december 04. 21:13
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2014. december 04. 21:21
Nem véletlenül lett Emma a nyertes.Nagyon jó stílusa van,elegáns de mégis nőies.
2014. december 04. 21:35
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
A brit divat néha elég fura, én pl frászt kaptam mindig azoktól a cipőktől, amiket a csajokon láttam, amikor Londonban laktam. De Emma mindig csinos, és vállalhatóan öltözik. Csinos, elegáns, egyszerű, de nagyszerű. Nagyon örülök, hogy ő kapta a díjat. És Carának is örülök, bírom azt a csajt.
2014. december 04. 22:23
Emma csodálatos személyiség és gyönyörű kiegyensújozott stílusa van
Hazzam
BANÁN
2014. december 04. 23:59
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Van azért igazság ebben a cikben ha jobban át is gondolom meg érdemli azt a díjat
2014. december 05. 07:24
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Graulálok Emma!Egyetértek!
2014. december 05. 16:15
nemcsoda még szép ő a legeslegeslegeslegjobb <3333
2014. december 05. 19:43
Ez mind szép és jó, és félreértés ne essék, imádom Emmát, nagyon jó színésznőnek tartom és nem mellesleg kedves embernek, de... Nem ő dönt arról, hogy mit visel. Illetve egészen biztos, hogy nem kap sok beleszólást abba, hogy hogyan öltözködhet. Apukám tévés műsorvezető, és a haját sem vágadhatja egy centivel rövidebbre engedély nélül, gondoljunk bele, milyen lehet egy világsztárnak. Tényleg szép nő, de ez a kitüntetés hülyeség. Mert nem az ő érdeme, hogy stílusosnak találják. Vagy legalábbis nem teljesen.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: