December elsején tartották meg a British Fashion Awardsot, ahol Emma Watsont hirdették a legstílusosabb sztárnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Watson a legstílusosabb brit sztár
2014. december 04. 19:48
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Emma Watson <3
2014. december 04. 19:49
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szavakkal nem tudom megfogalmazni, hogy mennyit jelent nekem Emma, nagyon nagyon nagyon büszke vagyok rá! Olyan sokat megdolgozott a hírnévért, megérdemelte ezt a díjat, és még sokat kívánok neki.
Teljesen megérdemelte azt, amit megnyert. Emma nagyon stílusosan öltözködik, nagyon figyel az étkezésére, az alakjára, a megjelenésére, egyszóval igényes nő. Watson tényleg nagyon jól nézett ki. Nem hiszem, hogy beleköthetnénk a megjelenésébe! Interjúkon, premiereken vagy egyéb más ilyen rendezvényeken is remekül néz ki. S mindenki biztos lehet abba, hogy nem csak külsőleg csodálatos.
Mostanság voltak problémái a magánéletével, - és nem a nude képekre gondolok - de akkor is mosolygott a rajongóinak, ezt is tisztelem benne nagyon, egy életvidám lány. Nagyon Nagyon nagyon szeretem Emmát! Sok sikert kívánok neki a jövőben!
Gyönyörű!
Teljesen megérdemelte azt, amit megnyert. Emma nagyon stílusosan öltözködik, nagyon figyel az étkezésére, az alakjára, a megjelenésére, egyszóval igényes nő. Watson tényleg nagyon jól nézett ki. Nem hiszem, hogy beleköthetnénk a megjelenésébe! Interjúkon, premiereken vagy egyéb más ilyen rendezvényeken is remekül néz ki. S mindenki biztos lehet abba, hogy nem csak külsőleg csodálatos.
Mostanság voltak problémái a magánéletével, - és nem a nude képekre gondolok - de akkor is mosolygott a rajongóinak, ezt is tisztelem benne nagyon, egy életvidám lány. Nagyon Nagyon nagyon szeretem Emmát! Sok sikert kívánok neki a jövőben!
Gyönyörű!
2014. december 04. 19:53
Gratula!;)Emma Watson forever;) Tényleg jó a stílusa:)
2014. december 04. 19:55
gratu Emma
nagyon jó a stílusod el is hiszem,hogy te vagy a legjobb
2014. december 04. 20:03
Emma és Cara
Gratulálok Emmának. Szerintem megérdemli, annyira szeretem a vörösszőnyeges képeit. Bárhol is van, ez a lány mindig hihetetlen gyönyörű, izléses és...hát, csak rá kell nézni. Nagyon büszke vagyok rá ezért a dijért és remélem, hogy még sok másik követi!
2014. december 04. 20:08
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Egyébként alaptalanok a "Hemma" pletykák, tekintve, hogy Emmának párja van
Bár az tény és való, hogy Harry a díj átadásakor valamit belesúgott a lány fülébe, amitől rendesen lepirult
Egyébként gratulálok.
2014. december 04. 20:13
Gratulálok Emmának !Teljes mértékben megérdemli! Imádom a vörösszőnyeges képeit. Mindig stílusos, bájos, szép.De inkább nem írok ódákat, Emma megérdemelte és kész.
Gratulálok a többi nyertesnek!
2014. december 04. 20:17
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
"Emma Watson a legstílusosabb brit sztár"
Igen, ezt eddig is tudtuk...
Igen, ezt eddig is tudtuk...
2014. december 04. 20:19
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
Emma gratulaaa,úgy örültem amikor hallottam ezt a hírt,mert tényleg egy stílusos lány
és ez a twitteres lavinaaa,ahhh ne már most komolyan...
2014. december 04. 20:24
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát ha azt mondom hogy ezen nem lepődtem,meg ugye ti sem lepődtök meg?
Nagyon gratulálok neki emma!
Nagyon gratulálok neki emma!
2014. december 04. 20:39
Nem csodálom. Igazán elegáns és nőies a stílusa.
2014. december 04. 21:00
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Meg is érdemelte! Grat neki!
2014. december 04. 21:06
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Gartulálok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: