Szerda este hatalmas meglepetés érte a rajongókat: Jessie J és Demi Lovato együtt állt színpadra a Jingle Ball rendezvényén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Együtt állt színpadra Jessie J és Demi Lovato
2014. december 04. 19:03
2014. december 04. 19:03
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Deminek nagyon jól áll ez a dal :33
2014. december 04. 19:05
Hihetetlen milyen remek előadást adtak elő együtt. Nem is gondoltam volna. Demitől természetesen semmi mást nem vártam, mindig a legjobb formáját hozza , és ettől olyan csodálatos. De Jessie J ,azt hittem ő másfajta,de most sokat változott róla a véleményem
2014. december 04. 19:08
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Fantasztikus! Nagyon jók így együtt. Szívesen látnám őket újra és újra együtt különböző dalokkal. Nem is gondoltam volna hogy ilyen remekül dolgoznak ők így közösen!
2014. december 04. 19:10
Nekem nagyon tetszett ez a dal, Demi verzióban, de Jessie hangja nem nagyon tetszett
De attól még jó volt, és nagyon szépek voltak *-*
2014. december 04. 19:14
"Deminek nagyon jól áll ez a dal."
"Hihetetlen milyen remek előadást adtak elő együtt. Nem is gondoltam volna. Demitől természetesen semmi mást nem vártam...blabla ömlengés"
Ti ugyanazt a gyenge minőségű videót néztétek/hallgattátok mint én?
"Hihetetlen milyen remek előadást adtak elő együtt. Nem is gondoltam volna. Demitől természetesen semmi mást nem vártam...blabla ömlengés"
Ti ugyanazt a gyenge minőségű videót néztétek/hallgattátok mint én?
2014. december 04. 19:44
Ilyen az, amikor két előadó tiszteli egymást; egyszerűen öröm volt nézni, ahogy Demi magas hangjainál Jessie arcán döbbenet és csodálat egyvelege volt felfedezhető, és ugyanez fordítva is.
Elmondhatatlanul örülök ennek a pár percnek, és így már a válasz is meg van arra, hogy Demi az elmúlt másfél hétben mért gyakorolta annyit a dalt a koncertek előtti hangpróbákon.
A felvétel minősége kitűnő, az egyetlen probléma a közönséggel van, akiknek a folyamatos visongása miatt sokszor csak nagyon nehezen hallható Demi hangja. [a helyszínen lévők közül is néhányan panaszkodtak Twitteren, hogy baromira zavarta őket a dolog] Persze, szép és jó, hogy ennyire örültek neki, de nem kellett volna az egészet elrontaniuk ezzel... Bármit megadnék egy stúdiófelvételért, hogy rendes minőségben élvezhessem a csodás hangjukat. Remélem a közeljövőben ez valóra válik, főleg, hogy Demi az elmúlt időszakban nagyon rákattant a brit előadókra.
A felvétel minősége kitűnő, az egyetlen probléma a közönséggel van, akiknek a folyamatos visongása miatt sokszor csak nagyon nehezen hallható Demi hangja. [a helyszínen lévők közül is néhányan panaszkodtak Twitteren, hogy baromira zavarta őket a dolog] Persze, szép és jó, hogy ennyire örültek neki, de nem kellett volna az egészet elrontaniuk ezzel... Bármit megadnék egy stúdiófelvételért, hogy rendes minőségben élvezhessem a csodás hangjukat. Remélem a közeljövőben ez valóra válik, főleg, hogy Demi az elmúlt időszakban nagyon rákattant a brit előadókra.
1 felhasználónak tetszik:
Genevieve
2014. december 04. 19:53
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Nagyon jó lett
2014. december 04. 20:02
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj de aranyosak voltak
jó páros lenne egy duettre
2014. december 04. 20:16
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon jók voltaak!♥
2014. december 04. 21:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Legjobbak!!
2014. december 04. 21:20
Nagyon tetszett,és látszott rajtuk,hogy imádják egymást és tisztelik a másikat.♥
2014. december 04. 22:01
Jaj biztos állati lehetett ahogy a videóból látszik
2014. december 05. 18:57
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon jó lett
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.