Szerda este hatalmas meglepetés érte a rajongókat: Jessie J és Demi Lovato együtt állt színpadra a Jingle Ball rendezvényén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Együtt állt színpadra Jessie J és Demi Lovato
2014. december 04. 19:03
2014. december 04. 19:03
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Deminek nagyon jól áll ez a dal :33
2014. december 04. 19:05
Hihetetlen milyen remek előadást adtak elő együtt. Nem is gondoltam volna. Demitől természetesen semmi mást nem vártam, mindig a legjobb formáját hozza , és ettől olyan csodálatos. De Jessie J ,azt hittem ő másfajta,de most sokat változott róla a véleményem
2014. december 04. 19:08
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Fantasztikus! Nagyon jók így együtt. Szívesen látnám őket újra és újra együtt különböző dalokkal. Nem is gondoltam volna hogy ilyen remekül dolgoznak ők így közösen!
2014. december 04. 19:10
Nekem nagyon tetszett ez a dal, Demi verzióban, de Jessie hangja nem nagyon tetszett
De attól még jó volt, és nagyon szépek voltak *-*
2014. december 04. 19:14
"Deminek nagyon jól áll ez a dal."
"Hihetetlen milyen remek előadást adtak elő együtt. Nem is gondoltam volna. Demitől természetesen semmi mást nem vártam...blabla ömlengés"
Ti ugyanazt a gyenge minőségű videót néztétek/hallgattátok mint én?
"Hihetetlen milyen remek előadást adtak elő együtt. Nem is gondoltam volna. Demitől természetesen semmi mást nem vártam...blabla ömlengés"
Ti ugyanazt a gyenge minőségű videót néztétek/hallgattátok mint én?
2014. december 04. 19:44
Ilyen az, amikor két előadó tiszteli egymást; egyszerűen öröm volt nézni, ahogy Demi magas hangjainál Jessie arcán döbbenet és csodálat egyvelege volt felfedezhető, és ugyanez fordítva is.
Elmondhatatlanul örülök ennek a pár percnek, és így már a válasz is meg van arra, hogy Demi az elmúlt másfél hétben mért gyakorolta annyit a dalt a koncertek előtti hangpróbákon.
A felvétel minősége kitűnő, az egyetlen probléma a közönséggel van, akiknek a folyamatos visongása miatt sokszor csak nagyon nehezen hallható Demi hangja. [a helyszínen lévők közül is néhányan panaszkodtak Twitteren, hogy baromira zavarta őket a dolog] Persze, szép és jó, hogy ennyire örültek neki, de nem kellett volna az egészet elrontaniuk ezzel... Bármit megadnék egy stúdiófelvételért, hogy rendes minőségben élvezhessem a csodás hangjukat. Remélem a közeljövőben ez valóra válik, főleg, hogy Demi az elmúlt időszakban nagyon rákattant a brit előadókra.
A felvétel minősége kitűnő, az egyetlen probléma a közönséggel van, akiknek a folyamatos visongása miatt sokszor csak nagyon nehezen hallható Demi hangja. [a helyszínen lévők közül is néhányan panaszkodtak Twitteren, hogy baromira zavarta őket a dolog] Persze, szép és jó, hogy ennyire örültek neki, de nem kellett volna az egészet elrontaniuk ezzel... Bármit megadnék egy stúdiófelvételért, hogy rendes minőségben élvezhessem a csodás hangjukat. Remélem a közeljövőben ez valóra válik, főleg, hogy Demi az elmúlt időszakban nagyon rákattant a brit előadókra.
1 felhasználónak tetszik:
Genevieve
2014. december 04. 19:53
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Nagyon jó lett
2014. december 04. 20:02
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jaj de aranyosak voltak
jó páros lenne egy duettre
2014. december 04. 20:16
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon jók voltaak!♥
2014. december 04. 21:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Legjobbak!!
2014. december 04. 21:20
Nagyon tetszett,és látszott rajtuk,hogy imádják egymást és tisztelik a másikat.♥
2014. december 04. 22:01
Jaj biztos állati lehetett ahogy a videóból látszik
2014. december 05. 18:57
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon jó lett
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.