A tévés premier után a YouTube-on is debütált Lola új, izgalmas klipje, melyben az énekesnő barátja mellett egy '67-es Ford Mustang is feltűnik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lola veterán autóval jár
2014. december 04. 13:59
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szép kis Mustang!A dal is jó lett!
2014. december 04. 17:35
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A karrierje kezdetén,a Hallja meg a világ-Élj a mának korszakában nagyon szerettem.Utána valhogy egyre inkább eltávolodtam tőle.Ez a dala viszont egész jó.
2014. december 04. 19:16
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Imádom a Mustangokat, különösen ezt és az ehhez hasonló darabokat. Gyönyörűek! Emlékeztet a Tolvajtempó c. filmre. <3
Maga a dal nem egy nagy durrantás.
Maga a dal nem egy nagy durrantás.
2014. december 04. 19:41
@anzi7: nem, pont éppen ennyire képes, semmivel se többre. időnként jobb dalokat írnak neki, jobban hangszerelik, de a hangja mindig ugyanolyan gyenge. na mindegy nem írom le a valóst, mert én is csípem lolát, de azt elismerem nem egy nagy énekes.
hogy ehhez a dalhoz is hozzászóljak: a verzék jobbra sikeredtek, mint a refrén, ami totál vérszegény. kár érte mert az első refrénig fel voltam villanyozva (de komolyan
), annak ellenére hogy nem éppen a legjobban artikulál.
a klip unalmas, nem szól semmiről, 0 történés. teljesen felesleges volt ehhez kibérelni egy mustangot
hogy ehhez a dalhoz is hozzászóljak: a verzék jobbra sikeredtek, mint a refrén, ami totál vérszegény. kár érte mert az első refrénig fel voltam villanyozva (de komolyan
a klip unalmas, nem szól semmiről, 0 történés. teljesen felesleges volt ehhez kibérelni egy mustangot
2014. december 04. 20:18
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
A dal iszonyú, a kocsi viszont nagyon jó.
2014. december 04. 21:15
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Fantasztikus mint a dal, mint a klip.
2014. december 04. 22:37
Lola azon kevés magyar hírességek egyike akiket bírok. Ez a szám és a klip egész jó lett, de már összehozott ennél sokkal jobb munkát is.
2014. december 06. 13:33
|
Zsolti-kunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 236871 offline
|
Én inkább azt mondanám, hogy iszonyú-jó.
Én annak idején azért kedveltem meg, mert egy üde és egyedi színfolt volt. Nem követte a tömeget. Az elmúlt 4 évben sajnos már ő is rosszabb utakra tévedt, de most visszatalált önmagához és ez igazán jól áll neki. Imádom ezt a dalt és a zenéjét is. Úgyhogy én szurkolok neki és nagy örömmel várom az újabb dalait. :-) A szóló előadók közül ő az egyetlen, akit igazán követek.
2014. december 06. 13:44
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Hát, nem rossz, de nem is fergeteges.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: