Yoo Seung Ho ígéretes fiatal színészként karrierje derekán döntött úgy 2013-ban, hogy bevonul a seregbe és teljesíti állampolgári kötelezettségeit. A közel kétéves szolgálati ideje után viszont december 4-én hivatalosan is leszerel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Yoo Seung Ho napokon belül leszerel a katonaságból
2014. december 03. 17:21
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet (ciel @ 2014.12.03. 16:26)
"Valamint a másik meglepő dolog az volt, hogy nem kért semmilyen speciális bánásmódot"
Ez mért meglepő? Szerintem ez az etikus.
Gondolom azért meglepő, mert nem sokan kérik ezt. Ő viszont úgy látszik emberből van, és nem akarta megkíméltetni magát.
Ennek a hírnek nagyon örülök
2014. december 03. 19:13
Idézet (ciel @ 2014.12.03. 16:26)
"Valamint a másik meglepő dolog az volt, hogy nem kért semmilyen speciális bánásmódot"
Azért meglepő, mert az idolokat, színészeket és egyéb hírességeket általában a Honvédelmi Minisztérium PR részlegén horgonyozzák le és általában önkéntes munkákkal és iskolákban tartott előadásokkal töltik az alapképzést követő 21 hónapot.
De vannak olyan ritka kivételek, mint pl Seung Ho is, aki nem kér a "szórakoztató" katona szerepéből és a hivatásos katonai életet választja. Vagyis ugyan azon a kemény képzésen esik át, mint a többi nem híres ember.
A magam részéről nagyon örülök, hogy végre leszerel, mivel az egyik kedvenc színészem így igen csak hosszú volt ez az időszak. Az pedig szerintem dicséretre méltó és igazán példaértékű, hogy ilyen fiatalon vonult be, ráadásul a hivatásos állományhoz csatlakozott.
Korábban olvastam egy cikket melyben egy katona társa levelét tették közzé, amiben leírta mennyire csodálja őt, hogy a mínuszokban is panasz nélkül állt az őrhelyen és a hegyekben tél közepén eltöltött sátorozásnál is remekül helyt állt.
Azt hiszem bátran lehetne sok fiatal példaképe, mert választhatta volna a könnyebb utat is.
2014. december 03. 19:53
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Nem ismerem a srácot, de ebből látszik, hogy ő nem szállt el magától
némely magyar "színésznek/énekesnek" titulált celebkét is be kéne sorozni, az lenne ám a Való Világ
2014. december 03. 19:57
Én még nem annyira ismerem, de már alig várom, hogy elbűvöljön.
Valamint gratulálok a cikkedhez GomNaNa!
2014. december 04. 17:00
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Pont róla beszéltem a barátnőimnek a héten, hogy végre végez a katonasággal!
Nagyon örülök ennek, mert ő az egyik kedvenc színészem ^^ Jó lenne, ha miután kipihente magát visszatérne újabb remek sorozatokkal!
2014. december 04. 22:16
|
|
scandalmomoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 227694 offline
|
Végreeee *w*
2014. december 06. 19:38
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Fuu nagyon kell ennek örülni
bocs rajongók de nagyon buzisan néz ki :/
2014. december 06. 22:50
Idézet (DaisyChanel_ @ 2014.12.06. 19:38)
Komolyan imádom az ilyen hozzászólókat. Csak azt nem értem miért kell más kedvencét leszólni...
Most én is írogathatnám több cikk alá, hogy "bocs rajongók xy nagyon r*bancos vagy b*zis", de van bennem annyi empátia, érettség(!), hogy semmilyen téren nem fikázom más kedvencét. Mert én speciel bele gondolok, hogy nekem hogyan esne, ha ugyan ezt kapnám. Hozzá kellett volna szoknom már ehhez, hogy az ázsiai szekció elég erős unszimpátiát vált ki az emberekből, de naivan még most is hiszem, hogy egyszer talán nem ragasztunk másra címkéket, sem faji, sem nemi, sem semmilyen kategóriában. Emberek vagyunk és nem termékek amiket fel lehetne címkézni kategóriánként és felrakni a polcra.
A mondatod elejére rátérve meg, igen ennek én és hála a jó Istennek nagyon, nagyon sokan örülnek (legnagyobb bánatodra) mert egy hihetetlen tehetséges emberről beszélünk aki kis kora óta szerepel még sem szállt el magától, nem érzi, hogy drogos és piás meg egyéb képekkel kéne szerepelnie a médiában. ŐT a munkája tette naggyá nem pedig a botrányai és míg sok mai tini celeb tíz év múlva sehol se lesz ő továbbra is díjakat fog kapni a remek munkái miatt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

1 felhasználónak tetszik: