Starity

Képek Holléte - Indulás - Vége

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. február 25. 23:53 #1
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Csak az érdekelne engem, hogy mi a véleményetek arról, hogy a Celeb-City HQ részlege az az itt termett postokól él!
Az ottani HQ postok 90% innen való! Holott ők limitálták a HQ részleg láthatóságát 100postra asszem.. rolleyes.gif mad.gif , hol itt az igazság!!?? dry.gif

"Mi" ( én nem ), Ti nyomjátok a durva HQ-UHQ postokat, és ők meg szinte elzártan kezelik, és olykor minket vonnak meg az ottani HQ részlegtől! blink.gif

Vélemény?? Igazságos, hogy itt 0 postért szedhet mindeki, ott pedig limit fogja a látogatót?! dry.gif

White Bull
2005. február 26. 00:47 #2
Marha
Marha
Kwisatz Haderach
Hozzászólás: 3381
Csatolások: 21993
Azonosító: 6
Ez bennem is felmerült, és tényleg nem a legszebb hozáállás a világon... de hát azzal, amit egy ingenesen látogatható oldalon találsz, elvileg azt csinálsz, amit akarsz... ők ezt így értelmezik. Régesrég megszakítottam az együttműködést azzal a csapattal... hót unalmas társaság. 110.gif
2005. február 26. 01:22 #3
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(White Bull @ 2005, February 25. - 23:38)
Vélemény?? Igazságos, hogy itt 0 postért szedhet mindeki, ott pedig limit fogja a látogatót?!  dry.gif

White Bull
[right][/right]

Nem igazságos, de el lehet dönteni, hogy magunk között (20-30 ember) osztjuk meg a képeket és mindenki elkezdi spammelni a fórumot, hogy több postja legyen és bekerüljön az élmezőnybe vagy hagyjuk hogy elérhető legyen mindenkinek, és csak az szól aki valamit mondani is szeretne.
Nameg hol lehetne összeszedni a megfelelő post számot a HQ képekhez, mikor itt csak az van? Mondjuk felmerülhetne valami meghívós módszer is, hogy csak ismerős által lehetne bekerülni, admin validációval vagy ilyesmi, de igy elveszti a fórum a nyílt jellegét és csak még kevesebben leszünk.
A legtöbben egyébként is csak a kedvencükről pakolnak, azzal a szándékkal hogy megmutassák mindenkinek, megosszák a képeket a többi rajongóval stb.. De ha nincs is köztünk olyan aki még odavan az adott csajért akkor nem is lenne értelme kipostolni, de így meg biztos van még olyan akinek tetszik, maximum nem irja be a topikba, mert valszeg nem meri kifejezni az érzéseit nyiltan saját nevén. De ez ellen sem lehet mit tenni. legtöbben pedig megtalálják a képeiket és azthiszik hogy ez egy képgaléria és eszükbe sem jutna hogy valami visszajelzést kéne írni, mert akkor talán több kép lesz. Ők egyszerüen továbbállnak. De lehet hogy később visszajönnek és rájönnek hogy ez egy fórum... de ha kitiltjuk őket, akkor nem is fog visszajönni soha, mert nemtudja hogy mi van itt. ....

na ezt lehetne ragozni még bármeddig, igazából nem is tudom már miről beszéltem, de azért biztos érti valaki, biggrin.gif biggrin.gif lényeg hogy szerintem nincs megoldás, legalábbis optimális mindenki számára megfelelő megoldás nincs. smile.gif
2005. február 26. 01:34 #4
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
szerintem meg
- kotelet a nyakaba es a fojoba vele!
-Es az arvaknak?
- egy-egy nyaloka... persze fejenkent

szal nincs megoldas

udv
A beteg
2005. február 26. 01:36 #5
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
Nagy igazság Freeze! wink.gif
2005. február 26. 10:09 #6
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Tegnap beszétünk a képek METtagjába való beírásról.
És szerintem a látható megjelölés átdolgozása is jó lenne.
Egy kicsi de láthatóbb és informatívebb tag, logó, akármi kéne.
Én mikor látok egy oldalon egy képet amiben benne van, hogy honnan származik, azonnal felkeresem azt az oldalt is. És ha ott több a kép naná, hogy oda járok ezentún és nem oda ahol a képet megtaláltam. Így a sok balga max reklámot csinálna nekünk.
De a mostani ami csak a fórum nevét tartalmazza szerintem kevés. A sok reti (retardált) attól, hogy HQP még hülyén hal meg. De ha szépen szájbarágjuk, hogy www.hqparadise.hu akkor szoktatjuk mint a kiskutyát a helyére smile.gif

Sosem láttam értelmét a korlátozott oldalaknak.
Ha nem akarom megosztani akkor csak a d:/pic mappába másolom ha meg meg akarom osztani akkor minek zárom ki a nézelődőket?

De ha tudtjátok a lopós dugdosós emberek nickjét, szerintem a BAHAMÁBRA velük smile.gif
2005. február 26. 12:38 #7
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
Idézet(ViC @ 2005, February 26. - 09:54)
Sosem láttam értelmét a korlátozott oldalaknak.
Ha nem akarom megosztani akkor csak a d:/pic mappába másolom ha meg meg akarom osztani akkor minek zárom ki a nézelődőket?
De ha tudtjátok a lopós dugdosós emberek nickjét, szerintem a BAHAMÁBRA velük smile.gif
[right][/right]

Ez nagyon korrect, és jó meglátás. A logó az sajnos nem a tuti még!!!! Az oldal címe lehet jobban árúlkodna. tongue.gif

A BAHAMÁS túristák pedig, a modik ( szinte mind ), és a legtöbb postal rendelkező VIP tagok.. blink.gif , képről képre, postról postra lekennek minden, One by One!
És még hozzá is fűznek egy egy szép kis leírást! _nevet.gif reklamalo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!