Idézet(White Bull @ 2005, February 25. - 23:38)
Vélemény?? Igazságos, hogy itt 0 postért szedhet mindeki, ott pedig limit fogja a látogatót?!
White Bull
[right][/right]
Nem igazságos, de el lehet dönteni, hogy magunk között (20-30 ember) osztjuk meg a képeket és mindenki elkezdi spammelni a fórumot, hogy több postja legyen és bekerüljön az élmezőnybe vagy hagyjuk hogy elérhető legyen mindenkinek, és csak az szól aki valamit mondani is szeretne.
Nameg hol lehetne összeszedni a megfelelő post számot a HQ képekhez, mikor itt csak az van? Mondjuk felmerülhetne valami meghívós módszer is, hogy csak ismerős által lehetne bekerülni, admin validációval vagy ilyesmi, de igy elveszti a fórum a nyílt jellegét és csak még kevesebben leszünk.
A legtöbben egyébként is csak a kedvencükről pakolnak, azzal a szándékkal hogy megmutassák mindenkinek, megosszák a képeket a többi rajongóval stb.. De ha nincs is köztünk olyan aki még odavan az adott csajért akkor nem is lenne értelme kipostolni, de így meg biztos van még olyan akinek tetszik, maximum nem irja be a topikba, mert valszeg nem meri kifejezni az érzéseit nyiltan saját nevén. De ez ellen sem lehet mit tenni. legtöbben pedig megtalálják a képeiket és azthiszik hogy ez egy képgaléria és eszükbe sem jutna hogy valami visszajelzést kéne írni, mert akkor talán több kép lesz. Ők egyszerüen továbbállnak. De lehet hogy később visszajönnek és rájönnek hogy ez egy fórum... de ha kitiltjuk őket, akkor nem is fog visszajönni soha, mert nemtudja hogy mi van itt. ....
na ezt lehetne ragozni még bármeddig, igazából nem is tudom már miről beszéltem, de azért biztos érti valaki,

lényeg hogy szerintem nincs megoldás, legalábbis optimális mindenki számára megfelelő megoldás nincs.