Egy Netizen néven ismert internetes felhasználó halált kíván a dél-koreai lánycsapat, a Miss A Suzyjának. A botrány nemcsak címlapsztorivá nőtte ki magát, hanem már a rendőrség is kezeli ezt az ügyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bíróság előtt kell felelnie Bae Sue Ji rosszakarójának
2014. december 02. 17:41
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Hú, hát ez egy kicsit durva..még az ellenségemnek sem kivánom a halált, de egy neten ismert emberől nem lehet itélkezni, mert nem biztos hogy mindent tudsz róla!
2014. december 02. 17:58
|
|
Kitty1245új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 234933 offline
|
Ezt olvasva át éreztem én is ,hogy milyen érzés lehet neki ezeket az üzeneteket elolvasni. Gondolom írigyelte ,hogy ennyi mindent elért az életben ( ez csak az én saját véleményem.. )..
Sajnálom őt.
Sajnálom őt.
2014. december 02. 18:59
Mikor először elolvastam a hírt, elgondolkodtam miért ilyenek az emberek. Végül csak egy ok, jutott az eszembe, mert valószínű irigyli a másik sikerét. Megértem, ha irigy hiszen van is mire, de ez már több a soknál. Senkinek nem szabad kívánni a halált. Nem hiszem, hogy ezért börtönbe kéne zárni, de pénzbírságot vagy valamit biztos, hogy érdemel.
2014. december 02. 19:37
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Annyira sajnálom Suzy-t. ˇ_ˇ főleg most ilyet kívánni mikor a Ladies Code is autóbalesetet szenvedett. :"( szerintem ennek,mármint az efajta fenyegetéseknek egy oka lehet.Irigy az idolra maga a fenyegető.
szörnyű,hogy lehet ilyen valaki.
szörnyű,hogy lehet ilyen valaki.
2014. december 02. 20:23
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nem értem, hogy mi értelme van az ilyesfajta zaklatásoknak. Szörnyű, hogy vannak ilyen emberek a világon. :/ Remélem, hogy véget vetnek ennek.
2014. december 03. 10:43
Hogy lehet egyáltalán ilyet mondani ? De tényleg . . . senkinek nem kívánnám a halálát még a legnagyobb ellenségemnek sem.
2014. december 03. 12:33
|
|
Baekheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236757 offline
|
Valahogy sose tudtam megérteni,miért jó,ha a másiknak valami rosszat kívánunk.Teszem azt,hogy itt is halálát kívánták Suzy Unnie-nak.Ennyire ne legyenek már irigyek embertársaira.A legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám ezt.
2014. december 03. 18:19
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Mekkora egy barom! Hát, remélem sosem engedik ki a sörtönből, ha végere bekerül!
Én nagyon bírom Suzy-t, és remélem, hogy még sokáig lesz a Miss A tagja!!!!! :3
2014. december 03. 20:33
Hát egy ilyen elmebeteg menjen csak a börtönbe!!!!!
2014. december 04. 21:34
Nem is hallottam errõl. Szegény Suzy ♥ Remélem nem nagyon vette magára amit az az idióta írt neki.:/
Megérdemli a börtönbûntetést.
Megérdemli a börtönbûntetést.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: