Egy Netizen néven ismert internetes felhasználó halált kíván a dél-koreai lánycsapat, a Miss A Suzyjának. A botrány nemcsak címlapsztorivá nőtte ki magát, hanem már a rendőrség is kezeli ezt az ügyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bíróság előtt kell felelnie Bae Sue Ji rosszakarójának
2014. december 02. 17:41
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Hú, hát ez egy kicsit durva..még az ellenségemnek sem kivánom a halált, de egy neten ismert emberől nem lehet itélkezni, mert nem biztos hogy mindent tudsz róla!
2014. december 02. 17:58
|
|
Kitty1245új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 234933 offline
|
Ezt olvasva át éreztem én is ,hogy milyen érzés lehet neki ezeket az üzeneteket elolvasni. Gondolom írigyelte ,hogy ennyi mindent elért az életben ( ez csak az én saját véleményem.. )..
Sajnálom őt.
Sajnálom őt.
2014. december 02. 18:59
Mikor először elolvastam a hírt, elgondolkodtam miért ilyenek az emberek. Végül csak egy ok, jutott az eszembe, mert valószínű irigyli a másik sikerét. Megértem, ha irigy hiszen van is mire, de ez már több a soknál. Senkinek nem szabad kívánni a halált. Nem hiszem, hogy ezért börtönbe kéne zárni, de pénzbírságot vagy valamit biztos, hogy érdemel.
2014. december 02. 19:37
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Annyira sajnálom Suzy-t. ˇ_ˇ főleg most ilyet kívánni mikor a Ladies Code is autóbalesetet szenvedett. :"( szerintem ennek,mármint az efajta fenyegetéseknek egy oka lehet.Irigy az idolra maga a fenyegető.
szörnyű,hogy lehet ilyen valaki.
szörnyű,hogy lehet ilyen valaki.
2014. december 02. 20:23
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nem értem, hogy mi értelme van az ilyesfajta zaklatásoknak. Szörnyű, hogy vannak ilyen emberek a világon. :/ Remélem, hogy véget vetnek ennek.
2014. december 03. 10:43
Hogy lehet egyáltalán ilyet mondani ? De tényleg . . . senkinek nem kívánnám a halálát még a legnagyobb ellenségemnek sem.
2014. december 03. 12:33
|
|
Baekheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236757 offline
|
Valahogy sose tudtam megérteni,miért jó,ha a másiknak valami rosszat kívánunk.Teszem azt,hogy itt is halálát kívánták Suzy Unnie-nak.Ennyire ne legyenek már irigyek embertársaira.A legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám ezt.
2014. december 03. 18:19
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Mekkora egy barom! Hát, remélem sosem engedik ki a sörtönből, ha végere bekerül!
Én nagyon bírom Suzy-t, és remélem, hogy még sokáig lesz a Miss A tagja!!!!! :3
2014. december 03. 20:33
Hát egy ilyen elmebeteg menjen csak a börtönbe!!!!!
2014. december 04. 21:34
Nem is hallottam errõl. Szegény Suzy ♥ Remélem nem nagyon vette magára amit az az idióta írt neki.:/
Megérdemli a börtönbûntetést.
Megérdemli a börtönbûntetést.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: