Késik PSY legújabb albuma
2014. december 02. 23:47
|
|
Kriszti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 173337 offline
|
Idézet
Ma, 19:44 #4
maximalyc
mègis mi a sz@ron dolgozik ez a szerencsêtlen? az igényes munka az, ami nem jellemző rá... de még a megnevettetés képessége sem, ha ezen vki tud nevetni, az egy... nem is firtatom. Addig jo, míg erről a nyomorèkról nem hallani...
maximalyc
mègis mi a sz@ron dolgozik ez a szerencsêtlen? az igényes munka az, ami nem jellemző rá... de még a megnevettetés képessége sem, ha ezen vki tud nevetni, az egy... nem is firtatom. Addig jo, míg erről a nyomorèkról nem hallani...
Értem én, hogy te csak a Gangnam Style-nál és a Gentlemannél ismerted meg egyáltalán a munkásságát, és ez neked itt be is zárult... de attól, hogy te nem ismered azt az oldalát, nem mondta senki, hogy nincs egy rendes, komoly oldala. Mivel ő maga vért izzad, hogy valamit letegyen az asztalra. Az idők alatt pedig le is tett, a maga 13 lassan 14 évével a szakmában. Leginkább társadalom, és egyéb világproblémákat dolgoz fel bujtatva a dalaiban (igen, még az általad ismert Gangnam styleban is.) Hülyének próbáltad őt beállítani... miközben itt csak te vagy az.
2014. december 03. 06:05
@kriszti99
"Leginkább társadalom, és egyéb világproblémákat dolgoz fel bujtatva a dalaiban (igen, még az általad ismert Gangnam styleban is.) Hülyének próbáltad őt beállítani... miközben itt csak te vagy az."
Nem lenne egyszerűbb megosztanod azt az ismeretet, amivel rendelkezel mielőtt mást hülyének nevezel a hiányáért?
Jelzem, én is a "hülyék táborát" erősítem, halvány lila gőzöm nincs miről szól a Gangnam Style (bocsánat, ha rosszul írtam le).
Volt egy műsor amiben több tucat koreait kérdeztek meg és egy se tudott rá válaszolni.
"Leginkább társadalom, és egyéb világproblémákat dolgoz fel bujtatva a dalaiban (igen, még az általad ismert Gangnam styleban is.) Hülyének próbáltad őt beállítani... miközben itt csak te vagy az."
Nem lenne egyszerűbb megosztanod azt az ismeretet, amivel rendelkezel mielőtt mást hülyének nevezel a hiányáért?
Volt egy műsor amiben több tucat koreait kérdeztek meg és egy se tudott rá válaszolni.
2014. december 05. 21:52
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Háát erre most nem tudok mit mondani mert nem vagyok egy PSY rajongó vagy (FAN) de a hazájában miztós hogy nagy énekes de hát úgy ennyi szerintem. Nem nagyon izgat hogy ő most mit csinál meg ilyenek
Meg vagyok néküle. :)Nincs bennem utálat PSY iránt csak közönbös számomra és úgy ennyi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: