Richard Linklater 12 éven át forgatott filmjét, a Sráckort választotta az év legjobbjának a New York-i Filmkritikusok Egyesülete.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sráckor az év filmje a New York-i kritikusok szerint
2014. december 01. 21:58
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Apu, kezdődik!
Kicsit meg vagyok késve az idei szezonnal, na de sebaj.
Kérdés, hogy Cotillard vajon lecsap-e arra az üres helyre a legjobb színséznő kategóriában? A film már egy ideje leült, de ha az előátadóknak sikerül felhype-olni, akkor még nincs minden veszve neki se.
A Sráckor mozis megnézését is addig húztam, amíg végül levették a műsorról itt, de talán a díjszezon alatt megint elkezdik játszani... Valahogy ennél a filmnél igenis ragaszkodom ahhoz a bizonyos élményhez.
Kicsit meg vagyok késve az idei szezonnal, na de sebaj.
A Sráckor mozis megnézését is addig húztam, amíg végül levették a műsorról itt, de talán a díjszezon alatt megint elkezdik játszani... Valahogy ennél a filmnél igenis ragaszkodom ahhoz a bizonyos élményhez.
2014. december 01. 21:59
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez tök jó.
2014. december 02. 07:07
Szinte mindegyikel egyetértek!Szinte....
Például A Lego kaland nekem nem jött be!És szerintem azért arra a díjra sem kéne jelölni mert ezerszer jobb animációs filmet is lehetett volna berakni....
Például A Lego kaland nekem nem jött be!És szerintem azért arra a díjra sem kéne jelölni mert ezerszer jobb animációs filmet is lehetett volna berakni....
2014. december 02. 15:39
A Sráckor nagyon jó film lett!!!
És Marion Cotillardnak gratulálok!!!!
És Marion Cotillardnak gratulálok!!!!
2014. december 02. 16:15
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
12 éven át?Na tuti megnézem!
2014. december 02. 16:32
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet ez a film. Biztos, hogy megnézem majd. Gratulálok a győzteseknek!
2014. december 02. 21:16
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jónak hangzik meg kell néznem
2015. február 10. 17:44
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó film lehet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: