2015 februárjában fog megjelenni Amber első önálló szólóalbuma. A jelek szerint ő lesz a dél-koreai lánycsapat, az (fx) első tagja, aki a csapaton kívül is tevékenykedik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amber Liu szóló karrierbe kezd
2014. november 30. 22:50
2014. december 01. 15:24
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
VÉGRE! Senki ne értsen félre imádom az f(x)-et de Amber sokkal tehetségesebb annál, mint amit a csapaton keresztül mutat! Én nagyon örülök ennek a hírnek!
2014. december 01. 15:28
Nem vagyok nagy (fx) rajongó, de azért néha meghallgatok róluk egy két számot.
Különös mert pont Amber nem tudott eddig közel kerülni hozzám, mégis már nagyon várom hogy mit hozz össze.
Különös mert pont Amber nem tudott eddig közel kerülni hozzám, mégis már nagyon várom hogy mit hozz össze.
2014. december 01. 15:31
Nagyon vártam már erre a hírre! *-* Amber igazából sosem tudott az F(x)-en belül kibontakozni, nagyon kevés szerepe volt a számokban, pedig borzasztóan tehetséges! Imádom a stílusát, talán pont azért mert a enyhe férfiasságunkban hasonlítunk. Kíváncsi vagyok, milyen lesz szólóban, nagyon örülök a hírnek!
2014. december 01. 20:43
Látom idén rájött a szóló láz az S.M-re
Már esküszöm vártam ki lesz a következő, viszont Amber-nek örülök. Az f(x) számomra egy remek lány banda csodálatos számokkal és dicséretre méltó, hogy a stílusukat megőrizve ugyan, de mindig egy újabb oldalukat mutatják meg. Kevés olyan k-pop banda maradt mára ami nem korcsosult el...
Amber-re rátérve ő tényleg egy külön egyéniség bár az évek alatt az S.M már-már ijesztően ráépítette ezt az ál fiús imázst. Szóval én a legszívesebben végre a női oldalát szeretném megismerni. A lányok utolsó comeback-je már egy félsiker volt, de remélem a szóló albumán jobban teret enged ennek az oldalának.
Amber-re rátérve ő tényleg egy külön egyéniség bár az évek alatt az S.M már-már ijesztően ráépítette ezt az ál fiús imázst. Szóval én a legszívesebben végre a női oldalát szeretném megismerni. A lányok utolsó comeback-je már egy félsiker volt, de remélem a szóló albumán jobban teret enged ennek az oldalának.
2014. december 02. 20:53
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Szeretem Ambert, de nem azt a stílust képviseli, amit szívesen látnék vagy hallgatnék, úgyhogy félek hogy erősen felejtős lesz nekem a szólója. Az esélyt mindenesetre meg fogja kapni.
2015. január 01. 20:35
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
(bocsi,nem kötekedésből,de nem az SM erőlteti rá...igaz néha már TÚL-TÚL nevetséges ruha kombókat aggat rá a sztáájliszt,a fordász meg hát...egész sokszor el baszcshiztaaa *sorry* a haját :/ de erről már beszélt párszor,hogy ő kiskora óta fiús,tomboy) a cikkhez és a hírhez annyit : Kíváncsi vagyok,mit hoz <3 eddig csak mondogattam hogy ja ja kéne vennem f(x) albumokat,de jó lenne,de tuti hogy megszerzem ezt !! ha esik,ha szakad,ha törik,kezem lábam adom érte,bármit!kell <3 de jó lenne plusz képekkel T-T és én imádom a hangját,azt amikor rappel,azt amikor énekel
ezt az albumot pont azért adja majd ki,hogy a hangját mutassa meg,mivel amit tényleg ráerőltetnek,az az hogy csak rappeljen :/ legyünk őszinték : szép hangja van!kicsivel több szöveget is kaphatna,ezért van ez most ^^ FIGHTING LLAMAAA
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: