Starity

Amber Liu szóló karrierbe kezd

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 30. 22:50 #1
- törölt felhasználó -    
2015 februárjában fog megjelenni Amber első önálló szólóalbuma. A jelek szerint ő lesz a dél-koreai lánycsapat, az (fx) első tagja, aki a csapaton kívül is tevékenykedik.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. november 30. 22:58 #2
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Azért remélem nem hagyja el az f(x)-et. Különleges hangja van, szerintem a saját lábon is meg fog tudni állni, de azért ő kell a csapatba, egy egyéniség. smileeee.gif
2014. december 01. 09:27 #3
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Én a magam részéről már iszonyatosan várom, egyrészről mert Amber az egyik kedvenc "k-pop lányom", másrészről a legjobb női rappernek tartom happy.gif heart.gif
2014. december 01. 13:30 #4
Sung-Ra
Sung-Ra
visszatérő vendég

StátuszKérlek kelts fel ebből a rémálomból,amit te valóságnak hívsz!
Hozzászólás: 316
Csatolások: 0
Azonosító: 216809
Nagyon várom már.Amber azon kevés elóadónők közé tartozik akiket tisztelek és szeretek is.^^ igazán örülök neki. smileeee.gif
2014. december 01. 15:24 #5
Mrs. Hippi
Mrs. Hippi
visszatérő vendég

StátuszEljutottam arra a pontra, hogy bizonyos dolgokat gondolkodás nélkül leszarok!
Hozzászólás: 202
Azonosító: 218944
VÉGRE! Senki ne értsen félre imádom az f(x)-et de Amber sokkal tehetségesebb annál, mint amit a csapaton keresztül mutat! Én nagyon örülök ennek a hírnek!
2014. december 01. 15:28 #6
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok nagy (fx) rajongó, de azért néha meghallgatok róluk egy két számot.
Különös mert pont Amber nem tudott eddig közel kerülni hozzám, mégis már nagyon várom hogy mit hozz össze. laugh.gif
2014. december 01. 15:31 #7
- törölt felhasználó -    
Nagyon vártam már erre a hírre! *-* Amber igazából sosem tudott az F(x)-en belül kibontakozni, nagyon kevés szerepe volt a számokban, pedig borzasztóan tehetséges! Imádom a stílusát, talán pont azért mert a enyhe férfiasságunkban hasonlítunk. Kíváncsi vagyok, milyen lesz szólóban, nagyon örülök a hírnek!
2014. december 01. 20:43 #8
- törölt felhasználó -    
Látom idén rájött a szóló láz az S.M-re rohog.gif Már esküszöm vártam ki lesz a következő, viszont Amber-nek örülök. Az f(x) számomra egy remek lány banda csodálatos számokkal és dicséretre méltó, hogy a stílusukat megőrizve ugyan, de mindig egy újabb oldalukat mutatják meg. Kevés olyan k-pop banda maradt mára ami nem korcsosult el...
Amber-re rátérve ő tényleg egy külön egyéniség bár az évek alatt az S.M már-már ijesztően ráépítette ezt az ál fiús imázst. Szóval én a legszívesebben végre a női oldalát szeretném megismerni. A lányok utolsó comeback-je már egy félsiker volt, de remélem a szóló albumán jobban teret enged ennek az oldalának. happy.gif
2014. december 01. 20:43 #9
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
sok sikert hozzá
2014. december 01. 21:38 #10
- törölt felhasználó -    
Sok sikert wink.gif
2014. december 02. 20:53 #11
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Szeretem Ambert, de nem azt a stílust képviseli, amit szívesen látnék vagy hallgatnék, úgyhogy félek hogy erősen felejtős lesz nekem a szólója. Az esélyt mindenesetre meg fogja kapni.
2014. december 03. 17:07 #12
teffany
teffany
visszatérő vendég

StátuszMinden és minden pillanat különleges..Myungsoo..❤
Hozzászólás: 205
Azonosító: 213660
Jaj de jó smileeee.gif
Már várooom smileeee.gif
2015. január 01. 20:35 #13
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 953
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
(bocsi,nem kötekedésből,de nem az SM erőlteti rá...igaz néha már TÚL-TÚL nevetséges ruha kombókat aggat rá a sztáájliszt,a fordász meg hát...egész sokszor el baszcshiztaaa *sorry* a haját :/ de erről már beszélt párszor,hogy ő kiskora óta fiús,tomboy) a cikkhez és a hírhez annyit : Kíváncsi vagyok,mit hoz <3 eddig csak mondogattam hogy ja ja kéne vennem f(x) albumokat,de jó lenne,de tuti hogy megszerzem ezt !! ha esik,ha szakad,ha törik,kezem lábam adom érte,bármit!kell <3 de jó lenne plusz képekkel T-T és én imádom a hangját,azt amikor rappel,azt amikor énekel smileeee.gif ezt az albumot pont azért adja majd ki,hogy a hangját mutassa meg,mivel amit tényleg ráerőltetnek,az az hogy csak rappeljen :/ legyünk őszinték : szép hangja van!kicsivel több szöveget is kaphatna,ezért van ez most ^^ FIGHTING LLAMAAA
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok