Bette Midler beszólt Ariana Grandénak
2014. december 04. 19:37
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Komolyan,azért mindennek van határa.Lehet,hogy nem kedveled Arianát,de nem kell összehordani mindennek,gyerekes viselkedés. Utálod?Megértettem, de nem itt kell bővebben kifejteni.Kinek a pap,kinek a papné.A veszekedések azért keletkeznek,mert az egyik trágár szavakkal illeti a másik kedvencét.Te örülnél ennek fordított helyzetben? Persze,valahol igaza van Bettenek,de nem az ő dolga,hogy mit csinál.A közönségnek ez tetszik,és ezt is fogja csinálni,bármit is mondtok róla.
2014. december 04. 21:09
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
Én egyáltalán nem vitatom, hogy Ariana tehetséges énekes és színész, sőt tényleg gyönyörű, mert jó magam is annak tartom, sőt imádom a zenéit, de az is tény, hogy a ruhák amiket felvesz, meg.. röviden valamennyire Bettenek is igaza van. Nem az a baj, hogy büszke a testére, de mindennek van határa. Az sem baj, hogy meg akarja mutatni, hogy felnőtt, de túlzásokba sem kell esni..
2014. december 05. 13:43
Én imádom Ariana-t. És nagyon jól reagált erre az egészre.
2014. december 05. 20:09
hat ez a Bette nem kellett volna megszolaljon :'DD jol szorakoztam a cikken koszonom a cikk irojanak
2014. december 05. 20:40
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Jó, igen, nem szeretem Ariana hangját, de miért kell azért lehordani, mert nem viselkedik már egy idegesítő kislányként? Engem például az sokkal jobban irritál, ha valaki az "olyankawaiivagyokhogybelehalok" stílust veszi fel, mintha egy kicsit szexisebb... Ez a Bette meg úgy tűnik, nem nagyon tudja eldönteni, hogy mit akar mondani!
2014. december 05. 20:52
|
|
Baekheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236757 offline
|
Bette-nek részben igaza van,bár örülök,hogy Ariana-nak megmaradt a modora és nem állt le veszekedni egy tővel jóval idősebb hölgyeménnyel.Jó színésznő,de a hangja messziről távol áll tőlem.Anno még nagyon szerettem,de azóta megismertem egy sokkal csodálatosabb és tehetségesebb lányt,de . . . most nem tennék különbséget.
A lényeg Ariana egy csodálatos lány,de valahogy mára megutáltam újdonsült személyiségét és ebből úgy döntöttem nem kérek.
A lényeg Ariana egy csodálatos lány,de valahogy mára megutáltam újdonsült személyiségét és ebből úgy döntöttem nem kérek.
2014. december 06. 17:01
Bette-nek 100%-osan igaza van! Ariana Grande kislányos énnel vagy "csúszkálok a kanapén/fotelen és vinnyogok mint valami retardált idióta és csak a bal profilomat nézhetitek továbbra is" énnel is egyformán idegesítő kis r*banc. Ez van.
2014. december 06. 19:50
Bette- nek igaza van!
Sajnos a mai világban már sokan csak ezzel tudják eladni magukat. Szex, meg bájos mosoly, aztán már meg is vették. (szerintem)
Sajnos a mai világban már sokan csak ezzel tudják eladni magukat. Szex, meg bájos mosoly, aztán már meg is vették. (szerintem)
2014. december 06. 21:11
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Bette-nek kicsit igaza van. De azért nem kellett volna beszólni, azért örülök, hogy Ariana nem állt le vitatkozni. Régebben mondjuk én jobban szerettem arianát.
2014. december 07. 08:33
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
Igaza van Bette-nek.Nem utálom Ariana-t, de nekem sem tetszik ez a stílusa.
2014. december 07. 11:40
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Már alig lehet megkülönböztetni a mai picsa sztárokat. Komolyan, lehetne belőlük egy tök jó és aranyos személyiség, ha nem úgy öltöznének és viselkednének, mint az üresfejű k*rvák. Most már mindegyik klippben, meglepően John Newmanéban is csak hiányos öltözetű "nőket" látni. Remélem hamar kimegy ez a nagy bohóckodás a divatból, és igazi nőként kezdenek majd el egyes sztárok viselkedni.
2014. december 07. 15:36
|
|
kocka Daniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 228063 offline
|
igaza van a néninek
2014. december 15. 11:16
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Valahogy én nem tudom elképzelni ahogy Ariana Grande Elvált nők klubját néz...nagyon tanulságos, jó film, de már annyira nem az ő generációja x'D Ezért kicsit nekem álszent, abszurd és benyalós ez a válasz, amit produkált. Lehet, hogy az anyja írta? xD
2015. január 18. 15:15
|
|
Miss Darkbloomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 238313 offline
|
Szerintem nemkéne úgy beszólogatni neki hogy nem is találkozott még vele!
2015. január 23. 20:07
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Bette idejében a nőknek még ki kellett állniuk a jogaikért, hogy elismerjék őket művésziek voltak az előadások ma már csak közönségesek, szex központúak az énekesnők fellépései. Minél kihívóbb a ruha annál többet írnak róla. Bett tényleg feminista nem egy beképzelt kis liba aki félmeztelenűl rohangál a színpadon, és ez érvényes a mai énekesnők 90%-ára
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: