Bette Midler beszólt Ariana Grandénak
2014. december 01. 16:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Akkor most döntse már el hogy szereti vagy utálja Arianát!
2014. december 01. 16:47
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Öö...ok...ezt most annyira nem értettem.most akk először kiosztja,aztán meg jópofizik?vagy nemtom
2014. december 01. 18:00
Ariana ügyes! Na pontosan így kell valakit művelten elküldeni a picsába! Egyre jobban tetszik ez a csaj. Okos lány, és még tehetséges is.
2014. december 01. 18:19
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Erről már olvastam korábban és akkor Bette azt kifogásolta, hogy szerinte jó hangú énekesnő miért vonaglik ócska ri..nc módjára. Amiben igaza van!
Aki meg nem ismeri Bette Midlert az nézzen utána, mert óriási sztár, és a mókus fejű csitri hiába fogja tekergetni magát, max a lábnyomába fog lépni.
Ja a másik dolog. A kis fruska a saját twitterén szól be vki másnak.
Aki meg nem ismeri Bette Midlert az nézzen utána, mert óriási sztár, és a mókus fejű csitri hiába fogja tekergetni magát, max a lábnyomába fog lépni.
Ja a másik dolog. A kis fruska a saját twitterén szól be vki másnak.
2014. december 01. 19:07
|
szösziiamii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 235907 offline
|
am igaza van :'D
2014. december 01. 19:22
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Szerintem nem egy agyonsminkelt idős nőnek kellene megmondania,hogy mit és miképp vegyen fel,hogy hogyan énekeljen,és hogy mit csináljon.Ameddig Ariana nem szól bele,hogy ő mit csináljon,addig ő se mondja meg.Attól,még hogy neki nem tetszik,lehet,hogy másoknak pedig igen,hiszen nem véletlenül lett felkapott sztár.Senkinek sem ugyan olyan az ízlése,én ily' esetekben inkább meghúzom magam,nem véleményezek.Végül is,felnőtt nő,tudja mit csinál.
2014. december 01. 19:35
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez nem is volt rendes beszólás tőle,mert vissza vonta vagy nemtom most ez neki mire volt jó...
2014. december 01. 19:36
:')) Komolyan ...gonduljunk már bele Ariana hogy lett híres..gyönyörű hang egy cuki kis testbe bújtatva. Imádom Ariana-t és az angyali hangját,de a mostani stílusa számomra csak figyelem felkeltés. Nem tudom hogy mások mit gondolnak erről de a változás szembe tűnő . Ariana teljesen megváltozott persze nem olyan "aha ,a hangja még szebb lett" irányba ,hanem "szexi vagyok nézetek irányba" gyönyörű lány ..sőt nő nem kell ahhoz ez a kamu álca .
2014. december 01. 20:20
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Ariana talán azért lett nőiesebb mert mindenki cikizte, hogy olyan mint egy 5 éves meg h nöjjön fel-.-" most meg az a baj hogy nőies most ez a 100 éves vén ribancnak feleljen meg??? -.- és hogyha mondja h neki ebbe mincs beleszólása akkor meg mi a faszért pofázik bele? ._. és nem arianát kell kurvázni mert a menedzsere sem lehet egy angyal ._.
2014. december 01. 23:02
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Igaza van a színésznőnek, szörnyű ez a lány. Olyan mint ha egy 6 éves akarna többek tűnni, borzalmasak a sminkjei, a ruhái, egyáltalán nincs összhangban önmagával. Egy laza farmeros szerkóban ,normális sminkben leengedett hajjal talán nézne ki valahogy, de így csak amolyan pedofilok vágyálma, már bocs..
2014. december 02. 13:48
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
PuppySasha34 persze,hogy felakar nőni, mert már nem akar kinézni 12 évesnek, megértjük. De te látod, hogy milyen ruhákat vesz fel? Látod, hogy milyen miniruhákba járkál? Belinkeltem pár képet, és Szandi is, tessék őket megnézni
2014. december 02. 14:18
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Ariana úgy jó ahogy van!
2014. december 02. 14:42
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én annyira nem értem mire fel ítéli el mindenki Arianát. Ő még szinte visszafogottnak számít Hollywoodban. Ahogy sokan elmondták előttem, egy 21 éves lányról van szó. Hadd legyen már szexi, ha akar. Ha én is olyan szép lennék, mint Ariana, én is szívesen öltözködnék úgy. Általában csak fellépéseken szokott miniruhákat felvenni, az ne legyen már gond az isten szerelmére.
Ez meg, hogy "mintha egy 6 éves akarna többek tűnni", akkora hülyeség. NEM Ő TEHET ARRÓL, hogy ilyen kislányos az arca. Én 17 vagyok, és én is sokkal fiatalabbnak nézek ki a babaarcom miatt, meg ráadásul alacsony is vagyok. Tehát valamennyire azért áttudom érezni Ariana helyzetét. Szerintem azért próbál szexi lenni, mert
1. büszke a testére, ami jó lenne, ha 2014-ben elfogadott dolog lenne, és nem számítana egyből r**anckodásnak, főleg, hogy még egyszer sem meztelenkedett
2. szeretné, ha az emberek is észrevennék, hogy ő már felnőtt, és nem a kis Cat Valentine a Nickelodeonon
A hangjával kapcsolatban meg annyit, hogy az egyik legtehetségesebb énekesnő manapság, csodálatos hangja van. Hiába piszkálják sokan azért, hogy magasan énekel, ez nem változtat a tényen, hogy hihetetlenül tehetséges, és szerintem bárki szívesen énekelne olyan magasan, HA TUDNA. Ariana tud, gyönyörűen csinálja, elismerem, hogy néha túl sokszor, de ettől függetlenül fantasztikusan csinálja.
Ez meg, hogy "mintha egy 6 éves akarna többek tűnni", akkora hülyeség. NEM Ő TEHET ARRÓL, hogy ilyen kislányos az arca. Én 17 vagyok, és én is sokkal fiatalabbnak nézek ki a babaarcom miatt, meg ráadásul alacsony is vagyok. Tehát valamennyire azért áttudom érezni Ariana helyzetét. Szerintem azért próbál szexi lenni, mert
1. büszke a testére, ami jó lenne, ha 2014-ben elfogadott dolog lenne, és nem számítana egyből r**anckodásnak, főleg, hogy még egyszer sem meztelenkedett
2. szeretné, ha az emberek is észrevennék, hogy ő már felnőtt, és nem a kis Cat Valentine a Nickelodeonon
A hangjával kapcsolatban meg annyit, hogy az egyik legtehetségesebb énekesnő manapság, csodálatos hangja van. Hiába piszkálják sokan azért, hogy magasan énekel, ez nem változtat a tényen, hogy hihetetlenül tehetséges, és szerintem bárki szívesen énekelne olyan magasan, HA TUDNA. Ariana tud, gyönyörűen csinálja, elismerem, hogy néha túl sokszor, de ettől függetlenül fantasztikusan csinálja.
2014. december 02. 14:46
Idézet (zombeeStar @ 2014.12.01. 00:55)
miért kell mindig más sztárokat felhozni egy olyan cikk alatt, amihez semmi közük?!
Talán mert pont az "ilyen" rajongók gúnyolják ki, akiknek a kedvencük se épp a szelídségtől mentes?
2014. december 02. 15:30
Idézet
DylanSmith
Ez a "vén trotty" úgy került oda Hollywoodba, hogy megdolgozott a sikerért!!! Ez a csitri meg csak kéjesen tekergeti magát mert az hiszi, hogy szexi, pedig csak k..ás.
A "vén trotty"-ot meg megkérdezte egy riporter, hogy mi a véleménye a mai popzenéről vagy vmi hasonló, és pont ez a mókusfejűt hozta fel rossz példaként. Hogy ha vkinek van hangja és tehetsége (mint pl. a vén trottynak"), akkor vonaglás nélkül is tud érvényesülni!!!
Ki adta a szájába ezt a nyilatkozatot amit bemásolt a twitterére?! 21 éves fruska idézget az elvált nők klubjából...... dry.gif
Na persze.
Ez a "vén trotty" úgy került oda Hollywoodba, hogy megdolgozott a sikerért!!! Ez a csitri meg csak kéjesen tekergeti magát mert az hiszi, hogy szexi, pedig csak k..ás.
A "vén trotty"-ot meg megkérdezte egy riporter, hogy mi a véleménye a mai popzenéről vagy vmi hasonló, és pont ez a mókusfejűt hozta fel rossz példaként. Hogy ha vkinek van hangja és tehetsége (mint pl. a vén trottynak"), akkor vonaglás nélkül is tud érvényesülni!!!
Ki adta a szájába ezt a nyilatkozatot amit bemásolt a twitterére?! 21 éves fruska idézget az elvált nők klubjából...... dry.gif
Na persze.
2014. december 02. 17:08
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szerintem igaza van!
2014. december 02. 18:25
|
|
Alizxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 188927 offline
|
Amúgy hogy fért ki 140 karakterben ez a sok szöveg? xd (megragadtam a lényeget, tudom, de nem ismerem őket, biztos ezért szúrta a szemem a Twitteres dolog:D)
2014. december 02. 18:27
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Azért örülök hogy nem történt nagyon konfliktus amit megint fel kap a média, és az egész hírvilág erről fog szólni, hogy Ariana így meg úgy. Szerintem mindenki nyugodjon le Ariana tegye magát oda ahova neki jól esik Bette meg továbbra is maradjon fantasztikus. Ennyi:)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: