Bette Midler beszólt Ariana Grandénak
2014. november 30. 21:55
Hát szerintem azért hogy szexi akar lenni az nem nagy baj mert,ideje már felnőnie és felnotten viselkednie! De szerintem abban igaza votl hogy Big Sean nagy nőcsábász és hát nem bisztos hogy sokáig együtt lesznek!!
2014. november 30. 22:55
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Most mi van? Egyszer beszól neki, aztán meg dicséri? Döntse el melyik oldalon áll. Az első véleményével teljesen egyetértettem, nem arról van szó, hogy maradjon kislány, mert nyilván felette is telnek az évek. Csak ami nem áll jól neki, azt ne erőltesse. Amúgy meg ezen a képen is Ariana ugyanazt a beképzelt, lekezelő fejet vágja, mint mindig. A falra tudnék mászni tőle, a legidegesítőbb sztár, akivel valaha "találkoztam".
2014. november 30. 22:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
De ne zavarjon már titeket, ha nevetséges. Akkor nevess, de ne mondd meg, hogy milyen legyen és miért. A hangsúly nem a szexiségen van, hanem azon, hogy olyan legyen, amilyen lenni akar.
2014. december 01. 00:15
Miért van mindenkinek problémája vele?? Mi a jó eget árt azzal, amit folytat a karrierjében? Ha már levegőt vesz már azért is kapja a gúnyos kritikát, pedig nem hiszem hogy ő ezt érdemelné.. Kicsit a 'szexuális vonzerőre' veszi az irányt, túl kislányos az imázsa.. wtf!!?? Mindenki másban keresi a szálkát, de a magáéban a gerendát se leli.. Kiábrándítóak egyesek hozzászólásai, de persze Selena Gomez és Demi akárkicsoda maguk a szentkeresztények. Haha. Nem hiszem el, hogy sokak ennyire felnagyítják a dolgokat, és beállítják ribinek, Miley 2.1-nek és ehhez hasonlónak.. Én se állítom azt, hogy minden amit tesz az helyes, de azért ilyen hangnemet megengedni.. No mindegy. Őt itthon divat akkor utálni.
2014. december 01. 00:55
Idézet (Levin @ 2014.12.01. 00:15)
...
miért kell mindig más sztárokat felhozni egy olyan cikk alatt, amihez semmi közük?!
2014. december 01. 11:15
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Bette idejében még nem viselkedhettek szabadon a nők úgy ahogy akartak ő erre akarta felhívni a figyelmet akkor és nem több eladás volt a célja ma ez már nem igaz, feministának nevezik magukat de levetkőznek bárkinek és ezt most nem Arianara értem. A mai énekeseknek el kéne dönteni mit is akarnak eladni a lemezüket vagy a testüket mert az utóbbit úgy hívják prostitúció. Amúgy meg kell lennie az emberben annyi jóneveltség ha vélemény mond rólam egy többszörös Grammy és golden globe díjjas művész aki jóval idősebb nálam még ha nem is tetszik amit mond nem pofázok vissza v. ha igen nem változtatom meg a véleményem utánna.
2014. december 01. 11:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Abszolut egyetertek..nem tudom Ariana miert eroskodik ennyire, hogy vegre nonek tekintsenek ra...
Nekem angyon idegesito a magas hangja, a tul duuuuuus haja meg amilyen arcokat vag es azok a szokasos mozdulatai meg mini ruhai
SAjnalom...tehetseges az igaz, es van 1-2 jo dala, de nekem meg unszimpibb lett az elmult honapokban.
Nekem angyon idegesito a magas hangja, a tul duuuuuus haja meg amilyen arcokat vag es azok a szokasos mozdulatai meg mini ruhai
2014. december 01. 12:18
Idézet (zombeeStar @ 2014.12.01. 00:55)
miért kell mindig más sztárokat felhozni egy olyan cikk alatt, amihez semmi közük?!
2014. december 01. 12:22
egyetértek. szerettem Arit, de mostanában már kifejezetten irritáló amit csinál.
2014. december 01. 14:07
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ariana egyre jobban hasonlít Miley Cyrusra. Az is egy ribi ez is az lesz.
2014. december 01. 14:49
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Hát ez gusztustalan.!!!!
2014. december 01. 15:29
egy kicsit igaza van Bette-nek, mert tényleg megváltozott egy kicsit Ariana, és nekem sem jön be ez a stílus, mert néha tényleg úgy viselkedik mint egy k*rva, már bocsánat a kifejezésért, de ez az igazság.. bár én szeretem Arianát, de néha tényleg ezt gondolom róla!! ennyi . . . . .
2014. december 01. 15:48
Arianat megértem egy felöl,mert ki akkar 21 évesen mégmindig a "cuki" lány szerepét játszani!De mondjuk Bette-nek is igaza van valamenyire,csak az a fura hogy igy felvan háborodva aztán meg kijelenti hogy úgy beszélt mint egy öreg k@@va és hogy semmi baja nincs arianaval....akkor most mi
2014. december 01. 15:54
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
jajj most beszólt a kis Ariana aztán AZONNAL ki kell javítani magam h "gyönyörű" hangja van meg jajj hogy ide ne szarjak annyira szép, meg tehetséges... hát egy nagy frászt. azt hittem végre ez a nénike megmondja az igazat de látszik h nem akarja h megutálják mer kell neki a pénz. és ha utálják senki nem fizet ugyebár.na de ariana ugyanolyan mit az összes többi nickelodeon meg disney sztár. nyávergó,tehetségtelen senki aki mindent akar de nem kaphat meg. tulajdonképpen egy barna barbie baba. tisztelet a kivételnek.
2014. december 01. 16:06
ömm most mi van? tehát beszólt arinak (ami teljesen jogos, mert én is utálom őt, és szerintem is abbahagyhatná ezt a viselkedést) utána meg azt írja, hogy ari tehetséges, meg szép meg minden?? mivan??? én vagyok az egyetlen aki nem érti????
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: