Veszélyben Miley Cyrus románca?
2014. november 30. 16:50
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Emlékszem ,régen Taylor volt a barátnője. Na ha azzal a szép és aranyos lánnyal nem tudott kijönni, akkor már persze ez a kövérképű öntelt drogos az igazi.. Sosem értettem a pasikat hogy mit esznek a csűnyácska, ám magabiztos és gonoszkodó nőkön. Az anyját meg lehet érteni, ha fiam lenne kinyírnék mellőle egy ilyen nőt.
2014. november 30. 16:51
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Patrick rosszal kezdett miley undorito,es az anyjanak igaza van !
2014. november 30. 16:52
Lehet hogy nem Miley a legmegfelelőbb lány számára. De még ha így is van, ezt akkor is Patricknak kell megítélnie, elvégre az ő élete.
2014. november 30. 17:09
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Eloszor is....az a leheto legrosszabb ha a szulo probalja befolyasolni gyermeke szerelmi eletet...azzal csak ront.
Masodszor, szerintem Patrick maga eltudja donteni, hogy atveszi Miley nehany szokasat vagy sem.
Harmadszor, Miley nem elzulott...csak elegge extrem dolgai lettek, de ez nem azt helentu o rossz lany vagy barmi..jaaaj ujsagirok..
Masodszor, szerintem Patrick maga eltudja donteni, hogy atveszi Miley nehany szokasat vagy sem.
Harmadszor, Miley nem elzulott...csak elegge extrem dolgai lettek, de ez nem azt helentu o rossz lany vagy barmi..jaaaj ujsagirok..
2014. november 30. 17:10
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Az anyák ilyenek. Majd amikor a fia kerülni fogja és alig beszél vele, akkor rájön, hogy lehet igaza van és Miley nem illik a fiához, de ezt akkor sem neki kell eldöntenie.
2014. november 30. 17:31
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát őszintén szólva ha nekem lenne gyerekem, én sem örülnék neki, ha olyan párt választana magának, aki úgy viselkedik, mint egy útszéli. Meg tudom érteni az aggályait.
A családalapításos sztorit meg nehezen tudom elképzelni.
A családalapításos sztorit meg nehezen tudom elképzelni.
2014. november 30. 17:31
Szerintem Miley is csodálatos párja lehetne,ha szeretne.És nyilván szeretne!Persze,álltalában az anyukáknak nem szokott tetszeni,hogy a gyermemkük kivel jár.....de ez is a legrosszab ha a szülő folyásolja be a gyermek döntését!
2014. november 30. 17:43
Szerintem nagyon aranyosak együtt,és Miley--nak csak jót tesz ez a kapcsolat.Patrick-nak kell eldöntenie,hogy boldog-e így,nem pedig az anyjának.
2014. november 30. 17:47
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
az anyós nem értem miért szól vele. Ha Miley és Patrick szeretik egymást had legyenek együtt, de ha ezt az anyós nem képes felfogni akkor nem lehet a legjobb anyuka :////
2014. november 30. 17:54
|
|
lilluska224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 236581 offline
|
Szerintem is
2014. november 30. 17:55
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Sejtettem hogy a srác szülei közül valamelyik nem lesz kibékülve a helyzettel, de szerintem ha a fia boldog, és észnél van, akkor semmi ok az aggodalomra. Szerintem eszméletlen aranyosak.
2014. november 30. 18:17
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nos ők tudják,ez csakis az ő dolguk!
2014. november 30. 18:20
Egyrészt én megértem az édesanya álláspontját is, én sem szívesen hagynám, hogy a fiam egy olyan lánnyal alkosson egy párt akin csoda ha ruha van, másrészt semmi beleszólása ebbe a kapcsolatba hiszen két felnőttről beszélünk. Azzal viszont nem tudok egyet érteni, hogy Májli egy másik arcot mutat a médiában, vagy ha ez így is van akkor mélységesen tudom sajnálni.
2014. november 30. 18:41
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Ezt soha nem értettem, miért kell a saját gyermekem kapcsolatába bele szólni?Jó vannak olyan esetek ahol igenis meg kell mondani hogy mit gondolunk de szerintem ez nem az a fajta kapcsolat. Meg már felnőttek, csak eltudják dönteni mi a helyes és jó nekik.
Meg szerintem Miley csak a médiának teszi magát, mert arról soha nem cikkeznek vagy posztolnak mikor a fiatal rajongóit öleli, meg vigasztalja hogy ne sírjanak hanem mosolyogjanak stb..
Meg ha rossz a kapcsolatuk akkor vagy megpróbálják helyrehozni vagy szakítanak.
Meg szerintem Miley csak a médiának teszi magát, mert arról soha nem cikkeznek vagy posztolnak mikor a fiatal rajongóit öleli, meg vigasztalja hogy ne sírjanak hanem mosolyogjanak stb..
Meg ha rossz a kapcsolatuk akkor vagy megpróbálják helyrehozni vagy szakítanak.
2014. november 30. 18:44
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nem csodálkozok,hogy Patrick édesanyja ellenzi a kapcsolatot
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: