Borbély Richárd esett ki az X-Faktorból
2014. november 30. 08:27
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Unalom miatt néztem egy adást. Szóval amit írok azt csak a mostról tudom írni. Számomra Borbély nagyon jó volt az este, sajnálom, hogy kiesett. A Shudras nekem nem az imidzsük miatt nem tetszik, hanem azért amiért a Spoon se:harmatgyenge énekesük van. Hiába jó a hangszerelés ha az énekesek nem elég jók. A többieknek mind remek hangja van de a Juli nekem olyan ellenszenves, olyan modoros. Benji egyszerűen feszes, nem tudta magát elengedni. Andi eszméletlen profi aki több mindenre tud koncentrálni. Nekem tetszik, hogy nem kezelik kislánynak, nem is kell. Nagy Ricsiről nem tudok nyilatkozni, róla lemaradtam
2014. november 30. 08:28
Nagyon sajnálom, mert Ricsi volt a kedvencem:/
Tha Shudrasnak már rég ki kellett volna esnie, nevetséges amit csinálnak..
Tha Shudrasnak már rég ki kellett volna esnie, nevetséges amit csinálnak..
2014. november 30. 08:31
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Sajnálom,bár nem nézem a műsort..
2014. november 30. 08:34
Manapság az X-Faktor fullra nem a tehetsėgről szól. Hanem arról hogy a zsűrinek ki a szimpatikus.
Mikor mondják hogy milyen állat meg milyen szėp volt a színpadon,ennek mi köze az ėneklėshez!...Szerintem
Mikor mondják hogy milyen állat meg milyen szėp volt a színpadon,ennek mi köze az ėneklėshez!...Szerintem
2014. november 30. 08:42
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Elsírtam magam a tegnap este mikor kiesett. Véleményem szerint ő kellett volna megnyerje!
A Spoon essen már ki! Mit keresnek itt egyáltalán? Kérek minden épp eszű embert nyissa fel már a szemét és ne szavazzon a Spoon-ra! Habár úgyis csak a 10 éves csitrik szavaznak rájuk!
2014. november 30. 08:45
|
reka.hetfieldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 234505 offline
|
Tha Shudrasnak már rég ki kellett volna esnie, nevetséges amit csinálnak
Istenem az ilyen jellegű kommentek annyira fel tudnak idegesíteni. A Tha Shudras legalább valami egyedi valami új, Borbély pedig eleve színházi életet él neki nem is kell ez a műsor. Az ilyen kreatív emberkéket mint a Shudras őket kell nyomni.
Ricsinek nyilván jó hangja van de képzett már, akármit elvihet a hátán....
Istenem az ilyen jellegű kommentek annyira fel tudnak idegesíteni. A Tha Shudras legalább valami egyedi valami új, Borbély pedig eleve színházi életet él neki nem is kell ez a műsor. Az ilyen kreatív emberkéket mint a Shudras őket kell nyomni.
Ricsinek nyilván jó hangja van de képzett már, akármit elvihet a hátán....
2014. november 30. 08:55
Nem tudom mit találnak egyedinek a Tha Sudras-on...
Semmi újat nem találtak ki, koppintott a stílusuk, Treff-nek pedig semmi hangja, csak ordibál, mint egy veszett féreg...
2014. november 30. 08:59
Sajnálom , hogy ő esett ki , de a TS-nek szurkoltam elejétől fogva
2014. november 30. 09:00
Palya Bea meg az illés zenekar NAGYON SZAR VOLT!
2014. november 30. 09:01
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Nem nézem a műsort, de meg szoktam hallgatni másnap a produkciókat. Én sajnálom Borbély Ricsit, szerintem nagyon jó hangja van, őt szívesebben juttattam volna közelebb a döntőhöz, mint a Tha Shudrast, nem a stílusuk, hanem az énekes hangja miatt, bár a hangszerelésük ennek ellenére valóban nagyon jó. A Spoonnal ugyanez a helyzet, bár ott az éneklés még gyengébb szerintem. Nincs igazán szimpatikus előadó most számomra ebben a szériában, bár az első évad kivételével a többiben sem nagyon volt...
2014. november 30. 09:05
|
|
KlauDia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 561 Csatolások: 1 Azonosító: 179806 offline
|
Hogy oda ne rohanjak örülök hogy kieset mert nagyon sokat gondol magáról hatalmas az arca és az a kis sírás a műsor végén ááá nem volt megjátszott de az volt!!
ÉS HAJRÁ THA SHUDRAS!!!!
ÉS HAJRÁ THA SHUDRAS!!!!
2014. november 30. 09:06
Kedves awwparadise!
Közlöm veled, hogy én tíz éves vagyok, aki nem csitri, SZERETEM a Spoont de nem szavazok rájuk (pedig nagyon szeretnék) mert drága, és lemenne a telefonomról a pénz. És amúgy mielőtt valakit is lecsitriznél előbb nézz tükörbe, és az a lány aki visszanéz rád a tükörből az egy HATALMAS NAGY SZEMÉT LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közlöm veled, hogy én tíz éves vagyok, aki nem csitri, SZERETEM a Spoont de nem szavazok rájuk (pedig nagyon szeretnék) mert drága, és lemenne a telefonomról a pénz. És amúgy mielőtt valakit is lecsitriznél előbb nézz tükörbe, és az a lány aki visszanéz rád a tükörből az egy HATALMAS NAGY SZEMÉT LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. november 30. 09:17
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nah erre vártam már műsor eleje óta...
2014. november 30. 09:18
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
ariana grande02 TELJESEN EGYETÉRTEK VELED!!
2014. november 30. 09:24
Nagyon örülök, hogy kiesett. A kezdeteknél sem bírtam. Nagyon beképzelt, minden produkdióját műsírással fejezi be. De a maszkos majmok is kieshetnének már, utálom őket.
2014. november 30. 10:14
Julika (Danics Dóra 2) mehetne már. Neki kellett volna kiesnie már a múlt héten is. Sajnálom Ricsit, jó hangja volt, mondjuk általában csak ordibált...De a Tha Shudras akkor is a legjobb. GYERÜNK THA SHUDRAS! Amúgy én nem bántam, hogy Ricsi párbajozott, mert a párbajdala az egyik kedvenc zeném.
2014. november 30. 10:16
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
És a Spoon még mindig adásban. Ezt én egész egyszerűen képtelen vagyok felfogni. Borbély Richárd fényévekkel jobb ezeknél a nyálgépeknél, mégis ő ment haza. De miért kell mindig a Tha Shundrasnak párbajoznia? Ők az idei mezőny legjobbjai! Tóth Andit pedig hétről hétre jobban imádom, a múlt héten volt a legjobb, most is ő nyújtotta a feledhetetlen produkciót. Istenes Bence továbbra sem tud műsort vezetni, folyton bakizik, szerintem ennek a századik adásnak nagyon nagy feneket kerítettek, nem volt olyan jó, mint amilyenre számítottam, Horányi Juli mellett az extra fellépők is csapnivalóak voltak, sajnálom.
Hajrá Andi és Tha Shundras!!
Hajrá Andi és Tha Shundras!!
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2014. november 30. 10:22
|
|
Tom44 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 668 Csatolások: 97 Azonosító: 202956 offline
|
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.11.29. 23:40)
Nekem tetszett a hangja.Kár,hogy kiesett.Pedig nagyon jó volt.Essen már ki a The Shudras!
Egfyetértek a Tha Sudras semmivel sem tud újat mutatni. Ricsinek még maradnia kellett volna.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.