A People-nek adott interjút a színész, mely során volt kollégájáról is beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mark Salling: „Cory halála nagy űrt hagy a Glee utolsó évadában”
2014. november 29. 20:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
R.I.P Cory!
2014. november 29. 20:08
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szegény Cory! Biztosan a halála okozta a nézttség csökkenését...még mindig nem fogom fel!
2014. november 29. 20:09
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Hát az biztos:/nekünk is nagyon hiányzol Cory!
Csak 13 részes lesz?nee..
én is sokszor hiányoltam pl. Quinnt,de szerintem így is baromi jó az egész sorozat!
Csak 13 részes lesz?nee..
2014. november 29. 20:14
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Most lehet hogy hülyének fogtok hinni, de ez nekem még új... Szóval: Nyugodjon békében!
Bár néztem a sorozatból pár részt a nyáron, nem lettem a rajongója.. Viszont szerintem se lesz ugyanolyan a Glee nélküle!!!
Bár néztem a sorozatból pár részt a nyáron, nem lettem a rajongója.. Viszont szerintem se lesz ugyanolyan a Glee nélküle!!!
2014. november 29. 20:18
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ha csak miatta nézték az emberek, és elpártoltak a sorozattól, mert Cory már nem volt minden részben jelen, akkor az azért kicsit gáz. Mind a nézők, mind a készítők részéről, akik nem reflektáltak a befogadók, a közönség reakciójára.
(Plusz, szerintem Sam kenterbeveri Finnt, de mindegy...)
Igazából még mindig nem tudom megérteni, Cory miért tette azt, amit, és szerintem sose fogom.
(Plusz, szerintem Sam kenterbeveri Finnt, de mindegy...)
Igazából még mindig nem tudom megérteni, Cory miért tette azt, amit, és szerintem sose fogom.
2014. november 29. 20:28
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Sajnálom
2014. november 29. 21:59
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Hiányozni fog azért a sorozat.
2014. november 29. 22:43
|
|
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline
|
A sorozat nagyon jó volt de Cory nélkül olyan üres az egész
2014. november 30. 07:14
Nagyon kedveltem a sorozatot , főként Coryval,de az iránta és a munkássága iránti tiszteletből megnéztem a nélküle készült részeket is. A mai napig hiányolom Cory-t , annyira rosz , hogy ilyen fiatalon ment el.
2014. november 30. 10:20
Imádom a Glee sorozatot,és mivel elvonási tüneteim voltak,elkezdtem ujra nézni,és igen lehet látni,hogy Cory nagyon befojásolt mindent.Imádtam Cory-t és nagyon sajnálom,hogy már nincs köztünk.
Kíváncsi leszek erre a 13 epizódra,mert végre Dianna(Quinn)is benne lesz hál'isntennek.
Kíváncsi leszek erre a 13 epizódra,mert végre Dianna(Quinn)is benne lesz hál'isntennek.
2014. november 30. 10:50
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
hát igen a glee hatalmas sorozat volt/Van de sajnos Cory halála után már nem az igazi.Elhiszem hogy hatalmas az űr mert ő volt tulajdonképpen a főszereplő és hozzánk nézőkhöz is nagyon közel állt.Szóval R.I.P és sok sikert a 6.évadhoz
2014. november 30. 10:54
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
AvrilFanxxx AvrilFanxxx
Hát az biztos:/nekünk is nagyon hiányzol Cory! sad.gif
Csak 13 részes lesz?nee..sad.gif én is sokszor hiányoltam pl. Quinnt,de szerintem így is baromi jó az egész sorozat!
Hát igen én is sokszor hiányoltam pl.Quinnt vagy Santanát és nem annyira tetszenek az új szereplők Marlyék.Cory tartotta össze a csapatot igazad van Viki!
Hát az biztos:/nekünk is nagyon hiányzol Cory! sad.gif
Csak 13 részes lesz?nee..sad.gif én is sokszor hiányoltam pl. Quinnt,de szerintem így is baromi jó az egész sorozat!
Hát igen én is sokszor hiányoltam pl.Quinnt vagy Santanát és nem annyira tetszenek az új szereplők Marlyék.Cory tartotta össze a csapatot igazad van Viki!
2014. november 30. 14:37
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Nélküle tényleg más lesz. Sőt már most is más. Az ötödik évad nekem nem is tetszett annyira... ugyanakkor örülök, hogy a régi arcok, akikkel voltak turnék, akik így összeszoktak újra együtt lesznek, akár csak erre a pár évadra. Cory pedig... nem győzöm hangsúlyozni mennyire hiányzik, de nem csak a sorozatban, a világ is nagyon sokat vesztett mikor ő elment mert egy csodálatos ember volt.
Viszont Mark karaktere is egy nagyon nagy figura, szerintem azért "odatesznek" majd ( ha szabad így fogalmaznom) így a zárásra.
Viszont Mark karaktere is egy nagyon nagy figura, szerintem azért "odatesznek" majd ( ha szabad így fogalmaznom) így a zárásra.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: