Megjelent a rapper Siával közös dalához, a Guts Over Fearhöz készült kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klippel jelentkezett Eminem
2014. november 29. 17:23
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem rossz dal ez!
2014. november 29. 17:24
Ez nagyon jó szám. <33
Imádom Eminemet is meg Sia-t is. *o*
Imádom Eminemet is meg Sia-t is. *o*
2014. november 29. 18:10
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nagyon tetszik a szám, Eminem nem tud olyat csinálni, ami nekem ne tetszene. Isteni.
Sia hangja is remek benne, kár hogy ő nem szerepel a klipben..
2014. november 29. 18:21
A kliphez már volt szerencsém , amikor is Eminem megosztotta a saját facebook oldalán. Elsőre nem igazán tudtam hova tenni ,de mint eddig minden Eminem alkotás ez is a szívembe lopta magát. Bevallom , mivel magát a szám hangzását , úgy nem igazán értettem , hogy ez az ütem pontosan mit is akar kifejezni ,és ezért inkább a dal jelentésére figyeltem. És mindig meghat amikor Eminem a múltjáról, az életéről ,a nehézségeiről rappel. Amikor rímekbe foglalja, hogy mit kellet átélnie, de mégsem úgy énekli mintha valami szánalomra szoruló elkényeztetett sztárocska lenne , hanem mint valaki aki legyőzte az összes akadályt. Aki megbirkózott a nehézségeivel. Belátja a hibáit. Igazából a dal kezdete az ami igazán megfogott és ami miatt végül is megkedveltem.
Hirtelen arra gondolok , én örülök ,hogy már nem kezdi újra az egész karrierjét. Mert attól aki most, attól aki volt, attól amit tett, nekem igen Ő kimondom - leírom - Eminem a legnagyobb példaképem. És ez a dal is csak alá tudja támasztani miért ,milyen megpróbáltatások és túlélési elszántság miatt , vagyok képes mérhetetlen tisztelet érezni iránta.
"It's too late ,start over"
Hirtelen arra gondolok , én örülök ,hogy már nem kezdi újra az egész karrierjét. Mert attól aki most, attól aki volt, attól amit tett, nekem igen Ő kimondom - leírom - Eminem a legnagyobb példaképem. És ez a dal is csak alá tudja támasztani miért ,milyen megpróbáltatások és túlélési elszántság miatt , vagyok képes mérhetetlen tisztelet érezni iránta.
2014. november 29. 18:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Valahogy sohasem bírtam...bár van pár szám,amit még szívesen hallgatok tőle!
2014. november 29. 21:21
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Imádom! Hogy a fenébe tud, ilyen jó számokat csinálni...
2014. november 29. 22:39
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó szám
csak hát elég szomorúúú...
2014. november 30. 07:26
Eminem megint nagyot alkotott. Csak felvett egy tollat meg egy papírt és kiírt magából mindent amit érzett és született egy újabb hatalmas sláger szám. De valamiért inkább amiatt kedvelem E-t mert nem a slágereket akar alkotni , ilyenkor tudja igazán kifejezni azt amit érez , és emiatt képes magával ragadni.
2014. november 30. 09:01
Idézet (dórikkka @ 2014.11.29. 21:03)
NutellaHoney
Enimen a legnagyobb példaképem 
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: